Korkuyorum

Parçacıklı türleride vardır. Ayrıca yırtılsa anlarsın. Şüpheye mahal kalmaz, o kadar belirgindir.

Hayır bu duruma nasıl geliyosunuz merak ediyorum. Lan dur bakayim benim surda bi sey olacakti ben sunu bi inceliyim mi diyorsunuz. Çok garip :işsiz:

kıyas yapmak için neyi baz alıyorsun, neye göre benim ki neden böyle onun ki öyle diyorsun.
yani anlamaya çalışıyorum, neden incelenir, orada farklı ne aranır.
kızlık resimlerime baktım diyince bende gençlik resimleri falan sandım.
napıcan oynama bozana kadar düzelticen mi.

Açıp açıp kurcalamıyorum aklıma takıldı sordum bozulduysa bile eğer ben bişey yapmadığımı biliyorum fakat evleneceğim adam buna dikkat eden birisi yargılamayın ben olsam bende dikkat ederdim

o zaman git raporunu al çantada tasirsin
hatta yapıştır alnına iyice görsünler

Oturup kizlik zari resimlerini inceleyip kendininkini kiyasliyorsan iliski yasamissindir muhtemelen. Yasadiysan yirtilma, zedelenme ihtimali yuksek.

Yok hic bir sekilde cinsel temasin dahi olmadigi halde oturup bunlarla ugrasiyorsanda git bir ruh sağlıgına baktır.

tövbe yaa bu ne. 3 kere okudum anlamak için.

doktora gitmek neden kolay değilmiş. söz konusu 'sağlık' ise öyle bi gidiceksiniz ki.

tövbe yarabbim

Arkadasim en iyisi doktora gitmen aynayla bakilip kontrol edilecek bisey olsaydi insanlar doktor yerine evde kendi kendilerini kontrol ederdi.
Bu arada kendi vucudunuzu tanimanizda bakmanizda anormal bisey yok bazi arkadaslar niye baktin vs.gibi yorumlar yapmis.
En saglikli sonucu doktora giderek alirsiniz.

Doktora gidip öğrenin siz bakınca anlamazsınız.
Gören olsa da cevap vermek zorunda değilsiniz...
Olaki cevap verdiniz çocuk hemen olmasın diye gittik ilaç için falan dersiniz ya da çocuk olmasına engel var mı bir kontrol edelim dedik gibi... hoş kimseye de cevap vermek zorunda değilsiniz...
öyle aynadan bakınca anlaşılmaz bu sivilce değil ki patladı mı yırtıldı mı şu bu :/

arkadaşlar meraba az önce kızlık resimlerine baktım küçük dudağın içinde ufacık bir delik olarak görünüyo. fakat benim öyle değil. aynadan bakıyorum büyük dudaklar içinde küçük dudaklar sonra daha küçük etrafı etle sarılı bir delik var ama bu et böyle parçacıklı gibi o resimdeki gibi hiç değil ama. bişey soktuğumu hatırlamam küçüklüğümde falan fakat permatikle aldıığım için kaşımıştım çok şiddetli o zaman hafif bir kan vardı tahriş olmuştur dedi annem ama benim neden öyle ya
Hastalık durumu olsa bi farklılık olurdu sanırım akınto değişikliği vs vs ama yine de doktora git istersen
Yok hastalık değilse yapısalsa yapma Allah aşkına ya bu takılacak şey mi gözü eli kolu olmayanlar var kızlık zarım yok diye mi ağlayacaksınız Zaten size güvenip inanmayan kana bakan ona inanan cahil adamla da işiniz olmasın keza yanlıl hatırlamıyorsam zaten bakire de olsan yüzde otuz kanamıyor.Ne gerek var kafaya takılcak şey değil ...

Hastalık durumu olsa bi farklılık olurdu sanırım akınto değişikliği vs vs ama yine de doktora git istersen
Yok hastalık değilse yapısalsa yapma Allah aşkına ya bu takılacak şey mi gözü eli kolu olmayanlar var kızlık zarım yok diye mi ağlayacaksınız Zaten size güvenip inanmayan kana bakan ona inanan cahil adamla da işiniz olmasın keza yanlıl hatırlamıyorsam zaten bakire de olsan yüzde otuz kanamıyor.Ne gerek var kafaya takılcak şey değil ...
haklısınız tabi ama insan bi korkuyo sonuçta ülkemizde bu yüzden evlilikler bitiyo :))

Back
X