- 26 Mayıs 2016
- 1.733
- 2.967
- 48
- Konu Sahibi meraklimelahatbirisi
Sıkma canını kontrol ettir ama vajinal bölge en kolay mikrop kapan bölgedir .Keşke gidebilsem ama malesef
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sıkma canını kontrol ettir ama vajinal bölge en kolay mikrop kapan bölgedir .Keşke gidebilsem ama malesef
Şüphe mi?Aklımda bi şüphe vardı bu yüzden küçüklükten gelen.
Açıp açıp kurcalamıyorum aklıma takıldı sordum bozulduysa bile eğer ben bişey yapmadığımı biliyorum fakat evleneceğim adam buna dikkat eden birisi yargılamayın ben olsam bende dikkat ederdim
Hastalık durumu olsa bi farklılık olurdu sanırım akınto değişikliği vs vs ama yine de doktora git istersenarkadaşlar meraba az önce kızlık resimlerine baktım küçük dudağın içinde ufacık bir delik olarak görünüyo. fakat benim öyle değil. aynadan bakıyorum büyük dudaklar içinde küçük dudaklar sonra daha küçük etrafı etle sarılı bir delik var ama bu et böyle parçacıklı gibi o resimdeki gibi hiç değil ama. bişey soktuğumu hatırlamam küçüklüğümde falan fakat permatikle aldıığım için kaşımıştım çok şiddetli o zaman hafif bir kan vardı tahriş olmuştur dedi annem ama benim neden öyle ya
haklısınız tabi ama insan bi korkuyo sonuçta ülkemizde bu yüzden evlilikler bitiyo :))Hastalık durumu olsa bi farklılık olurdu sanırım akınto değişikliği vs vs ama yine de doktora git istersen
Yok hastalık değilse yapısalsa yapma Allah aşkına ya bu takılacak şey mi gözü eli kolu olmayanlar var kızlık zarım yok diye mi ağlayacaksınız Zaten size güvenip inanmayan kana bakan ona inanan cahil adamla da işiniz olmasın keza yanlıl hatırlamıyorsam zaten bakire de olsan yüzde otuz kanamıyor.Ne gerek var kafaya takılcak şey değil ...
ahahahah komikti bubende anlıyorum ki konu sahıbı evlı kızlık resımlerıne bakıyor![]()