- Konu Sahibi puccaandgaru
-
fazla mı korkak oldum nedün uyku gözlüğüyle yattım rahat rahat
zaten bende karabasana inanmıyorum hatta yeni öğrendim böyle birşey olduğunubende hep uyku felci olduğunu düşündüm ama işte hipnopompik sanrılar korkutuyo gerçekten
Eğer gereken tedbirleri aldığınız halde sorununuz azalma göstermeden devam ediyor ve yaşam kalitenizi düşürecek noktaya getiriyorsa yapılacak en iyi şey bir psikiyatriste gitmek. Sonrasında eğer buna yol açıcak bir sorununuz olmadığına karar verilirse sizi dahiliye doktoruna yönlendirecektir çünkü uyku bozukluklarının eksik vitamin ve minerallere kadar uzanan bir geçmişi de var.
psikoloji öğrencisi olduğunuz için size birşey sormak isitoyurm.iki kişi aynı anda aynı hayali göreblirmi:44: bunu çok merak ediyorum cevaplarsanız sevinirim
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:ya bi gece ( o zamalar 12 13 yaşlarımdayım ama hala kafama takılıyor) kardeişmle biz odamızda konuşuyoruz.saatte 12 1 gibi artık uyuyacaz. tam uykuya dalıcamız sırada odanın kapısının ordan bişey bize doğru bakıyordu. kardeşimde farketti onu. sonra ben annem sandım ama insana benzeyen bişi değildi. sadece karaltısı görünüyordu. ama kafası uzun bişeydi. kardeşim anne sen misin diye sordu cevap gelmedi. sonra aniden kayboldu.
aynı gece ben lavaboya gitmek için yatağımdan kalktım. odamızın aynında annemlerin odası var.
odanın önünden geçerken. gözüme beyaz bişey ilişti. ben görmemezlikten geldim uyku halinde.
sonra lavabodan geldim yatağıma uzandım bi baktım yine kapının ordan bana doğru bakıyor. ama Allah tarafından mı neyse ben hiç korkmadım. 5 10 dk baktım . sonra yatağa uzandım uyumuşum. ama hala aklımdan çıkmıyor. gece yatarken aklıma geliyor korkuyorum. uzun kafalıydı
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
çok korkunçç ya
ya bi gece ( o zamalar 12 13 yaşlarımdayım ama hala kafama takılıyor) kardeişmle biz odamızda konuşuyoruz.saatte 12 1 gibi artık uyuyacaz. tam uykuya dalıcamız sırada odanın kapısının ordan bişey bize doğru bakıyordu. kardeşimde farketti onu. sonra ben annem sandım ama insana benzeyen bişi değildi. sadece karaltısı görünüyordu. ama kafası uzun bişeydi. kardeşim anne sen misin diye sordu cevap gelmedi. sonra aniden kayboldu.
aynı gece ben lavaboya gitmek için yatağımdan kalktım. odamızın aynında annemlerin odası var.
odanın önünden geçerken. gözüme beyaz bişey ilişti. ben görmemezlikten geldim uyku halinde.
sonra lavabodan geldim yatağıma uzandım bi baktım yine kapının ordan bana doğru bakıyor. ama Allah tarafından mı neyse ben hiç korkmadım. 5 10 dk baktım . sonra yatağa uzandım uyumuşum. ama hala aklımdan çıkmıyor. gece yatarken aklıma geliyor korkuyorum. uzun kafalıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?