Korkuyoruz

anlattıkların hiç normal şeyler değil. zihninin bir oyunu bu. olmayan bir şeyi gördüğünü sanıyorsun. belki çocuktun o zaman izlediğin bir filmin etkisinde kaldın uyku sersemiyle hayal görmüş olabilrsin. ama daha sonra da değişken aralıklarla gördüysen bence bu psiklojik bir rahatsızlıktır..
:126::126:

yok şükür daha görmedim.

Geçmiş olsun canım
İnsan ne düşünürse maalesef ondan korkuyor
Korktuğun şeyi az buçuk tahmin edebiliyorum
Kardeşinle bu konuyu konuşuyorsanız daha fazla korkmanıza zemin hazırlıyorsunuz sanırım
Birbirinizi bi şekilde daha fazla korkutursanız iyi olmaz canım
Bol bol dua etmeni öneririm
özellikle gece yatarken "Felak-Nas-Ayetel Kürsi" dualarını oku canım biliyorsan

Allah ıma bin şükür sesler duyma görüntüler görm gib bişiyim yok. bir de bi konu açılmış yaşadığımız etksinden kurtulamadığımız olaylar diye kapatılmış gerçi.
yapılan yorumları okudysanız eğer genelde sesler duyma görüntüler görme gibi. bunlar genelde bi hastalığın bellirtisi şimidk adını çıkaramıcam neyse.brde çocuk yaşta yaşanılan olaylar

birde görüntüler görme . insan karanlık bir ortamda kalınca net birşey göremez ve korku hissine kapılır. beyinde kendi kendine görüntler üretirmiş. yani yoktan yere insanları korkutmaya gerek yok diye düşünüyorum..
bazı insanlarda zerre korku yok mesela benim dedem ışığı yalmadan karanllıkta lavaboya gider, namaz kılar , annem kardeşimde hiç korkmaz. onlarda ışıkta uyuyamz :) yani hanımlar aslında korkuacak hiçbişi yok Rabbim izin vermedikten sonra yaprak dahi kımıldamaz. ona sığınalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…