Korkuyoruz

mortaldance

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2016
1.189
490
38
32
büyük abim Hakkari de bir karakolda çalışıyor çok korkuyorum başına bir şey gelecek diye eridik bittik artık

Allah yardımcısı olsun hepsinin. Korkunuzu ve endiselerinizi ona belli etmeyin. Sarma börek falan yapıp gönderin ona da size de iyi gelir.

Korkunun Ecele faydası yok. .

Dua edin bol bol Allah korur.

Yok nerde olduğu belli değil sürekli değişiyor o dediklerinizi gönderecek belli bir adres bile yok
O zaman aklınızdan kötü düşünceleri atacaksınız. Allah korusun bisey olacaksa evinde de olur.

Bir tanidigimizin oğlu askerden dönüp eve geldi ama burda kaybettiler. Siz içinizi ferah tutun.

O zaman aklınızdan kötü düşünceleri atacaksınız. Allah korusun bisey olacaksa evinde de olur.

Bir tanidigimizin oğlu askerden dönüp eve geldi ama burda kaybettiler. Siz içinizi ferah tutun.
Düne kadar sizin gibi düşünüyordum ama bu şehit sayısından sonra artık öyle düşünemiyorum

Allah yardımcınız olsun cnm. Dua etmekten başka çaremiz yok ne yazık ki.. Allah tüm emniyet mensuplarımızın yardımcısı olsun..

Nisanlim askerligini 2 sene once Sirnakta komando olarak yaptigi icin sizi cok iyi anliyorum. Allah yardimciniz olsun. Duadan baska cozum yok

Bir ay önce bir akrabamiz Semdinli'de şehit oldu, orda vatani görevini yapıyordu. Korkmayın. İnanciniz ne düzeydedir bilemem ama Allah'a sığının iyi dusunun iyi olsun. İnşallah sağ salim kavuşursunuz

Benim eşim de göreve gidecek, üstelik aktif bir rolde. Ben de sizin gibiyim, ama aklıma geldikçe hemen kendimi oyalıyorum.

Olumsuz düşününce üstümüze çektiğimize inanıyorum ben, hatta birkaç kere başıma geldi; düşünmeyin olumsuz. Sonuçta her şey olacağına varıyor biz ne yaparsak yapalım.

Arkadaslar kotu bir niyetinizin olmadigini biliyorum ama konu sahibine "korkunun ecele faydasi yok, gecenlerde bilmem kac asker sehit oldu" tarzi yorumlar yapmasak... Cunku yasayan biliyor benim dayim da doguda askerlik yapti hem de catismalarin gunlerce surdugu yerlerde. Tam 3 ay haber alamadik. Bu tarz seyler duydukca da umidimiz kayboluyordu. Nacizane bir tavsiye.

Back
X