- 18 Haziran 2016
- 1.189
- 490
- 38
- 32
- Konu Sahibi mortaldance
büyük abim Hakkari de bir karakolda çalışıyor çok korkuyorum başına bir şey gelecek diye eridik bittik artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok nerde olduğu belli değil sürekli değişiyor o dediklerinizi gönderecek belli bir adres bile yokAllah yardımcısı olsun hepsinin. Korkunuzu ve endiselerinizi ona belli etmeyin. Sarma börek falan yapıp gönderin ona da size de iyi gelir.
Zaten elimizden başka hiç bir şey gelmiyorKorkunun Ecele faydası yok. .
Dua edin bol bol Allah korur.
O zaman aklınızdan kötü düşünceleri atacaksınız. Allah korusun bisey olacaksa evinde de olur.Yok nerde olduğu belli değil sürekli değişiyor o dediklerinizi gönderecek belli bir adres bile yok
Düne kadar sizin gibi düşünüyordum ama bu şehit sayısından sonra artık öyle düşünemiyorumO zaman aklınızdan kötü düşünceleri atacaksınız. Allah korusun bisey olacaksa evinde de olur.
Bir tanidigimizin oğlu askerden dönüp eve geldi ama burda kaybettiler. Siz içinizi ferah tutun.
Amin inşallahAllah yardımcınız olsun cnm. Dua etmekten başka çaremiz yok ne yazık ki.. Allah tüm emniyet mensuplarımızın yardımcısı olsun..
İnşallah teşekkür ederimAllah yardımcınız olsun..
Kesinlikle öyle sağolunNisanlim askerligini 2 sene once Sirnakta komando olarak yaptigi icin sizi cok iyi anliyorum. Allah yardimciniz olsun. Duadan baska cozum yok
İnşallah ...Allah yardımcınız olsun..
İnşallah ...sonumuz komşunuz gibi olmazBir ay önce bir akrabamiz Semdinli'de şehit oldu, orda vatani görevini yapıyordu. Korkmayın. İnanciniz ne düzeydedir bilemem ama Allah'a sığının iyi dusunun iyi olsun. İnşallah sağ salim kavuşursunuz
Allahım korusun onu ve onun gibileri ana kuzularını amin lütfen iyi düşünün herşey iyi olur inşaAllah aminbüyük abim Hakkari de bir karakolda çalışıyor çok korkuyorum başına bir şey gelecek diye eridik bittik artık