Korkuyoruz

Arkadaslar kotu bir niyetinizin olmadigini biliyorum ama konu sahibine "korkunun ecele faydasi yok, gecenlerde bilmem kac asker sehit oldu" tarzi yorumlar yapmasak... Cunku yasayan biliyor benim dayim da doguda askerlik yapti hem de catismalarin gunlerce surdugu yerlerde. Tam 3 ay haber alamadik. Bu tarz seyler duydukca da umidimiz kayboluyordu. Nacizane bir tavsiye.
Aynen üzgünüm Zaten o yazılan iki kelime yaraladı beni :(

büyük abim Hakkari de bir karakolda çalışıyor çok korkuyorum başına bir şey gelecek diye eridik bittik artık
yakın zamanda hakkariye gittim askerlerimize poliskerimize bakıp bakıp acaba aileleri nasılda merak ediyordum dedim. vatan evlatları Sllah hepisini korusun.çok zor bir durum ama su varki ölümün zamanı degismez . gelecekse gelir bunu ordaykrn daglıcada saldırı olmustu ve sehitler. daha sonraki yada önceki günler daglıcada yıldırım düşmüstü ve yine sehitler. Allah gecinden versin inşallah tez zamanda kavustursun rabbim

Allah bütün askerlerimizi polislerimizi korusun.
Hep dua ediyorum,bizim de polis akrabalarımız var,Allah korusun onları

İnşallah sağ sağlim bitirir, içiniz rahatlar. Güvende olmasını umalım, dua edelim bunun için hep birlikte.

Onların o kadar çok dua edeni var ki içini ferah tut
Sende dua et mümkün olduğunca moral verin
Siz iyi olun ki aklı sizlerde kalmasın

Bir ay önce bir akrabamiz Semdinli'de şehit oldu, orda vatani görevini yapıyordu. Korkmayın. İnanciniz ne düzeydedir bilemem ama Allah'a sığının iyi dusunun iyi olsun. İnşallah sağ salim kavuşursunuz
Akrabaniz sehit oldu ama konu sahibi korkmasin oyle mi ? Bu yorumun ne faydasi oldu simdi konu sahibine ? Gerginlik yaratmak sizi rencide etmek icin sormuyorum. Gercekten merak ediyorum. Akrabaniz sehit oldu herkes olabilir bu mj demek pozitif manaya cekmeye calisiyorum basaramiyorum.

Biz ne yazsak ne soylesek duygulariniz degismeyecek. Kalbiniz orada kalacak. Biz radyoda bir sarki cikacak unutacagiz ama siz unutmayacaksiniz. Hep yureginiz agzinizda. Allah korusun ben her gece dua ediyorum. Elimden baska gelen birsey yok. Sehit cenaze yetim gormek istemiyorum artik ruhum karardi dayanamiyorum. Vatan var birde ucunda duygularim cok karisik. Gorunmez kalkanlar olsun dualarimiz Allah hepsini sevdigine kavustursun. Haklarini helal etsinler bizlere sehitlerimiz ve sehit olmaya cesaret edebilecek kadar cesur abilerimiz kardeslerimiz. Hepsine minnetariz.

Akrabaniz sehit oldu ama konu sahibi korkmasin oyle mi ? Bu yorumun ne faydasi oldu simdi konu sahibine ? Gerginlik yaratmak sizi rencide etmek icin sormuyorum. Gercekten merak ediyorum. Akrabaniz sehit oldu herkes olabilir bu mj demek pozitif manaya cekmeye calisiyorum basaramiyorum.
Yalnız gerginlik yarattiniz bunyemde böyle de bir gerçek var :) konuyla bağlantılı diye söyledim. Türkiye gerçeği hanımefendi senin benim olmasa da birilerinin yakınları şehit oluyor bu ülkede. Neden yukleniyorsunuz evet okudum yorumu yazı dili olduğu için sacma gorunmus cümleler birbirinin içine kaçmış. Sen böyle dillendirince konu sahibi daha iyi mi hissediyor sanıyorsun? Konu sahibim bu yorum vesilesiyle sana da burdan sorayim eger yorumum seni rahatsız edip korkuttuysa hakkını helal et, gerisi oteberisi umrumda değil..

Konu sahibi, bence konuyu kapattirin. Yorumlar genellikle korkunun ecele faydası yok, hani iyi dusunun iyi olsun vs yonunde olcak. Cunku buradan yapılabilecek tek sey bu. Hani her yorum geldiğinde sizin içinizdeki korku filizlenecek bence. Bol bol dua edin, edelim. Rabbim butun askerimizin polisimizin yardımcısı olsun.

Back
X