kornual alanda gebelik kesesi

Tatlim sen nasil 14 sabrettin ben 2 gun gecse hemen saglik ocagindan hcg ye baktiriyodum kesin hamilesindir o gordugunde yerlesme lekesidir icini ferah tut benim esimde sikinti oldugu icin dus gebelik gecirdim
Mecbur sabrettim esim bi turlu hastaneye gitmio ertelio yanlistir hamile deilsindir doe hep negatif cikio kan twsti die bende diorum ama dinlemio iste.saglik ocagina gidemem hemsire benim damarlarimi bulamio mecburen hastnede vermem lazm ama esimi ikna edemiyorum

Acile gitsen hemen bile ogrenirsin boyle durumlarda erken teshis cok onemli o lekeyi dikkate alip hemen gitmeseydim tup ve yumurtaliklarim alinabilirdi dk oyle demisti ama erken gitmenin avantaji ile hemen dis gebe teshisi kondu ve sonlandirildi o yuzden hic erteleme 1 gunun senin icin ne kadar onemli oldugunu unutma
Borde bir iki gun gecikme nprml oldugu icin kan vermiprum ben hani bosuna vermek istemedim ama gecikenin 7nci gunundenberi cirpiniom doktora gitmek icin

Mecbur sabrettim esim bi turlu hastaneye gitmio ertelio yanlistir hamile deilsindir doe hep negatif cikio kan twsti die bende diorum ama dinlemio iste.saglik ocagina gidemem hemsire benim damarlarimi bulamio mecburen hastnede vermem lazm ama esimi ikna edemiyorum
Kuzum hata ediyosunuz ya allah etmesin dis gebelikse kadinsal hormonlarina zarar verirsin ogren neyin ne oldugunu ki rahat edesin ne esim ne ben hic sabredemeyiz 2 gun gecse hemen dk ra hep sonu husran olsada....sen olmadi pazartesi tek git hastaneye esin gelmiyosa dk lar diyo gebelik suphesi basladigi an hicbir leke ve kanamayi goz ardi etmeyin

Kuzum hata ediyosunuz ya allah etmesin dis gebelikse kadinsal hormonlarina zarar verirsin ogren neyin ne oldugunu ki rahat edesin ne esim ne ben hic sabredemeyiz 2 gun gecse hemen dk ra hep sonu husran olsada....sen olmadi pazartesi tek git hastaneye esin gelmiyosa dk lar diyo gebelik suphesi basladigi an hicbir leke ve kanamayi goz ardi etmeyin
Burdaki hastanede kadin dogum doktoru ypk malesef baska sehre gitmem gerek tek basimad gidemem mecburen esimle gidicem cunki gidecegimsehir ters kalio istedigim doktor o sehirde otabua yok yani

Burdaki hastanede kadin dogum doktoru ypk malesef baska sehre gitmem gerek tek basimad gidemem mecburen esimle gidicem cunki gidecegimsehir ters kalio istedigim doktor o sehirde otabua yok yani
Anladim canim bi kerelik katlanabilsen saglik ocagina giderdin evin hemen yani ben her konuda saglik ocagina gidiyorum direk.. bu arada nerde oturuyosunuz ben malatyada

Anladim canim bi kerelik katlanabilsen saglik ocagina giderdin evin hemen yani ben her konuda saglik ocagina gidiyorum direk.. bu arada nerde oturuyosunuz ben malatyada
Mecburum hastaneye gitmeye hemsire damar bulamio kan alamio bir tup kani bile alamio yai doktor kagit verip mecburen hastaneye sevk ediyo oyuzden saglik ocagina gidip bosu bpsun damar arttoramam sonra iki kolumda delik desik oluo ki gittigim hastanedekiler dha cokzorlqnio .balikesir cnm

Mecburum hastaneye gitmeye hemsire damar bulamio kan alamio bir tup kani bile alamio yai doktor kagit verip mecburen hastaneye sevk ediyo oyuzden saglik ocagina gidip bosu bpsun damar arttoramam sonra iki kolumda delik desik oluo ki gittigim hastanedekiler dha cokzorlqnio .balikesir cnm
pazartesi gitde mujdeli haberleri bizede veresinede durumun ciddiyetini izah etki oda dikkate alip hadi bian once gidelim desin

B

Bide kac yillik evlisin ilk bebekmi
17 aylik evliyim 1yildir istiyoruz evet ilk bebek izah ediyorum gideriz dio ama net cevap vermio bende dedim olmadi sadece kan vereyim kesinlessin ole gidelim doktora diyorum bak hamile deilsem bile zaman kaybedicez diyorum tamam diyo bende yoruldum yani ama pazartesi burdaki hastaneye gidicem mecbur sanirim valla yapicak bisi yok baska muhtemelen...acik acik belirticem sinir oldumu artik

17 aylik evliyim 1yildir istiyoruz evet ilk bebek izah ediyorum gideriz dio ama net cevap vermio bende dedim olmadi sadece kan vereyim kesinlessin ole gidelim doktora diyorum bak hamile deilsem bile zaman kaybedicez diyorum tamam diyo bende yoruldum yani ama pazartesi burdaki hastaneye gidicem mecbur sanirim valla yapicak bisi yok baska muhtemelen...acik acik belirticem sinir oldumu artik cok olmamis canim daha size biz senelik evliyiz.evet pazartesi git sonuclandirki bu isi icin rahat etsin

Insallah cnm ya burdaki hastanede kadin dogum yok mecbur esimin keyfini beklicem dier hastane icin ..siz ne kadrlik evlisiniz ne kadrdir istiosunu
Canim benimki biraz cetrefilli 3 senelik evliyiz ama ben vajinismustum 2 sene esimle birlikte olamadim taki gectigimiz eylul ayina kadar terapi gordum o ay birlikte olduk ve ben hamile kaldim esimde de varikosel ve sperm sayisi dusuklugu var bu yuzden sperm saglikli olmadigi icin rahmin baslangicinda kalmis ve kornual gebelik oldu kasim ayindada kurtaj oldum cok istiyoruz ama iste olmuyo esim ameliyat olacak

Canim benimki biraz cetrefilli 3 senelik evliyiz ama ben vajinismustum 2 sene esimle birlikte olamadim taki gectigimiz eylul ayina kadar terapi gordum o ay birlikte olduk ve ben hamile kaldim esimde de varikosel ve sperm sayisi dusuklugu var bu yuzden sperm saglikli olmadigi icin rahmin baslangicinda kalmis ve kornual gebelik oldu kasim ayindada kurtaj oldum cok istiyoruz ama iste olmuyo esim ameliyat olacak
Anladim cnm rabbim yardimciniz olsun insallah saglikli bir evladin olur tez zamanda

Doktordayım kornual büyük ihtimalle dedi hocaları bekliyoruz üniversite hastanesindeyiz eşinin durumunu doktorlar mı muayene olun dedi Nasıl öğrendiniz yoksa siz mi özellikle gittiniz ilk hamileliğim tecrübesizim bilmiyorum aydınlatabilir misin beni

Merhabalar 4 yıl geçmiş aradan ama kornual bebekle ilgili sonuç ne oldu acaba sağlıkla doğurabildiniz mi yokda gebeliğe son mu verildi ben de aynı durumdayımda merak ettim teşekkürler

Merhabalar 4 yıl geçmiş aradan ama kornual bebekle ilgili sonuç ne oldu acaba sağlıkla doğurabildiniz mi yokda gebeliğe son mu verildi ben de aynı durumdayımda merak ettim teşekkürler
Merhaba kız kardeşimde aynı durum oldu kürtaj yapıldı siz kendi durumunuzu anlatırmısınız

Back
X