- 17 Aralık 2015
- 27.096
- 49.530
- 598
uykusuzluktan nasil yazmissam o cevabidaBilmiyorum canm astım olmasa korkmam bu kadar herhalde, inşaalah erkilenmeyi,z

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uykusuzluktan nasil yazmissam o cevabidaBilmiyorum canm astım olmasa korkmam bu kadar herhalde, inşaalah erkilenmeyi,z
Bir tane bayan iki ay evden çıkmamış. Virüs olmayım öyle dikkat etmiş. Ama eşinden bulaştırmış kendine bir gün. Demem o ki ne kadar etsek de başa gelecekse gelir. Tedbiri izi alacaz tabiiki. Taktir Allahtan. Ama bu tedbir aşırı derecede olmamalı. Yani aşırı olsa bile başa gelecekse gelir. Sadece maske ve sosyal mesafe bir de dışarıdan gelince el yıkansa yeterli zaten. Alışveriş merkezlerinde marketlerde falan dezenfektan oluyor. Ondan da sürersiniz yeterli bu kadar sankiKoronadan sonra OKB oldum galiba, masumlar apartmanındaki Safiye gibiyim psikolojim alt üst resmen. Dokunamıyorum sürekli el yıkıyorum Alışveriş yapamıyorum kolay kolay, yapsamda aldıklarımı çamaşır suyuyla silip yıkamadan eve almıyorum bu beni çok yordu bıktırdı artık.. Sorum su ki alışveriş yapmam gerekiyor onları silip yıkamaktan bıktım poşetten , paketli ürünlerdn vs virüs bulaşırmı silip yıkamadan yerleştirsem olur mu ?? kapıda alışveriş programını kullancam ilk kez, gelen ürünleri alıp direk yerleştirsem ne olur?? Astım hastası olduğum için bu kadar stres yapıyorum önerilirinizi bekliyorum...
Her kafadan bir ses çıkıyor alt katımızdaki akrabalarımız korona oldular market alıaverüşinden olabilir dediler iyice panik oldum
Çiğ tüketilecek olanları ben de sabunla yıkıyorum
Camasir suyu mu döküyorsunuz ??yapmayin lütfen!! Bulasik deterjanina benzemez o midenizi ve yemek borunuzu tahris edebilir veya daha kotusu olabilir..
Her kafadan bir ses çıkıyor alt katımızdaki akrabalarımız korona oldular market alıaverüşinden olabilir dediler iyice panik oldum
Covidden sonra bende de insan fobisi gelişti. İnsan görmek istemiyorum. Hep karantinada kalmak istiyorum![]()
Evet iletişim kurmak istemiyor insan.
Bir an önce eve gitmek istiyorum bende.
Tek olduğumda daha rahat oluyorum, yanımda çocuklar olunca huzursuz oluyorum.
Belki oldukar belirtisiz atlatılar garantisi var mı?benim bir dayim var ogluyla yasiyorlar hijyen falan sıfir.
disardan meyveyi getirip soyle bir suya tutup yerler falan
diger seyleri hic yikamaz zaten
oyle ekmegin posetini degiseyim falanda yok
paketten korona olunacak olsa once o olurdu bence.
sadece disarda maske eve gelincede elini yikiyor
disarda dezenfektan falanda kullanmiyor
ona bulasmadiysa paketten posetten kimseye bulasmaz heralde ama insanin icine sinmiyor yinede
korona yokken de sebzeyi meyveyi her insan yıkayarak tüketir zaten.Belki oldukar belirtisiz atlatılar garantisi var mı?
Bence koronadan önce de sonra da dışardan alınanlar yıkanmalı zaten paranoyaklık derecesinde değil elbet ama sadece korona değil iyi yıkanmayan sebze meyveden geçem bi ton hastalık var
Marketten alınanlardan paketli olanlarını da, sebze ve meyveleri de kısacası hepsini sabunla suyla yıkıyorum. Marketten, fırından vb. yerlerden gelen poşetleri 1 hafta kadar balkonda bekletiyorum. Yıkanamayacak şeyleri, ıslak mendile kolonya sıkarak siliyorum. Dışardan gelen hiç bir ürünü buzdolabına yerleştirmiyorum. Bunun sıradan bir virüs değil salgın yapan ciddi anlamda üzerinde çalışılarak geliştirilmiş bir yapıda olduğundan bihaber değilim. Kronik rahatsızlıkları olan bir aile olduğumuz için extra önlem alarak korunmaya çalışıyoruz. Gerekeni maximum düzeyde yapıp tevekkül ediyorum.
Milyonlarca insana bulaşmış ve yeni açıklanan çalışmalarda bu virüsü alıp hastalanmış kişilerin bulgularının, hastalıktan sonra da devam ettiğinin haberini okuduktan sonra bizim rahat insanlarımıza hayretle bakıyorum.
Yok, sertifikalı organik sabun kullanıyorum. Sağlığa bir sakıncası bulunmuyor doğal yağlar ile sabun haline getirilmiş. Hatta yıllar önce ilk tanıtımlar yapılırken organik deterjanları içiyorlardı prome edenler.Sabunla yıkanan gıdalardan gelebilecek hastalık neyse virüsle gelende o kadardır.
Hatta virüsle gelen daha masum bana göre.
Koronadan sonra OKB oldum galiba, masumlar apartmanındaki Safiye gibiyim psikolojim alt üst resmen. Dokunamıyorum sürekli el yıkıyorum Alışveriş yapamıyorum kolay kolay, yapsamda aldıklarımı çamaşır suyuyla silip yıkamadan eve almıyorum bu beni çok yordu bıktırdı artık.. Sorum su ki alışveriş yapmam gerekiyor onları silip yıkamaktan bıktım poşetten , paketli ürünlerdn vs virüs bulaşırmı silip yıkamadan yerleştirsem olur mu ?? kapıda alışveriş programını kullancam ilk kez, gelen ürünleri alıp direk yerleştirsem ne olur?? Astım hastası olduğum için bu kadar stres yapıyorum önerilirinizi bekliyorum...