• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korona gecitmis olanlar lutfen bakin

Se_n_299

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2018
2.836
1.746
133
39
Kac gundur hastayim gribim saniyodum ama bugun koku kaybim oldu burnumu yikiyorum ama koku sifir parfum vs herseyi denedim birde şiddetli okusuruk var ancak tad kaybim yok. Cevremdekilerde tad kaybin var mi onu sorup duruyolar tad var ama koku yok. Birde emziren anneyim ilac kullanımıyim yarin sabah teste gidecegim bu arada asi yaptirmistim şükür ediyorum

Kac gundur hastayim gribim saniyodum ama bugun koku kaybim oldu burnumu yikiyorum ama koku sifir parfum vs herseyi denedim birde şiddetli okusuruk var ancak tad kaybim yok. Cevremdekilerde tad kaybin var mi onu sorup duruyolar tad var ama koku yok. Birde emziren anneyim ilac kullanımıyim yarin sabah teste gidecegim bu arada asi yaptirmistim şükür ediyorum
Korona olma ihtimali yüzde 90.
Koku kaybı oluyor yakalandıktan üç gün sonra tat kaybifa olur bir iki gune

Koku kaybindan sonra tat kaybi oluyor zaten umarim olmaz benim 3 gun surdu ama hayattan tat alamadim resmen ayakta gecirdim ben 2 doz aşı olmustum ama surec uzundu tam iyilesmem uzun surdu gecmis olsun simdiden limonlu su tuketmenizi tavsiye ederim

Eşimdede öksürük vardı üşüme halı vicitta kırgınlık tat kaybı sonra koku kaybı .
Bende öksürük hiç olmadı bin şükür 🙏🙏🙏en nefret eetigim şey çünkü boğaz ağrısı ve öksürük Allah'ım sen esirge

Herkeste ikisi birden olmuyorki mesala benim tad almam sadece gitmisti oglumda ise once koku sonrada tad gitmisti
Gecmis olsun

Halsizlik.ilk iki uc gün vardi gribim sandım ama halsizlik yok deli gibi oksuruyorum koku sifir bu ikisi.

Halsizlik.ilk iki uc gün vardi gribim sandım ama halsizlik yok deli gibi oksuruyorum koku sifir bu ikisi.
Korona olabilirsin canım bunu bende yaşadım grip gibi ama koku tad gittii birzaman sonra geldi tabi iyileşince gribim
Süphelendiği gibi keske yaptırsaydın testi

Korona olabilirsin canım bunu bende yaşadım grip gibi ama koku tad gittii birzaman sonra geldi tabi iyileşince gribim
Süphelendiği gibi keske yaptırsaydın testi
Bugun suphelendim:) koku gidince

Doktorunuza sorabılırsınız.Allahın ıznı ıle atlatırsın ınsallah

Benim 2.asidan 15 gun sonra tat gitti agzimdan ,oksuruyorum.Ama alerjimde azdı.Bahsettigin belirtileri mart ayinda kovid oldugumda yasadim.Bol sivi alin.Bende nezle olmustum meger kovidmisim.

Geçmiş olsun. Herkeste tat ve koku kaybı olmuyor bende olmadı. Testten korkmayın. Bol bol sıvı tüketin.

Geçmiş olsun, çok büyük bir ihtimalle covidsiniz. Bende Tat ve koku gitmişti. Tat duyusu geri geldi fakat koku 6 7 ayda anca düzeldi.

Geçmiş olsun. Testten korkmayın. Gusül alırken burnuma su verdiğimde testtekinden daha çok canım yanıyor :)

Bende de koku gitmişti,tat, koku alamadığım için azalmıştı sadece.Her zaman ikisi de gitmeyebiliyor yani.

Şu zamanda grip oldum diye geçiştirmek çok riskli,çünkü belirtiler aynı,testinizi yaptırın mutlaka.Gecmiş olsun.

Çok geçmiş olsun. Sonucunuz çıkana kadar kendinize dikkat edin evde maskeyle dolaşın .bebeğinizi de maskeli şekilde emzirin. Çok büyük ihtimalle pozitife benziyor .Allah yardımcınız olsun 🤲🏻

Geçmiş olsun eşimle bende geçirdik bende koku gitti eşimde koku ve tat. Hafif atlattım sanırım bende evde pişen hamsi kokusunu alamayınca anladım😄 udi hindi yagı alın doğal burnunuza ve boğazınıza damlatın. Birde ilikli kemik suyuna ev sirkesi ve bol sarımsak koyup için yahni gibi her gün içmeye çalışın. Çok geçmiş olsun tekrardan

Back
X