Ben 2 yıl önce evlendim düğün yapmadım.
Şart değil aslında ama sanırım siz düğün istiyorsunuz
Arkadaşlar haberleri izlemiyorsunuz sanırım :) yukarıda da yazdıgım gibi virüs sebebiyle törenli nikah olmadı,törenli olmayınca da malum takı olmadı.taki için mi istiyorsunuz düğünü orayi anlamadim eger öyleyse keske nikahi takili yapsaydiniz
e insanların takıcağı takıya güvenip mi evlendiniz? kendinize güveniyosanız evlenmeniz gerekiyodu çünküArkadaşlar haberleri izlemiyorsunuz sanırım :) yukarıda da yazdıgım gibi virüs sebebiyle törenli nikah olmadı,törenli olmayınca da malum takı olmadı.
Bizlerde zengin aile çocukları olmadığımız için borç harç içinde bir ev kurduk mecbur düğüne çevirdik
Takı geleceğinin bir garantisi yok kiArkadaşlar haberleri izlemiyorsunuz sanırım :) yukarıda da yazdıgım gibi virüs sebebiyle törenli nikah olmadı,törenli olmayınca da malum takı olmadı.
Bizlerde zengin aile çocukları olmadığımız için borç harç içinde bir ev kurduk mecbur düğüne çevirdik
Çeyrek olmuş milyon dolar. Üstüne virüs kapma ihtimali. Düğüne zor gelirler dediğin gibidüğünü takı için istiyosunuz galiba da aklı olan düğüne gelmez gelse de altın uçup gitmişken kimse bişey takmaz ki.
İnanın düğüne giden yokArkadaşlar haberleri izlemiyorsunuz sanırım :) yukarıda da yazdıgım gibi virüs sebebiyle törenli nikah olmadı,törenli olmayınca da malum takı olmadı.
Bizde ne yapacagımızı şaşırdık.Herhangi birine bulaşma olasılığını düşündükçe bile çok tedirgin oluyorum buna kendimizde dahil.İnanın düğüne giden yok
B planı geliştirmelisiniz
Şu durumda takı gelmez
Kervan yolda düzülür/düzelir bizim işler geneldee insanların takıcağı takıya güvenip mi evlendiniz? kendinize güveniyosanız evlenmeniz gerekiyodu çünkü
İnsanlar haber izliyor da sizin düşünce yapınızı anlamaya çalışıyorlar.Arkadaşlar haberleri izlemiyorsunuz sanırım :) yukarıda da yazdıgım gibi virüs sebebiyle törenli nikah olmadı,törenli olmayınca da malum takı olmadı.
Evet onu gördüm,o yolda ilerlersek çoook dava açmak zorunda kalırızTakı geleceğinin bir garantisi yok ki
Haberlerde vardı icra yoluyla isteyin en kötü
Dügünü iptal ederdim ben olsam kardesim de evlendi henüz 1 hafta önce nikah kıydılar kimseyide cagırmadık nikaha salgın döneminde dügün kına riskli işler.Hanımlar selamlar,
Şubat ayında evimizi tuttuk,Nisan ayında nikahımız oldu.Sadece nikah planlarken misafirsiz bir nikah olduğu için mecbur kına için tuttuğum yeri Eylül ayında düğüne çevirdik.Şubattan Eylüle kadar boş eve kira da veremezdik,kısacası nikahımızı kıydık evimize girdik.Virüsün gitgide arttığı günlerde düğün yapmaktan da korkar olduk fakat maddi açıdan da başka yapacak bir çaremiz yok.Bu durumda olan arkadaşlarım var mı bizim gibi.Artık borç gırtlağa dayanmış durumda. Düğünü ertelesek desek nikahtan 1 yıl sonra düğün yapmak sanki daha abes olacak gibi.Çok arada kaldık.Sinirler acayip bozuk.Nikahta sadece elbise giydim,damatlık gelinlik hepsi hazır bekliyor.
Kervan yolda düzelir.Kervan yolda düzülür/düzelir bizim işler genelde(Türkçe öğretmenleri beni aydınlatsın özelden hangisi doğruymuş)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?