Ben de 16 temmuzda evlenmiştim. Misafirlerin yarısı gelemedi o gece Ben boşandım, altınlar hala gelecek

Nikahtı zaten benimki, düğün yoktu ama yine de çok kötü oluyor tabii. Ani gelişen bir durumdu diğeri, pandemi epeydir var maalesef. Sizi de anlıyorum, hevesin kursakta kalması kötü.
Ben kendi kuzenimin düğününe gitmeyeceğim mesela. İki kere erteledi onlar da. Şahsi aracım olsa giderdim ama otobüse binmeye cesaret edemem. Altın da çok pahalı. İnsanlar taktıklarının dönmesini bekliyor ama durum da kötü. Ben önceden maaşımla aynı ayda 3 çeyrek alıp zorlanmıyordum, bu sene tek çeyrek alınca bile kendimi dağlara vurasım geliyor. karşılığını yapmak çok zor artık maalesef. Üstelik aylardır maaş alamıyorum doğru düzgün pandemi sebebiyle. Yine de kuzen düğünü tabii ki, önceden para ayırmıştım. Şimdi üstüne 300 de yol parasını ekledim. Bilezik alacaktım ama belki aylarca görüşememe durumu olacağı için sordum kendisine, düğün günü ibanına yollayacağım, artık bir eksiklerini kapatırlar. Size de zaten gelir altınlarınız diye düşünüyorum o yüzden.
Mutluluklar dilerim size de, önemli olan huzurunuz.