Korona kapmış olabilir miyim?

selly64

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Mart 2021
527
276
53
İnanılmaz sinirliyim anneannem dayımgile gitmemiz için günlerdir ısrar edip yalvarıyodu nerdeyse,ben de bugün gittim ve sonra korona olduklarını duyup tabi bundan haberim olur olmaz temas etmeden çıktım hemen. yalnız ilk gittiğimde haberim olmadığı için girince maskemi indirmiştim. temas hiç olmadı ama havadan geçmiş olabilir mi ? çıldırıcam evde ablam korona olunca kendimi izole edip sıkıntısız atlatmıştım şimdi kendi ellerimle koronaya gittim resmen ağlıcam ya kronik rahatsızlıklarım var bu arada 18 yaşındayım.

Nasil ya sizi covidli ve karantinada oldukları halde içerimi aldılar? Cahilliğin kaçıncı seviyesi bu.
of evet ya onlar da şaşırdılar ama anneannem bana söylemediği için ben dan diye girince kovmadılar. biraz oturduk sonra soylediklerinde hemen kalktım. onlarin da haberi yokmus her sey anneannemin işi

Geçmiş olsun çok üzüldüm ya.sen kendini o kadar koru izole et çok israra dayanamayıp koronali eve ayaklarına git.
Hayır sizi o eve nasıl aldılar.ya kusura bakma biz pozitifmisiz sen hiç gelme diyemediler mi.bu nasıl bı cahillik.
Hayır bu hastalıklı zamanda niye ısrar ediliyor gel git diye anlamıyorum.biz bosunami kendimizi koruyoruz.ne kadar kizsaniz haklısınız.
Ya kapmış olsanız ağır gecirseniz sorumluluğu kim alacak.

Anneanneniz de mi sizinle gitti dayinlara

of evet ya onlar da şaşırdılar ama anneannem bana söylemediği için ben dan diye girince kovmadılar. biraz oturduk sonra soylediklerinde hemen kalktım. onlarin da haberi yokmus her sey anneannemin işi
Sellycim biz karantinadayız deyip içeri almamaları gerekirdi. Anneannenin değil dayinlarin cahilliği malesef

Ay bu insanlar şaka gibi ya
Sakin olun çok yakın temasta bulunmadıysanız uzun süre kalmadıysanız bir sey olmayabilir. Ben bu sekilde koronalı birinin yanında bulundum ama ondan bana birşey bulaşmadı. Bulaştırdığı başkası bana bulaştırdı, ben de mesafeli ve kısa süre bulunmuştum yanında.

Kovmaları hatta kapıyı açmamaları gerekiyordu halbuki.

Anneannen yaşlı kadın o hoşgörülür sen ona kızma. Dayının yaptığı garip.

Bu arada bugün komşumu gördüm. çöp atmaya kapıyı açmış. Selam verip konuşacaktım. hemen ben covidim diyip içeri kaçtı. Hiç de ayıp olmadı memnun oldum yaptığı hareketten.

Kusura bakmayın ama anneannenizin sorunları m var, sizi mi sevmiyor? Covid’li ailenin evine göndermek nedir? Dayınız da kapıyı açıp diyemedi mi niye geldin, biz hastayız diye? Ana oğul cahiller!
Kapalı ortamda havadan bulaşması olası. Kendinizi izole edin bence.

cahil işte yapıcak bisey yok haberim olsaydi gitmezdim zaten of ya anksiyetesi olan biriyim zaten..

sizce olma ihtimalim var mı arkadaşlar buna cevap verirseniz sevinirim. çok anksiyeteli biriyim şuan bile hasta gibi hissetmeye başladım

sizce olma ihtimalim var mı arkadaşlar buna cevap verirseniz sevinirim. çok anksiyeteli biriyim şuan bile hasta gibi hissetmeye başladım
İyi ihtimalleri düşün, stres yapma. Ablamla eniştemin covid olduğunu bilmiyorduk, ortalarında oturmuştum sandalyelerimiz dip dibeydi. Ne aramızda mesafe vardı ne de maske takılıydı. Ben kesin bulaştı diye düşünürken bulaşmamış. Bazen böyle olabiliyor. Yine de mutlaka izole ol

Zaten temas etmedim diyosunuz. Duyar duymaz çıktım diyosun.zaten hemen hastalık belirtisi olmaz.kendini izole et.ayrica tuzlu su ile burnunu iyice temizle.bol bol tuzlu gargara yap.stres yapma daha kotu düşünme

Onların kaçıncı günleri? Ortalama 15 gün geçmişse bulaş olmuyor galiba. Garanti olması için Beş gün sonra test yaptırın, kendinizi izole edin.

Kaçıncı gunuymus hastalıklarının ?Koronalı koronalı sızı nasıl ıcerı aldılar ?Şaka gıbı

arkadaslar ben kendimi karantinaya aldim simdi. ama bekleyemiyorum ya stresten. kardesim var bi de küçük korkuyorum bisey olursa diye. ayni zamanda zaten anksiyete nefes darligi olan biriyim, ikisi birbirine karisiyor. kronik hastaliklarim da var ayrica bu da korkutuyo beni. nasil rahatlayabilirim.

Onların kaçıncı günleri? Ortalama 15 gün geçmişse bulaş olmuyor galiba. Garanti olması için Beş gün sonra test yaptırın, kendinizi izole edin.
daha ikinci ya da üçüncü gunu falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…