of evet ya onlar da şaşırdılar ama anneannem bana söylemediği için ben dan diye girince kovmadılar. biraz oturduk sonra soylediklerinde hemen kalktım. onlarin da haberi yokmus her sey anneannemin işiNasil ya sizi covidli ve karantinada oldukları halde içerimi aldılar? Cahilliğin kaçıncı seviyesi bu.
Geçmiş olsun çok üzüldüm ya.sen kendini o kadar koru izole et çok israra dayanamayıp koronali eve ayaklarına git.İnanılmaz sinirliyim anneannem dayımgile gitmemiz için günlerdir ısrar edip yalvarıyodu nerdeyse,ben de bugün gittim ve sonra korona olduklarını duyup tabi bundan haberim olur olmaz temas etmeden çıktım hemen. yalnız ilk gittiğimde haberim olmadığı için girince maskemi indirmiştim. temas hiç olmadı ama havadan geçmiş olabilir mi ? çıldırıcam evde ablam korona olunca kendimi izole edip sıkıntısız atlatmıştım şimdi kendi ellerimle koronaya gittim resmen ağlıcam ya kronik rahatsızlıklarım var bu arada 18 yaşındayım.
Anneanneniz de mi sizinle gitti dayinlaraİnanılmaz sinirliyim anneannem dayımgile gitmemiz için günlerdir ısrar edip yalvarıyodu nerdeyse,ben de bugün gittim ve sonra korona olduklarını duyup tabi bundan haberim olur olmaz temas etmeden çıktım hemen. yalnız ilk gittiğimde haberim olmadığı için girince maskemi indirmiştim. temas hiç olmadı ama havadan geçmiş olabilir mi ? çıldırıcam evde ablam korona olunca kendimi izole edip sıkıntısız atlatmıştım şimdi kendi ellerimle koronaya gittim resmen ağlıcam ya kronik rahatsızlıklarım var bu arada 18 yaşındayım.
Sellycim biz karantinadayız deyip içeri almamaları gerekirdi. Anneannenin değil dayinlarin cahilliği malesefof evet ya onlar da şaşırdılar ama anneannem bana söylemediği için ben dan diye girince kovmadılar. biraz oturduk sonra soylediklerinde hemen kalktım. onlarin da haberi yokmus her sey anneannemin işi
of evet ya onlar da şaşırdılar ama anneannem bana söylemediği için ben dan diye girince kovmadılar. biraz oturduk sonra soylediklerinde hemen kalktım. onlarin da haberi yokmus her sey anneannemin işi
Kusura bakmayın ama anneannenizin sorunları m var, sizi mi sevmiyor? Covid’li ailenin evine göndermek nedir? Dayınız da kapıyı açıp diyemedi mi niye geldin, biz hastayız diye? Ana oğul cahiller!of evet ya onlar da şaşırdılar ama anneannem bana söylemediği için ben dan diye girince kovmadılar. biraz oturduk sonra soylediklerinde hemen kalktım. onlarin da haberi yokmus her sey anneannemin işi
cahil işte yapıcak bisey yok haberim olsaydi gitmezdim zaten of ya anksiyetesi olan biriyim zaten..Kusura bakmayın ama anneannenizin sorunları m var, sizi mi sevmiyor? Covid’li ailenin evine göndermek nedir? Dayınız da kapıyı açıp diyemedi mi niye geldin, biz hastayız diye? Ana oğul cahiller!
Kapalı ortamda havadan bulaşması olası. Kendinizi izole edin bence.
Olabilirde olmayabilirde bekleyeceksin malesef.sizce olma ihtimalim var mı arkadaşlar buna cevap verirseniz sevinirim. çok anksiyeteli biriyim şuan bile hasta gibi hissetmeye başladım
İyi ihtimalleri düşün, stres yapma. Ablamla eniştemin covid olduğunu bilmiyorduk, ortalarında oturmuştum sandalyelerimiz dip dibeydi. Ne aramızda mesafe vardı ne de maske takılıydı. Ben kesin bulaştı diye düşünürken bulaşmamış. Bazen böyle olabiliyor. Yine de mutlaka izole olsizce olma ihtimalim var mı arkadaşlar buna cevap verirseniz sevinirim. çok anksiyeteli biriyim şuan bile hasta gibi hissetmeye başladım
sizce olma ihtimalim var mı arkadaşlar buna cevap verirseniz sevinirim. çok anksiyeteli biriyim şuan bile hasta gibi hissetmeye başladım
Onların kaçıncı günleri? Ortalama 15 gün geçmişse bulaş olmuyor galiba. Garanti olması için Beş gün sonra test yaptırın, kendinizi izole edin.sizce olma ihtimalim var mı arkadaşlar buna cevap verirseniz sevinirim. çok anksiyeteli biriyim şuan bile hasta gibi hissetmeye başladım
Kaçıncı gunuymus hastalıklarının ?Koronalı koronalı sızı nasıl ıcerı aldılar ?Şaka gıbıİnanılmaz sinirliyim anneannem dayımgile gitmemiz için günlerdir ısrar edip yalvarıyodu nerdeyse,ben de bugün gittim ve sonra korona olduklarını duyup tabi bundan haberim olur olmaz temas etmeden çıktım hemen. yalnız ilk gittiğimde haberim olmadığı için girince maskemi indirmiştim. temas hiç olmadı ama havadan geçmiş olabilir mi ? çıldırıcam evde ablam korona olunca kendimi izole edip sıkıntısız atlatmıştım şimdi kendi ellerimle koronaya gittim resmen ağlıcam ya kronik rahatsızlıklarım var bu arada 18 yaşındayım.
daha ikinci ya da üçüncü gunu falanOnların kaçıncı günleri? Ortalama 15 gün geçmişse bulaş olmuyor galiba. Garanti olması için Beş gün sonra test yaptırın, kendinizi izole edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?