bulaşma durumu da enfekte kişinin ne kadar virüs saçtığı ile alakalıymış. enfekte kişide çok fazla virüs varsa bulaşma olasılığı daha da artıyor. kesinlikle bağışlıklık durumlarımızla çok çok alakalı. iyi uyku ve iyi beslenme çok önemli.Aldığın virüs yüküne bağlı bu. Eğer çok virüs almamissan ve bağışıklık sistemin güçlüyse bir şey olmaz. Tam tersiyse pozitif çıkarsın zaten belirtilerle birlikte.
ha pardon yanlis anlamisimorada vakalar cok yuksek oldugu icin merak ettim yoksa ben de karadenizliyim aslen bizim akrabalardaki potansiyeli gordum anneannenizde
Şaka gibi korona olduklarını biliyorlarmış neden aldılar içeri anneanneniz bunu bile bile nasıl gönderir akıl fikir versin rabbim inşanlah bulaşmamıştır atlatan var atlatamayan var kim verecek bunun hesabını ciddi bi durum var ortada bu kadar rahat olunurmu ben olsam almam kimseyi eve karantinadayım yaklaşmayın asla derimİnanılmaz sinirliyim anneannem dayımgile gitmemiz için günlerdir ısrar edip yalvarıyodu nerdeyse,ben de bugün gittim ve sonra korona olduklarını duyup tabi bundan haberim olur olmaz temas etmeden çıktım hemen. yalnız ilk gittiğimde haberim olmadığı için girince maskemi indirmiştim. temas hiç olmadı ama havadan geçmiş olabilir mi ? çıldırıcam evde ablam korona olunca kendimi izole edip sıkıntısız atlatmıştım şimdi kendi ellerimle koronaya gittim resmen ağlıcam ya kronik rahatsızlıklarım var bu arada 18 yaşındayım.
Corona olduğumu öğrenmeden bir gün önce arkadaşlarımla evdeydik oldukça yakın temastaydık. Ertesi gün benim semptomum başladı ve corona olduğumu öğrendim ama kimseye bulaşmamıştı yani semptom başlamadan bulaş olmadığını düşünüyorumsizce olma ihtimalim var mı arkadaşlar buna cevap verirseniz sevinirim. çok anksiyeteli biriyim şuan bile hasta gibi hissetmeye başladım
Sizde oyle olmadi diye başkasında da aynı şekilde olacak hali yok değil mi? Ben kimseyle temas etmedigim, hic bir yere gitmediğim halde pozitiftim. Buna ne diyorsunuz peki?Öyle 5 dakkada kapmazsın meraklanma.. Ben covid atlattım annem ve kızımda var evde. Pozitif olduğumu bilmeden evvel kızımla uyudum,öptüm falan.. onda bile bişey olmadı şükür. Öyle 2 dakka maskesiz kaldın diye bulaşmaz..yakın temas lazım uzun süre aynı havayı solumak lazım ki bulaşsın.
Tabi doktorlara da gerek yokSizde oyle olmadi diye başkasında da aynı şekilde olacak hali yok değil mi? Ben kimseyle temas etmedigim, hic bir yere gitmediğim halde pozitiftim. Buna ne diyorsunuz peki?
Bende öyle maske mesafe herşeye uydumSizde oyle olmadi diye başkasında da aynı şekilde olacak hali yok değil mi? Ben kimseyle temas etmedigim, hic bir yere gitmediğim halde pozitiftim. Buna ne diyorsunuz peki?
Tabiki öyle bir ihtimal varsizce olma ihtimalim var mı arkadaşlar buna cevap verirseniz sevinirim. çok anksiyeteli biriyim şuan bile hasta gibi hissetmeye başladım
Ben çift maskeyle çıkıyordum dışarı. Dışarı dediğimde sadece market. Nasil kaptım hala bilmiyorum gercekten. Insanların bu kadar rahat davranması sinirlerimi bozuyorBende öyle maske mesafe herşeye uydum
Bana bulaşması bence imkansızdı
Ama 8. Günüm pozitif çıkalı
Bunu araştırdım bazı insanlar süper bulaştırıcı oluyormuş, etraflarına hemen virüs saçıyorlar, kimi de bulaştırıcı olmuyor
Biz akşama kadar koronalı emmimle oturduk bulaşmadı sana da bulaşmaz olayı değil yani
Ben cevabı size değil konu sahibine yazdım. Yazılarıma müdahil olmazsanız sevinirim.Sizde oyle olmadi diye başkasında da aynı şekilde olacak hali yok değil mi? Ben kimseyle temas etmedigim, hic bir yere gitmediğim halde pozitiftim. Buna ne diyorsunuz peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?