• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korona Morona Olama

Valla ikiside esim tam metrodayken atlayivermis. Eşim geldi hemen anlattı filan . Ertesi gün mü ne gittim bı Nergize baktım bı başka yerdeki metro hattına . İkisi de aynı hani .niye ısrarla Nergiz acaba çok merak ediyorum .

Allah ailelerine sabır versin de bize de değişik meraklar kalıyor işte gizemli geldiği için 🤣
Hayır azıcık ileride deniz de var yani😜
:KK70: :KK70: :KK70:

Ben dikkat etmediğim halde bu hastalığa yakalanamıyorum. Hastalanıp hayatın tüm evrelerinde uzaklaşmak istiyorum. Zamanında günde 2 paket sigara ile emelime ulaşmaya çalışmıştım. Antidepresanı fazla doz almış öleceğine alerji olmuştum. Ne salakmışım. Ne yapayım? Mutsuzum, ruhsuzum, öfkeliyim. Geçmişimi s....., geleceğimi kimsenin elinde oyuncak etmek istemiyorum. Ya mezara ya tımarhaneye ya hapse. Biri olmasa birini becer bari! Mutsuzum umutsuzum öfkeliyim
2 paket sigarayla hangi emele ulaşacaktınız.Öyle hapla falan olmaz diyeceğim şimdi olmayacak.Hiç sevmiyorum bu tarz melankolik takılan insanları.Hayır ölmek istesen ölürdün zaten kendini mi kandırıyorsun bizi mi?İlla korona olasın varsa git pandemi hastanesine hastalarla tokalaş hayret bir şey

Merhaba arkadaşlar akademisyen bir hemşire olarak koronaya karşı almanız gereken vitaminleri duyurmayı görevim olarak görüyorum. Ne kadar çok kişiye ulaşırsa o kadar iyi, o kadar sağlık, bir o kadar mücadele 💪 öncelikle kullanmanız gereken vitamin D vitamini. D VİTAMİNİ....!!!! Mutlaka ama mutlaka takviye olarak almanız gerekir. Sonrasında c vitamini ve demir bunu takip ediyor. Tabii ki her şeyden önce güzel beslenmeniz. Kan tahlillerini zide yaptırarak destek alırsanız daha mükemmel olur. Bunlar kadar elzem olan bir diğeri melatonin, uzmanlar boşuna düzenli uyuyun demiyor. Erken uyku ve düzenli uyku uyumanın faydası melatonin den geçiyor. Hangimiz gece 23-03 arası deliksiz karanlık stressiz uyuya biliyoruz? O zaman melatonin al bağışıklığını güçlendirdir diyorum. Ben ağızdan ilaç almak da zorlandığım için alımını daha rahat güvenilir ve kolay olan yolu bant kullanıyorum. Transdermal olarak geçer. Kılcal damarlarınız da direk kana karışarak böbreğimizi karaciğerinizi yormaz. Sağlıklı günler dilerim

Ben dikkat etmediğim halde bu hastalığa yakalanamıyorum. Hastalanıp hayatın tüm evrelerinde uzaklaşmak istiyorum. Zamanında günde 2 paket sigara ile emelime ulaşmaya çalışmıştım. Antidepresanı fazla doz almış öleceğine alerji olmuştum. Ne salakmışım. Ne yapayım? Mutsuzum, ruhsuzum, öfkeliyim. Geçmişimi s....., geleceğimi kimsenin elinde oyuncak etmek istemiyorum. Ya mezara ya tımarhaneye ya hapse. Biri olmasa birini becer bari! Mutsuzum umutsuzum öfkeliyim
ablacım bi sakin.

Back
X