- 7 Aralık 2018
- 7.092
- 18.249
- 248
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yalnız korona olunca ölünecek diye bişey yok gençler atlatıyor vücutta hasar bıraksa bile, yani hayata daha hasta devam edeceksiniz ayrıca bir sürü insana bulastirip birçok vebal almış olabilirsiniz ?? Hiç mi vicdan yokBen dikkat etmediğim halde bu hastalığa yakalanamıyorum. Hastalanıp hayatın tüm evrelerinde uzaklaşmak istiyorum. Zamanında günde 2 paket sigara ile emelime ulaşmaya çalışmıştım. Antidepresanı fazla doz almış öleceğine alerji olmuştum. Ne salakmışım. Ne yapayım? Mutsuzum, ruhsuzum, öfkeliyim. Geçmişimi s....., geleceğimi kimsenin elinde oyuncak etmek istemiyorum. Ya mezara ya tımarhaneye ya hapse. Biri olmasa birini becer bari! Mutsuzum umutsuzum öfkeliyim
bizim buralarda oturuyorsun.hep karşıyaka metro İZBAN hattında atıyorlar kendilerini çünküLütfen izbanın (tren, metro) önüne atlamayın. İşe gidip geliyoruz, beklemek sıkıcı oluyor. Kendi canınızı değersiz görüyorsunuz diye başkalarının hayatını etkilemeye hakkınız yok. Virüs de bulaştırmayın, maske takın. Bizim kulaklarımız yara oluyor maske taktığımız için...
Offff....Ölmek kolamı sizce. Ben size ölümu anlatayım. 27 yaşindakı esini hiç kara topraga gomdunmu evladınla . Ben gomdum. Sadece kocamı gommedım. Hayallerimı. Oglumşa hayallerı. Genclıgımı. Umudumu sevgımı askımı gomdum. O topraga olmek kolayda gerıde bıraktıkşarın zor işte..![]()
Allah razı olsun canımOffff....
Allah size yürek ferahlığı versin tüm nefeslerinizde...
Tovbe estağfurullah gece gece guldum ya Rabbım senı guldursunKesin sen b
bizim buralarda oturuyorsun.hep karşıyaka metro İZBAN hattında atıyorlar kendilerini çünkü![]()
Nergiz yok mu o nergiz o durakta bir şeyler var....Kesin sen b
bizim buralarda oturuyorsun.hep karşıyaka metro İZBAN hattında atıyorlar kendilerini çünkü![]()
Kız içine mi doğdu? Bugün biri taksim-haciosman metrosuna atladıLütfen izbanın (tren, metro) önüne atlamayın. İşe gidip geliyoruz, beklemek sıkıcı oluyor. Kendi canınızı değersiz görüyorsunuz diye başkalarının hayatını etkilemeye hakkınız yok. Virüs de bulaştırmayın, maske takın. Bizim kulaklarımız yara oluyor maske taktığımız için...
Ya İzmirde çok sık oluyor, ondan dedim. Nergiz istasyonu var en az beş kişi atlamıştır. Hayır durağın bir özelliği de yok niye o duraktan atlıyorlarsa...Kız içine mi doğdu? Bugün biri taksim-haciosman metrosuna atladı( bir saattir ulasim kapalı
Ay bir de iş saatinde atlıyorlar...Kız içine mi doğdu? Bugün biri taksim-haciosman metrosuna atladı( bir saattir ulasim kapalı
Valla ikiside esim tam metrodayken atlayivermis. Eşim geldi hemen anlattı filan . Ertesi gün mü ne gittim bı Nergize baktım bı başka yerdeki metro hattına . İkisi de aynı hani .niye ısrarla Nergiz acaba çok merak ediyorum .Nergiz yok mu o nergiz o durakta bir şeyler var....![]()
![]()
Ölmuş mu yaa.Kız içine mi doğdu? Bugün biri taksim-haciosman metrosuna atladı( bir saattir ulasim kapalı
Ya İzmirde çok sık oluyor, ondan dedim. Nergiz istasyonu var en az beş kişi atlamıştır. Hayır durağın bir özelliği de yok niye o duraktan atlıyorlarsa...
Ya intihar eden birisinin düşüneceği en son şey başkalarıdır elbette ama bana çok saçma geliyor. Keşke etmese ama ilaç içip de intihar edilebilir![]()
Neden kendinize bu öfke??Ben dikkat etmediğim halde bu hastalığa yakalanamıyorum. Hastalanıp hayatın tüm evrelerinde uzaklaşmak istiyorum. Zamanında günde 2 paket sigara ile emelime ulaşmaya çalışmıştım. Antidepresanı fazla doz almış öleceğine alerji olmuştum. Ne salakmışım. Ne yapayım? Mutsuzum, ruhsuzum, öfkeliyim. Geçmişimi s....., geleceğimi kimsenin elinde oyuncak etmek istemiyorum. Ya mezara ya tımarhaneye ya hapse. Biri olmasa birini becer bari! Mutsuzum umutsuzum öfkeliyim