Korona olduk, Ev düğün evi oldu

yuvarlanan asi bir panda

Guru
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2018
8.062
21.007
278
Kızlar hepinize merhaba. Maalesef geçtiğimiz günlerde kimden, nasıl kaptığımızı bilmiyorum ama eşimle korona olduk. 10bin kişilik yerde çalışıyor zaten her gün bir sürü insanı karantinaya alıyorlardı bize de vurdu piyango. 15 gün kadar hastanede kaldık. Bu süreçte ne oldu derseniz kaynım düğün yaptı. Benim evimde bekarlığa veda partisi vermiş ve şehir dışından gelen kız tarafını ağırlamış. Eve girince midem bulandı pislikten. Banyoda dışkı izi bile vardı yerde. Nasıl becerdiler bilmiyorum. Perdemi, koltuğumu yakmışlar sigara değmiş gibi duruyor. Makyaj malzemelerimi kullanmışlar. Yatağım düzgündü ama acaba yatıldı da mı toplandı diye düşünüyorum. Kendi evimden tiksindim. Ne yapacağım bilmiyorum. 5 aylık hamileyim evi kendim temizlesem bir dünya iş var. Perde yıka, halı yıka, nevresim yıka, duvarları sil.. Hiçbir şeye dokunamam dokunma fobim var zaten. Virüs dönemi öncesi de böyleydim. Eşim henüz bu vahşeti bilmiyor. Ben eve dönünce olayı fark ettim. Adamla kavga etmek istemiyorum derdimiz bize yetmişti. Şimdi kaynım olacak şahıs ve eşi balayındalar ne yapsam bu sinirimi öfkemi atsam bilmiyorum. Maddi manevi bana zarar verdiler. Zaten moralim bozuk, canım sıkkındı fazlasıyla ki bu da üstüne tam oldu. Sabahtan beri leş gibi hissediyorum.

Oncelikle cok gecmis olsun. Olaya sok oldum gercekten. Cok degisik bir es ailesiymis bu. Ben olsam kiyameti koparirdim ama sizin durumunuz hassas su an. Yeni toparlamissiniz ve hamilesiniz. Esiniz de henuz eve bile gelmemis sanirim. Ben olsam evin fotograflarini cekip ilgili kisilere gonderir, soyleyecegimi soyler, bir an once evimi temizle(t)mezlerse bir daha yuzlerine bakmayacagimi soylerdim.

Anahtarın onda ne işi var ki ? Eşinizle durumu paylaşın.

Anahtar eşimin annesindeydi kaynımda değil. Bize eşya, para vs getirmesi için vermiştik tabii bunlar için değil. Eşimle konuşmak istemiyorum durumu iyi değil henüz sadece ben çıktım.

Anahtar eşimin annesindeydi kaynımda değil. Bize eşya, para vs getirmesi için vermiştik tabii bunlar için değil. Eşimle konuşmak istemiyorum durumu iyi değil henüz sadece ben çıktım.

Ne acayip bir kaynınız varmis abisi hasta ve kendi parti derdinde .Peki kayınvalide ile konussaniz çözüm olur mu ? Ama balayı yaptırmayın onlara siz bu haldeyken onlar keyfini sürmesin.

Çok teşekkür ederim. Eşim henüz hastanede onun moralini bozmak istemiyorum. Gidip evlerini başlarına geçiresim var sinirden kaynımın da kvnin de. Nasıl temizlenecek beynim durmuş gibi. Kendim yapsam bebeğe zarar verebilirim bu kadar işle uğraşamam tek başıma. Onlardan yana umudum hiç yok.

çok geçmiş olsun siz daha nekahat dönemindesiniz arayın kayınvalidenizi tutsun 2 kadın ödesin parasını temizletsin evinizi .bu kadınlar kulübünde daha ne tuhaflıklar okuyacağız oğlu gelini corona dan hastanede millet onların evinde eğlence de pessss

siz evde yokken eve nasıl girmişler?
geçmiş olsun bu arada.

Çok geçmiş olsun bence bi süre öteleyin her ne yapacaksanız önce bi iyileşin, eşiniz nasıl?

Bu nasıl bir genişliktir, nasıl bir haysiyetsizliktir!
Hasta insanların evinde keyif yapmak, vay be, dünya bir şekilde dönüyor işte.

Onlar insan olsa size gelince yük olmasın diye evinizi temizler, yemekler yapıp bırakırlardı, malum hastanede tedavi görmüşsünüz, normali budur.
Şimdi ağızlarına kürek vursanız, ne anlatacaksınız bu insanlara!
Bir hışımla gidin, kv den anahtarı alın ‘çok sağolun yardımcı olmak bir kenara, düşmanın yapmayacağını yaptığınız için’ deyin ve kendisi, kayın aile ile bir daha görüşmeyin.
Ama eltiye tavır almayın, onun bir suçu, edepsizliği yok.
Gelin burda kalın denmiştir, kalmıştır ailesi.

Gözlerim bu okuduklarıma gerçekten inanmakta zorladı, çok geçmiş olsun...

Ne acayip bir kaynınız varmis abisi hasta ve kendi parti derdinde .Peki kayınvalide ile konussaniz çözüm olur mu ? Ama balayı yaptırmayın onlara siz bu haldeyken onlar keyfini sürmesin.

Ben de anlamıyorum ölecek miyiz kalacak mıyız belli olmayan bir hastalık. Düğünü yapayım da cenazeye oturursak da iptal olmasın demiş gibi. Kvde zaten yapan büyük ihtimalle umudum yok.

Tüm bağları kesmek için harika bir olay. Olumlu tarafından bak ve onları hayatından çıkar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…