Korona olduk, Ev düğün evi oldu

Cok gecmis olsun. Esinize acil sifalar.

Yanlis hatirliyor olabilirim, nisanlisi hamile oldugu icin dugunu iptal edip masraftan kac calisan kayniniz degil miydi? Sozlesme de sizin adinizaydi sanki. Utanmadan bir de gelip sizin evinizi mi tarumar etti?

KV de zaten yegenine gelinlik giydirip allayip pullayip dugununuze getirtmisti. Benim icime oturmustu bu durumunuz. O gunden beri konulariniz ilgimi cekiyor. Hafizamda yer ediyor.

Guzel bir mesaj atin hem kayniniza, hem eltinize hem de kayinvalidenize. 5 aylik gebe, 15 gun boyunca koronadan hastanede kalan birisine yapilacak iskence degil bu.

Nasil pislettilerse oyle temizlesinler. Yemin ederim icim acidi su duruma. Haftaya doguracak olmasam gelip yardim ederdim, o derece.

Normalde bu vicdansizlara merhamet dilerdim ama Allah es ailenize akil versin diyorum. Zira kendilerinde zerresinin esamesi yok.
 
Ooo o siz miydiniz.Temizlik konusunda kaynınızı arayıp konuşun sizin bu durumda evde olmayışınızdan faydalanmışlar. Fotoğraf çekip atın inkar edemesin. Temizlikçi parasını göndersin ve temizlikçi çağırın. hamile halinizle milletin pisliğini temizlemeye uğraşmayın. Hatta hasar tespiti yapın kırılan dökülen birşey varsa onu da talep edin
 
Ben olsam fotoğraflarını çekip kayniniza gönderin ya da eşiniz göndersin
 
Ben olsam şikayetçi olurdum. Rızam olmadan kimse evime giremez nokta
Eve girilmesi bile bir nebze.
Yahu hasta insanların evinde alem yapmışlar!
Canıyla uğraşan insanlar bir yerde, onun bardağıyla shot yapan bir yerde.
Bu boyut, kavram, ahlak her şey dışı!
Eve girilmesi değil sorun, o en basiti...
 
İşte onun devamı daha vahim ya.
 
Anahtar eşimin annesindeydi kaynımda değil. Bize eşya, para vs getirmesi için vermiştik tabii bunlar için değil. Eşimle konuşmak istemiyorum durumu iyi değil henüz sadece ben çıktım.
Çok geçmiş olsun, kayınvalidenizi arayın ve durumu paylaşıp kayınbiraderiniz veya kendisinin evi ne zaman temizlemeyi düşündüklerini sorun.

Böyle düşüncesiz bir kayınvalidenin incelik yapacağını sanmıyorum ama diretin evi temizlesinler, korona olmasaydınız dahi anahtarı güvenip vermişsiniz, üstelik kayınbiraderiniz alem yapsın diye değil ihtiyaçlarınız görülsün diye vermişsiniz o zaman gelip her yeri ya kendi temizlesin veya birini gönderip temizletsin.

Eşinizde inşaallah en kısa zamanda toparlanıp evinize döner, tekrar geçmiş olsun.
 
Son düzenleme:

Ben başkasının evinde daha tedirgin olur en azından böyle bırakmazdım. Bu insanlık dışı bir davranış.. Yani o vicdan yükü de ayrı. Ben de yapamazdım asla.
 
Ne insanlar var ya çok geçmiş olsun canım Rabbim size ve tüm hastalara Şafi ismi hürmetine şifalar versin. İşte maalesef hayatımızda böyle canımızı sıkacak, insanı çileden çıkaracak insanlar oluyo nereye gidersen git kurtulamıyosun
 
Geçmiş olsun eşiniz umarım bir an önce toparlanır. Ev konusuna gelince lütfen balayında şuan deyip düşünmeyin ve arayıp evi o hale nasıl getirdiklerini sorun. Gerekirse temizlik parasınıda bi zahmet göndersinler de birini bulunda temizletin. Yine iyi sakin kalıyorsunuz şuan ben hepsini teker teker arayıp lafı söylemiştim bile
 
Öncelikle çok geçmiş olsun eşinize acil şifalar diliyorum.
Evin bu halini fotoğraflayın,
sonra fotoğrafları kv, kayın ve elti üçlüsüne
ayrı ayrı gönderin.
Eşi hâlâ hastanede olan, kendisi covid atlatmış hamile bir kadının evini bu halde bırakmak!!!
Sizi vicdanınızla başbaşa bırakıyorum...
Yazın.
Kv ve kaynınıza 'ayrıca sizi Allah'a havale ediyorum ve bundan böyle sizinle görüşmek istemiyorum' cümlesini ekleyin.
Allah ıslah etsin hepsini.
 
Siz yazınca gelinlikli konunuzu hatırladım. Kayınvalideniz gerçekten akıl almaz kararlar alıyor.

Evlatları/kardeşleri hamile eşiyle birlikte hem de böyle bir hastalıktan hastanede yatarken nasıl içlerine parti vermek sinmiş, çok enteresan.

Onu geçtim size sormadan evinizi nasıl kullanabilmişler? Kullandılar madem, size tertemiz bırakmalıydılar. Hatta hastaneden dönüyorsunuz yemeğinizi yapıp koyabilir, dolabınızı doldurabilirlerdi.

Bence bu vesileyle hepsiyle iletişimi kesin. Bunu yapmakta o kadar haklı olursunuz ki. Çünkü ilk değil bu, son da olmayacak belli ki.

Allah şifa versin bu arada.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…