- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.007
- 278
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
-
Çok geçmiş olsun bence bi süre öteleyin her ne yapacaksanız önce bi iyileşin, eşiniz nasıl?
Kv yi ara ben iyi değilim evi temizleyin eşim çıkmadan de.Çok teşekkür ederim. Eşim henüz hastanede onun moralini bozmak istemiyorum. Gidip evlerini başlarına geçiresim var sinirden kaynımın da kvnin de. Nasıl temizlenecek beynim durmuş gibi. Kendim yapsam bebeğe zarar verebilirim bu kadar işle uğraşamam tek başıma. Onlardan yana umudum hiç yok.
Anahtar eşimin annesindeydi kaynımda değil. Bize eşya, para vs getirmesi için vermiştik tabii bunlar için değil. Eşimle konuşmak istemiyorum durumu iyi değil henüz sadece ben çıktım.
Bu nasıl bir genişliktir, nasıl bir haysiyetsizliktir!
Hasta insanların evinde keyif yapmak, vay be, dünya bir şekilde dönüyor işte.
Onlar insan olsa size gelince yük olmasın diye evinizi temizler, yemekler yapıp bırakırlardı, malum hastanede tedavi görmüşsünüz, normali budur.
Şimdi ağızlarına kürek vursanız, ne anlatacaksınız bu insanlara!
Bir hışımla gidin, kv den anahtarı alın ‘çok sağolun yardımcı olmak bir kenara, düşmanın yapmayacağını yaptığınız için’ deyin ve kendisi, kayın aile ile bir daha görüşmeyin.
Ama eltiye tavır almayın, onun bir suçu, edepsizliği yok.
Gelin burda kalın denmiştir, kalmıştır ailesi.
Gözlerim bu okuduklarıma gerçekten inanmakta zorladı, çok geçmiş olsun...
Yahu pes. Normal zamanda yapilmaz da 5 aylik hamile kadina hic hic yapilmaz. Sakin bir hisimla temizlige girisip bebegi riske atma. Tek basina altindan kalkamazsin. Kaynanana soyle nasil bulastirdiysa oyle temizlesin
arasın tansiyonum düşmüş bayılmışım evde az önce ayıldım seni aradım desin çok kötüyüm hastaneye mi gitsem desin kadını iyice telaşlandırsın bebek tede hareket azaldı desin mahsustan velhasıl anasından emdiği sütü burnundan getirsin o kayınvalidenin fazlasıyla hakediyor.anne mi terminatör mü belli değilKv yi ilk gördüğümde arar ağlardım galiba
Evimin içine sçmışlar ben hasta ve hamileyim birini bul temizlet diye
Kv onlar gidince hiç mi gelip bakmamış
Yani hastasın hamilesin evi temizletmesi olağan şartlarda dahi gerekir bir de korona var bu durumda siz çıkmadan evinizi temizletmeyi teklif de mi etmedi
Ben de anlamıyorum ölecek miyiz kalacak mıyız belli olmayan bir hastalık. Düğünü yapayım da cenazeye oturursak da iptal olmasın demiş gibi. Kvde zaten yapan büyük ihtimalle umudum yok.
Kv yi ilk gördüğümde arar ağlardım galiba
Evimin içine sçmışlar ben hasta ve hamileyim birini bul temizlet diye
Kv onlar gidince hiç mi gelip bakmamış
Yani hastasın hamilesin evi temizletmesi olağan şartlarda dahi gerekir bir de korona var bu durumda siz çıkmadan evinizi temizletmeyi teklif de mi etmedi
Yani düşünüyorum başıma gelse, sırf eşimle gider nikahsa nikah neyse ne onu yapar 2 kişi dönerdim evime.Kıza ben de suç bulmuyorum. Bu kapı gösterilmiş onlar da kalmış. Öz abisi, öz oğlunu düşünmeyeni elin kızı mı düşünecekti.. Hiçbiriyle görüşmek istemiyorum ama biz belki ölecektik orada ne utanç düğün yapmak üstümüze. Böyle akrabalık olmaz olsun.
Kayinvalide neden vermis ki anahtari bi bahane uydurup mu aldi acaba
Kv normal bir insan asla değil. Oldu bitti problemleiydik. Eşime 13 14 yaşında akraba kızı almayı düşünen sapık zihniyetli biri. Bu kızı gelinlikle düğünüme getirdi hatta. Bunları da bilerek yaptığına eminim.
Kıza ben de suç bulmuyorum. Bu kapı gösterilmiş onlar da kalmış. Öz abisi, öz oğlunu düşünmeyeni elin kızı mı düşünecekti.. Hiçbiriyle görüşmek istemiyorum ama biz belki ölecektik orada ne utanç düğün yapmak üstümüze. Böyle akrabalık olmaz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?