Korona olduk, Ev düğün evi oldu

Kv yi ara ben iyi değilim evi temizleyin eşim çıkmadan de.
Kaynınıda ara ağzına gel sayki haddini bilsin benim katil olacağım bi durum bu
Allah yardımcın olsun çok geçmiş olsun
Kendini yıpratma gelip temizlesinler

Anahtar eşimin annesindeydi kaynımda değil. Bize eşya, para vs getirmesi için vermiştik tabii bunlar için değil. Eşimle konuşmak istemiyorum durumu iyi değil henüz sadece ben çıktım.

Kv yi ilk gördüğümde arar ağlardım galiba

Evimin içine sçmışlar ben hasta ve hamileyim birini bul temizlet diye

Kv onlar gidince hiç mi gelip bakmamış

Yani hastasın hamilesin evi temizletmesi olağan şartlarda dahi gerekir bir de korona var bu durumda siz çıkmadan evinizi temizletmeyi teklif de mi etmedi

Kıza ben de suç bulmuyorum. Bu kapı gösterilmiş onlar da kalmış. Öz abisi, öz oğlunu düşünmeyeni elin kızı mı düşünecekti.. Hiçbiriyle görüşmek istemiyorum ama biz belki ölecektik orada ne utanç düğün yapmak üstümüze. Böyle akrabalık olmaz olsun.

Yahu pes. Normal zamanda yapilmaz da 5 aylik hamile kadina hic hic yapilmaz. Sakin bir hisimla temizlige girisip bebegi riske atma. Tek basina altindan kalkamazsin. Kaynanana soyle nasil bulastirdiysa oyle temizlesin

Daha önce düşük yaptım. O yüzden de korkuyorum tek başıma yapmaya. Böyle de oturamam oturulmaz yani. Kv zaten insan değil. Bilmiyorum eltimle mi konuşsam insan gibi temizliğe bir çözüm bulsun o belki çare olur. Ben maddi açıdan da veremem çünkü şimdi bu eve en az 500 isterler.

En iyisi kimseye evin anahtarını vermemek. Burda tek suçlu kaynın değil. Sonuçta bu anahtar kv emanet edilmiş o da size danışmak yerine alın tepe tepe kullanın dercesine anahtarı vermiş.

arasın tansiyonum düşmüş bayılmışım evde az önce ayıldım seni aradım desin çok kötüyüm hastaneye mi gitsem desin kadını iyice telaşlandırsın bebek tede hareket azaldı desin mahsustan velhasıl anasından emdiği sütü burnundan getirsin o kayınvalidenin fazlasıyla hakediyor.anne mi terminatör mü belli değil

Ben de anlamıyorum ölecek miyiz kalacak mıyız belli olmayan bir hastalık. Düğünü yapayım da cenazeye oturursak da iptal olmasın demiş gibi. Kvde zaten yapan büyük ihtimalle umudum yok.

Eşiniz bir iyileşsin sizde biraz kendinize gelin sonra da imkan varsa tasi tarağı toplayıp başka bir mekana geçin .O ev hiç bir şekilde tat vermez size .Yipranirsiniz

Kv normal bir insan asla değil. Oldu bitti problemleiydik. Eşime 13 14 yaşında akraba kızı almayı düşünen sapık zihniyetli biri. Bu kızı gelinlikle düğünüme getirdi hatta. Bunları da bilerek yaptığına eminim.

Yani düşünüyorum başıma gelse, sırf eşimle gider nikahsa nikah neyse ne onu yapar 2 kişi dönerdim evime.
Ablam eniştem orada yatacak, biz bihaber e bir de yiğenim doğacak mı sağlıklı mı belli değil, Allah düşman başına verme bu acıyı derim, ne düğünü ne bekarlığa vedası!
Tövbe yahu, ar damarı çatlak bazı insanların.
Bu gerçekten arsızlık artık, abisinin evinde parti yapan kardeş...

Eşinize şifa diliyorum, siz kayınvalideye ağzınıza geleni söyleyin ve artık kesin muhabbeti.
Ha bir de temizlik elemanı parasını da almayı unutmayın, yardımcı 2 gün gelecek, her şeyi temizleyecek!!!
Çok üzüldüm...
İnsanlık, kardeşlik adına çok çok üzüldüm.

Sakin yapma tek basina. Ara kvni oglu nasi yaptiysa gelip temizletmesi gerektigini soyle. Anahtari size sormadn vermiş sefasini surmusler cefasini da ceksinler. Bi oglu hastanede biri parti pesinde ne hale geldi bu insanlik valla allah yardimcimiz olsun

Video fotograf çek elinde bulunsun

Haaa hatırladım ben şimdi

İmkanın varsa ayarla birini temizlet

Ne olur kafanı dağıtacak bir film dizi vs aç rahatla

Stresten uzak dur

Eşin de hayırlısıyla gelsin hallolur her şey

Kızda da hiç mi beyin, zeka, anlayış yok?
Hadi o yok, burası hastalanmış insanların evi, girip kullanamam, insanlar hastanede ben onların evinde eğlence yapamam diyememiş mi?
Yahu insan hastalık kaparım diye korkar hiçbir şeyden korkmazsa. Bu insanlar nasıl gelmişler bu yaşa, nasıl yaratıklar hayret ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…