• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korona olduk, Ev düğün evi oldu

Arkadaşlar tüm yorumlarınızı okudum. Teşekkür ederim ama tek tek cevap yazamıyorum. Temizlik için bir miktar para aldım şimdilik. Eltimle sorunumu çözdüm diyebilirim bu konuda. Ailesinin adına da eşi adına da özür diledi. Yatağı değiştirmek için de eltimin geri dönmesini bekliyorum zira yatağın kullanıldığını alezin olmamasından fark ettim. Asla kullanmayı düşünmüyorum. Ufak tefek tamiratlar var. Her şey için liste yapacağım düzenledikçe. En azından eşim dönene dek evi toparlamak istiyorum tamamen ki bir de o stres olmasın. Dua eden herkesten ayrıca Allah razı olsun. 🙏
Nasıl oldu peki? Siz mi söylediniz yoksa kendisi mi teklif etti? Tamirat işleri için de maddi destek verecek miymiş? O terbiyesiz kaynınız ve kaynananız bir şey dedi mi?

Konu sahibi sizin bi yorumunuza denk gelmiştim. “Sünnet düğünü nedir ya hiç bilmiyorum, varoş kesimin yaptığı bişey mi?” demiştiniz. Şu varoş çevreyle vallahi şaşırdım bilmemenize.
Benim evime bu şekilde girecek adam henüz anasının karnından doğmadı. Ben feci şekilde yaslardım ortalığı. Okurken elim ayağım titredi. Dışkı falan nedir ya..

Sünnet düğününü avam kesimin yaptığı bir organizasyon olarak görüyorum. Bir de "erkek oldun" diye geh geh gülüyorlar çocukların yüzüne. Erkeklik nedir? Bunu bilmemin ya da bilmememin kimseye faydası yok keşke kimse bilmeseymiş. Yorumum da bu yöndeydi zihniyetim de değişmedi neyse ki. İçinize dert olmuştu herhalde siz yaptınız diye filan olabilir. Erkek çocuğum yok olsa da yapmayacağım.

Çözebilmene ve bu halinle temizliğe girişmemene sevindim. Kaynanan ve kaynınla ilgili ne yapmayı düşünüyorsun?

Bilmiyorum şu an tartışmak konuşmak istemiyorum. Kendime zarar vereceğim eminim çünkü. Bu evi temizlemeye kalksam çamaşır suyu kokusundan zehirlenirim. Temizlemek zaten 3 gün sürer.

Nasıl oldu peki? Siz mi söylediniz yoksa kendisi mi teklif etti? Tamirat işleri için de maddi destek verecek miymiş? O terbiyesiz kaynınız ve kaynananız bir şey dedi mi?

Grup oluşturup yolladım fotoğrafları. Buradaki fikir mantıklı geldi bu bakımdan. Kvyi almadım sadece elti ve kaynım vardı. Adam hiç cevap vermedi. 2 saat filan okundu dedi kaldı. 11 gibi eltim döndü onunla konuştum. Şimdilik üstümde olanı veriyorum döndüğümde detaylı konuşalım dedik. Çünkü halı yıkama, tamirat kısmı var. Sakin olmaya çalışıyorum şu an çözeceğini umuyorum.

Cidden yazıklar olsun dehşet oldum
Ben olsam kaynima okkalı bir laf sokarım biz canımızla uğraşırken düğünü yaptığın iyi olmuş cenazeyle cakismasin diye mi düşündün derdim yani
Artı evin temizlik ve tamirat masraflarını fazlası ile tahsil eder hiçbir şeye de asla elimi surmezdim

Arkadaşlar tüm yorumlarınızı okudum. Teşekkür ederim ama tek tek cevap yazamıyorum. Temizlik için bir miktar para aldım şimdilik. Eltimle sorunumu çözdüm diyebilirim bu konuda. Ailesinin adına da eşi adına da özür diledi. Yatağı değiştirmek için de eltimin geri dönmesini bekliyorum zira yatağın kullanıldığını alezin olmamasından fark ettim. Asla kullanmayı düşünmüyorum. Ufak tefek tamiratlar var. Her şey için liste yapacağım düzenledikçe. En azından eşim dönene dek evi toparlamak istiyorum tamamen ki bir de o stres olmasın. Dua eden herkesten ayrıca Allah razı olsun. 🙏
Eeeee, hepsi bu kadar mı? Siz ne tepki verdiniz, kayınvalidenize haddini bildirmediniz mi? Hala bu insanlarla görüşmeyi düşünmeniz hayret verici. Böyle bir durumda ortalık ayağa kaldırılıp bu yaratıklarla ilişki kesilmezse ne zaman kesilir acaba? Konunun içinde o kadar insanlık dışı hareket var ki...Ama beni en çok şaşırtan siz hastanede canınızla uğraşırken o insanların (pardon yaratıkların) eğlencelerinden ödün vermemesi oldu. Hadi düğün organizasyonunu iptal etmek zahmetli iş, o yüzden yapmadılar diyelim. E bekarlığa veda partisinden geri kalsalar olmaz mıydı? Evinizi talan etmelerinden geçtim, sırf bu hareketleri bile ilişkinizi ömür boyu kesmek için gayet yeterli bir sebep. Benim kardeşim ve eşi, ben hastanede yatarken böyle bir şey yapsalardı onlarla ASLA görüşmezdim. Bu noktada, eşinizin olayları öğrendikten sonra ailesine karşı takınacağı tavır da çok önemli. Konu sahibi iyice bir cıngar çıkarıp kv, kayınbirader ve eltiye hadlerini bildirmezseniz daha çoookkk ibretlik olaylar yaşayıp sinir olduğunuzla kalırsınız. Bana naif biri gibi geldiniz, belki de bu cesareti sizin sakinliğinizden bulmuşlardır. Ben olsam evimi öyle gördüğüm an yer yerinden oynamıştı. Hamilelik vs hiç birşeyi gözüm görmez, o densizlerin yakasına yapışırdım. Bu arada size de, eşinize de çok çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Ben sok oldum konuyu okuyunca.nasil insanlar var inanamiyorum.makyaj malzemelerinizi kullandilarsa onlara da bulasmistir zaten.boyle bir haber okumustum dugun evinde ayni makyaj malzemesini kullanan bilmem kac kisiye corona bulasti diye.
Esinize soylememeniz iyi olmus moral cok onemli bu hastalikta.cok gecmis olsun bu arada.

Eşim zaten kronik hastaydı maalesef şu anda da iyi değil. Onu düşünürken evin bu hali beni perişan etti iyice.
Yuhh yani abisi bu haldeyken düğün yapmak...Benim gözlerim ne okudu şok oldum düğün çok mu acilmiste abisi bu halde eğlence pesinde gerçekten çok terbiyesizmis kaybın sizede çok geçmiş olsun

Özür dilemişmiş
Ailesi klozet yerine yere mıçarken neredeymiş aklı.
Eltin asla masum değil.
Geri kalan parayı umarım alırsın.

Ne diyeceğimi bilemedim gercekten
Ama evin pis yerlerini çekip aileye atin ve en kibar halinizle en agir dizeleri siralayin evim temizlik parasini talep edin vermeyiz derlerse de hakkimi helal etmiyorum yazin
Ilahi adalet elbet tecelli eder
Ben olsam daha da saydirirdim da iste anlayın

Size de cok geçmiş olsun inşallah bebeğinizi saglikla kucaginiza alirsiniz
Esinizin de en kisa zamanda sifa bulup çıkmasını diliyorum

Kv normal bir insan asla değil. Oldu bitti problemleiydik. Eşime 13 14 yaşında akraba kızı almayı düşünen sapık zihniyetli biri. Bu kızı gelinlikle düğünüme getirdi hatta. Bunları da bilerek yaptığına eminim.
Hatırladım konunuzu
Ve ben kvniz nasıl insan bilmeden sizin kıskandığınızı düşünerek sizi suçlamıştım o konunuzda
Hakkınızı helal edin lütfen şu an anlıyorum o zaman neden bu kadar kızdığınızı
Çok geçmiş olsun eşinize Allah acil şifalar versin, sağlıkla kavuşursunuz inşallah
O kayın aileniz de Allah’ından bulsunlar ya ne biçim insanlarmış evladı hastayken nasıl düğün yapmışlar hadi düğün yaptılar üstüne oğlunun kendi evindE parti yapıp talan edebildiler
Yazıklar olsun
İnşallah eşiniz sağlıkla yanınıza geldiğinde bu olanları anlatıp bir daha da görüşmeyin bu aileyle, çok kızdım çok üzüldüm
Allahım yardımcınız olsun

inşallah o berbat hallerini tek tek videolayıp fotoğraflamışsınızdır. gene de kalsın sizde yarın bir gün iftira attı derler eşinize yalancı çıkarırlar sizi.

Çok geçmiş olsun bebekle size nasıl bir tedavi uyguladılar acaba.
Sizin yerinizde olsam şunları yapardım eğer kayninizin evinin anahtarı kayinvalidenizde varsa eve girip bi güzel mıcıp sifonu çekmeden o şekil bırakırdım yatak odasında saçlarımı tarar kılları odaya atardim bide sokak ayakkabısıyla evi bi gezerdim çok ciddiyim. Eğer anahtar yoksa da kayinvalidenisi çağırın gelsin yapsın ayılın bayılın bi şekilde getirin ne terbiyesizlik ya oğlu kardeşi yengesi gelini can derdinde onlar sefa eğlencedeler

Kv normal bir insan asla değil. Oldu bitti problemleiydik. Eşime 13 14 yaşında akraba kızı almayı düşünen sapık zihniyetli biri. Bu kızı gelinlikle düğünüme getirdi hatta. Bunları da bilerek yaptığına eminim.
Böyle bir insana evin anahtarını vermek de hata başka şeyler de yapabilir korkmuyor musunjz

Anahtari veren kayinvalide oldugu icin suçun büyüğü onda diye düşünüyorum. Neden onu gruba almadiniz. Umarim sebep olduklari tum pisliği temizlemeyi becerirler madden ve manen. Bizi de gelişmelerden haberdar edinirseniz seviniriz. Gecmis olsun cokca

Kayınvalideye haddini bildirmeden içiniz soğur mu?
Benimki burdan soğumadı şahsen 🙄
Alçaklık bu. Siz hasta iken bu şekilde saçmalamanın başka açıklaması yok.
Islah etsin Allah. Hakkınızı yedirmeyin pisliklere.

Eşinize de size de çok geçmiş olsun bu arada. Sağlıklı günler dilerim.

Hemen her odayı fotoğrafla kaynına kvne at
Temizletme parası iste
Vermem etmem derlerse instaya faceye evin halini paylaş "abisi yengesi/oğlu gelini hastanede yatarken evimde parti verip ahıra çeviren, evi temizletmeyi reddedip 5 aylık riskli hamilelik yaşayan bana bu halimle evi temizleten kaynım ve kaynanamın insanlığını sorguluyor onları şahsım adına akraba bağımdan men ediyorum. Allaha havale ediyorum." Gibi birşey yaz herkes görsün
Lüzumsuz gamsız insanlar
Yalnız o kv zaten ev pisti öyle bırakıp hastaneye yatmış diyebilecek kapasite de birine benziyor :olamaz:

Hatırladım konunuzu
Ve ben kvniz nasıl insan bilmeden sizin kıskandığınızı düşünerek sizi suçlamıştım o konunuzda
Hakkınızı helal edin lütfen şu an anlıyorum o zaman neden bu kadar kızdığınızı
Çok geçmiş olsun eşinize Allah acil şifalar versin, sağlıkla kavuşursunuz inşallah
O kayın aileniz de Allah’ından bulsunlar ya ne biçim insanlarmış evladı hastayken nasıl düğün yapmışlar hadi düğün yaptılar üstüne oğlunun kendi evindE parti yapıp talan edebildiler
Yazıklar olsun
İnşallah eşiniz sağlıkla yanınıza geldiğinde bu olanları anlatıp bir daha da görüşmeyin bu aileyle, çok kızdım çok üzüldüm
Allahım yardımcınız olsun
aynen bende hatırlıyorum o konuyu
13 yasında kız nedıme olacak sanmıstım ne kayınvalıdesıyle olaylarını bılıyordum ne de o kızı gelın olarak almak ıstedıgını
cocuga beyaz elbıse gıydırecekler dıye bagırınca bende abartma cocuk o demıstım ama sonra arkadaslar uyarmıstı benı ve şoka gırmıstım ayrıntıları ogrenınce

katılıyorum konu sahıbının o akrabaları derhal hayatından komple cıkarması lazım bunun baska yolu yok

Back
X