• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korona olduk, Ev düğün evi oldu

ele basi kaynananiz,oglu henuz hastalikla cebellesirken gelini hamileyken ve hastanede yatarken oteki oglunu everip sizin evinizdede parti yapmalarina gonul rahatligiyla musade etmis.En büyük suclu o.Gelsin kendi temizlesin ac agzini yum goznu inceldigi yerden kopsun bu nedir ya.Kendime yapilmis gibi sinirlendim.Anahtatlarida alin ve asla bir daha vermeyin kimseye

Ama eltiye tavır almayın, onun bir suçu, edepsizliği yok.
Gelin burda kalın denmiştir, kalmıştır ailesi.
Bacım kalın demişler de mıçın dememişler. ( kalın diye teklif edilmesi tamamen olmayacak iş, bunu belirteyim)
Elti de kendi tarafını uyarsaymış, insan gibi bırakın diye. Hiç mi medeniyet görmemişler.

Hem virüs zamanı eğlence mi yapılır? Hiç mi kafaları çalışmıyor?

Kızlar hepinize merhaba. Maalesef geçtiğimiz günlerde kimden, nasıl kaptığımızı bilmiyorum ama eşimle korona olduk. 10bin kişilik yerde çalışıyor zaten her gün bir sürü insanı karantinaya alıyorlardı bize de vurdu piyango. 15 gün kadar hastanede kaldık. Bu süreçte ne oldu derseniz kaynım düğün yaptı. Benim evimde bekarlığa veda partisi vermiş ve şehir dışından gelen kız tarafını ağırlamış. Eve girince midem bulandı pislikten. Banyoda dışkı izi bile vardı yerde. Nasıl becerdiler bilmiyorum. Perdemi, koltuğumu yakmışlar sigara değmiş gibi duruyor. Makyaj malzemelerimi kullanmışlar. Yatağım düzgündü ama acaba yatıldı da mı toplandı diye düşünüyorum. Kendi evimden tiksindim. Ne yapacağım bilmiyorum. 5 aylık hamileyim evi kendim temizlesem bir dünya iş var. Perde yıka, halı yıka, nevresim yıka, duvarları sil.. Hiçbir şeye dokunamam dokunma fobim var zaten. Virüs dönemi öncesi de böyleydim. Eşim henüz bu vahşeti bilmiyor. Ben eve dönünce olayı fark ettim. Adamla kavga etmek istemiyorum derdimiz bize yetmişti. Şimdi kaynım olacak şahıs ve eşi balayındalar ne yapsam bu sinirimi öfkemi atsam bilmiyorum. Maddi manevi bana zarar verdiler. Zaten moralim bozuk, canım sıkkındı fazlasıyla ki bu da üstüne tam oldu. Sabahtan beri leş gibi hissediyorum.
Ben olsam ararim gelsin temizlesinler gelin hanim ve kayniniz

Kızlar hepinize merhaba. Maalesef geçtiğimiz günlerde kimden, nasıl kaptığımızı bilmiyorum ama eşimle korona olduk. 10bin kişilik yerde çalışıyor zaten her gün bir sürü insanı karantinaya alıyorlardı bize de vurdu piyango. 15 gün kadar hastanede kaldık. Bu süreçte ne oldu derseniz kaynım düğün yaptı. Benim evimde bekarlığa veda partisi vermiş ve şehir dışından gelen kız tarafını ağırlamış. Eve girince midem bulandı pislikten. Banyoda dışkı izi bile vardı yerde. Nasıl becerdiler bilmiyorum. Perdemi, koltuğumu yakmışlar sigara değmiş gibi duruyor. Makyaj malzemelerimi kullanmışlar. Yatağım düzgündü ama acaba yatıldı da mı toplandı diye düşünüyorum. Kendi evimden tiksindim. Ne yapacağım bilmiyorum. 5 aylık hamileyim evi kendim temizlesem bir dünya iş var. Perde yıka, halı yıka, nevresim yıka, duvarları sil.. Hiçbir şeye dokunamam dokunma fobim var zaten. Virüs dönemi öncesi de böyleydim. Eşim henüz bu vahşeti bilmiyor. Ben eve dönünce olayı fark ettim. Adamla kavga etmek istemiyorum derdimiz bize yetmişti. Şimdi kaynım olacak şahıs ve eşi balayındalar ne yapsam bu sinirimi öfkemi atsam bilmiyorum. Maddi manevi bana zarar verdiler. Zaten moralim bozuk, canım sıkkındı fazlasıyla ki bu da üstüne tam oldu. Sabahtan beri leş gibi hissediyorum.
"evimin nasıl içine ettiyseniz öyle temizletin bi zahmet siz balayında sürterken ben hastane köşelerinde sürünüyordum şimdi sizin pisliginizimi temizleyeyim hamile halimle utanmadinizmi hiç"yazip gonderirdim yada arayip söylerdim.

Çok geçmiş olsun kaynınızı arayıp evi temizletmesini söylemeniz en doğrusu

Kv normal bir insan asla değil. Oldu bitti problemleiydik. Eşime 13 14 yaşında akraba kızı almayı düşünen sapık zihniyetli biri. Bu kızı gelinlikle düğünüme getirdi hatta. Bunları da bilerek yaptığına eminim.
Ben senin yerinde olsam onların tümüne bombayı vermiştaş tasustun de koymamıştım. O evinde kilidini değiştiririm. Direkt heryeri kamera kaydı al yaptıkları pislik kayıtlı olsun

Bu nasıl bir genişliktir, nasıl bir haysiyetsizliktir!
Hasta insanların evinde keyif yapmak, vay be, dünya bir şekilde dönüyor işte.

Onlar insan olsa size gelince yük olmasın diye evinizi temizler, yemekler yapıp bırakırlardı, malum hastanede tedavi görmüşsünüz, normali budur.
Şimdi ağızlarına kürek vursanız, ne anlatacaksınız bu insanlara!
Bir hışımla gidin, kv den anahtarı alın ‘çok sağolun yardımcı olmak bir kenara, düşmanın yapmayacağını yaptığınız için’ deyin ve kendisi, kayın aile ile bir daha görüşmeyin.
Ama eltiye tavır almayın, onun bir suçu, edepsizliği yok.
Gelin burda kalın denmiştir, kalmıştır ailesi.

Gözlerim bu okuduklarıma gerçekten inanmakta zorladı, çok geçmiş olsun...
Eltiye deymeğin lafına kesinlikle katılmıyorum. Sonuçta ev sahibesinin ne durumda olduğundan bizzat haberdardır. Ve vicdan meselesi olsa yine yapılmaz, hasta insanların evinde bilhassa ev sahibesi yokken kalınır mı?

Pislik insanlarmış kayınvalide de kayın da. Yerinizde olsam hepsinin burnundan getirir yanlarina bırakmaz ama onlara da tamah etmeden durumum müsaitse üç beş demeden temizlikçi tutar eşim de gelmeden evi temizletirdim. (Durumunuzdan ötürü böyle bir yorum yapıyorum yoksa ben başak burcu olarak asla bir başkasının temizliğiyle, kendi elim değmeden evimde oturamam 🤭)

Eltiye deymeğin lafına kesinlikle katılmıyorum. Sonuçta ev sahibesinin ne durumda olduğundan bizzat haberdardır. Ve vicdan meselesi olsa yine yapılmaz, hasta insanların evinde bilhassa ev sahibesi yokken kalınır mı?
Bekarlığa veda karışık olmaz, kayın yapmış.
Yani erkek erkeğe bir eylem, gelin hanımım kalmış olduğuna dair bir ibare yok.
Eğer gelinin akrabalarından o süreçte kalan var ise de kv yine onları otelde, bir yer ayarlamak yerine ‘oğlumun evi’ diyerek açmış, kimse de sorgulamamıştır.
Ayrıca kardeşinin, annesinin düşünmediğini elti niye düşünsün, onu neden bağlasın?

Çok geçmiş olsun size, esinize de acil şifalar dilerim.
Pislik insanlarmış kayınvalide de kayın da. Yerinizde olsam; hepsinin burnundan getirir, yanlarina bırakmaz ama onlara da tamah etmeden, durumum müsaitse, üç beş demeden temizlikçi tutar ve eşim de gelmeden evi temizletirdim.

(Durumunuzdan ötürü böyle bir yorum yapıyorum yoksa ben başak burcu olarak asla bir başkasının temizliğiyle, kendi elim değmeden evimde oturamam 🤭)

Bekarlığa veda karışık olmaz, kayın yapmış.
Yani erkek erkeğe bir eylem, gelin hanımım kalmış olduğuna dair bir ibare yok.
Eğer gelinin akrabalarından o süreçte kalan var ise de kv yine onları otelde, bir yer ayarlamak yerine ‘oğlumun evi’ diyerek açmış, kimse de sorgulamamıştır.
Ayrıca kardeşinin, annesinin düşünmediğini elti niye düşünsün, onu neden bağlasın?
Kişilik, karakter meselesi çünkü ..

Anahtar eşimin annesindeydi kaynımda değil. Bize eşya, para vs getirmesi için vermiştik tabii bunlar için değil. Eşimle konuşmak istemiyorum durumu iyi değil henüz sadece ben çıktım.
Kayınvalidenizin yaptığı resmen emanete ihanet. Kabahatin büyüğü de onda.

Polisi çağır evin zararını cikarttir temizlik maddi zarar oluyor mu bilmem sigortası varsa sigortaya yaptır ..sigorta o kaybından parayı alır galiba ...öyle bir şey olur mu acaba bilen varmı

Korkunç ya rezalet.. çok geçmiş olsun. Ne yaptınız nasıl çözdünüz buraya da yazar mısınız merak ettim cidden bu pişkinliklerini ödediler mi :( Eşinize de çok geçmiş olsun

Eşiniz hastanede ailesi düğün yapıyor hadi tarih konmuştur salon tutulmuştur anlarım da bekarlığa veda partisi he bir de benim evimde bir de evi pis bırakacaklar yıkarım ortalığı yıkarım öyle böyle değil abin hastanede sen de eğlence peşindeysen git başka yerde yap i.. herif

Size ve eşinize çok çok geçmiş olsun. İnşallah eşiniz de hemen hastaneden çıkar.
Yorumlardan anladığım kadarıyla aile çok cahil ama sakın sessiz kalmayın. Umarım evin her yerininin fotoğrafını cekmissinizdir, bunu da gerekenlerle paylaşın.

Back
X