• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korona olduk, Ev düğün evi oldu

fotoğraf ve video çekilmeli, videoda ortam fazla yorum katılmadan anlatılmalı
evin kilidi acilen değiştirilmeli
temizlikçi çağrılmalı, ev temizlenirken halı ve koltukları temizleyen bir şirket de aranmalı ve onlar da temizlemeye verilmeli
evi o halde bırakan tek kişi kv değil, bunu bilen herkes suçlu, hadi ev sahibi olmayan evde kalacak kadar fakirsin, bari kaldığın evi aldığın gibi bırak.
böyle bir ailede gelin olmak daha da üzücü, çok geçmiş olsun. elinizde büyük bir koz var artık. olaya bu taraftan bakıp evinizi temizletin, oturun. Bu olayı her aile meclisinde dile getirin, unutmayın, unutturmayın

Eşiniz şu an hasta evet birşey demeyin ama fotoğraf video çekip iyileşince mutlaka gösterin ilişkinizi kesin
Bunda payı olan herkesinde ağzının payını muhakkak verin

Ay gerçekten durup durup sinirleniyorum biseyler yaptınızmı kayniniza o balayını zehir edin lütfen keyif yapamasınlar
Sakin siz bisey yapmayın zaten hastalıktan yeni çıktınız hemde hamilesiniz hemen yarın temizlikçi göndersinler pis iğrençler

köpek bile dışkı yaaptığında üzerini toprakla örtüyor bu ahırdan gelmelere ne diyelim ki.
öküzlük kaynındaymış balayı İçin onlara güzel sürprizler hazırlamak istemez misin ? mesela yeni gelin evinin halısının ortasına dışkılamak gibi. ( daha argo yazacaktım da bandan yeni döndüm siz anladınız.🤪)
1597535231754.webp

Oha.

Evin zarar gören, dağılan pislenen her yerini fotoğraflayın, pis bırakılmış tuvaletlere kadar her şeyiyle; akrabalardan, ortak tanıdıklardan vs oluşan bir whtspp grubu oluşturun (Kaynınız, kvniz, eltiniz de dahil herkes) ve bu fotoğrafları grupta paylaşarak, ağır bi metin döşeyin altına, ne yazacağınız üzerine hep beraber düşünüp burada da oluşturabiliriz dilersen.

Son olarak da temizlik masrafını talep edin, evi tekrar yaşanabilir bir hale getirmezlerse, hukuki olarak da dahil haklarınızı arayacağınızı belirtin (Korksunlar, sallayın bi şeyler), sonrasında da kv ve kayın ile de görüşmenizi kesin.

Yerinizde olsam ben de onların anahtarını alır aynısını yaparım. Ama tabi bu pek iyi bir çözüm olmayabilir.

Ne düşüncesiz insanlar var yahu kanım dondu gerçekten. Geçmiş olsun ve sabırlar diliyorum susmayın ve burunlarından getirin lütfen.

Bu nasıl konu çok sinirlendim😤 Allah sabır versin zaten yapılması gerekenleri arkadaşlar demiş.. sakın kalmayın ortalığı ayağa kaldırın kendi ailenizi arkadaşlar akrabalar kim varsa bu rezaletten haberder edin ve lütfen bu iğrenç insanlarla tüm ilişkinizi kesin.. her şerde bi hayır vardır hepsini silip atmak için süper fırsat..

Perde ve koltuk sigarayla yanmıştır tabi de yerde dışkı ne demek aman Ya Rabbi bunlar ne icmisler nasil sarhoş olmuşlar da bu kadar kudurmuşlar yani yerdeki dışkı meselesi beni benden aldı şuanda.
Hamilesiniz ve yeni hastaneden dönmüşsünüz geçmiş olsun. Siz yapmayın temizliği tabiki. Olayın kayınvalide ile alakası nedir bazı arkadaşlar yorumlarda yazmista kaçırdım sanirim .

Ay kayınvalide vermiş anahtarı haaa. Saka gibi valahi şok oldum bu nasil terbiyesiz bir kadın. Oğlum hasta gelinim hasta gideyim bari evlerini toparlayim 1 tencere de yemek götüreyim geldiklerinde hazır olsun diyeceği yere anahtarı verip oğlunun parti yapmasına göz yummuş. Inanılır gibi değil. Bir oğlu hayat mücadelesi verirken öteki oğluna bunu yapamaz bir insan o kadın eşinizi de sevmiyor bence eşiniz bu olaydan sonra umarım gözünü acar. Utanmaza bak düğün yapmis bir de! Valla tam kavga etmelik görüşmeyi kesmelik insanlar

Daha neler okuyacağız burda acaba. Yorum bile yapacak kelime bulamadım. Sakinliğinize ayrı şaşırdım, eşiniz hasta olduğu için ona duyurmamak istemenizi anladım ama insan en azından o kayınvalideye iki laf eder içindeki siniri boşaltır o kayınla eltinin balayını burnundan getirirdi ki biraz içiniz rahatlardı. Sessiz kalıp burda konu açabilenleri görünce kendimden şüphe ediyorum ben mi çok fevriyim diye. Çünkü benzer durum olsa muhtemelen o kayınvalideyle kayın elti yedi düvele rezil olmuştu. Herkesin huyu suyu farklı tabiki ama sinir oldum yazık günah hamile kadına bu yapılır mı? Siz hastanedeyken evinizi temizleyip iki kap yemek yapacakları yerde temiz olanı da batırmışlar adiler.

Esinize ve size çok geçmiş olsun. Esiniz en kısa sürede hastalığını atlatıp çıkar insallah. Sizde eşiniz iyileşince göstermek için bütün evin videosunu çekip her yerin fotoğrafını da çekin. Kayınvalideniz yüzsüz olsa da gelmeyeceğini temizlikçi parasını vermeyeceğini bilseniz de arayıp icinizdekileri sayın. Temizlikçi getirip ücretini ödemesini teklif edin. En azından az iciniz ferahlar düşüncelerinizi söyleyince. Sonra da duruma göre temizlikçi getirmezse tamamen iletişimi kesin. Bu kadar benciller ilerde torun olunca da sizi rahat bırakmaz. Hazır fırsat hayatınızdan hepsini çıkarmak için. Hamileliğiniz de riskliymiş kesinlikle kendiniz temizlemeyin. O pislikler yüzünden bebeğinize bir şey olsa vicdan azabından mahvolursunuz. Maddi olarak temizlikçi zorlayacaksa da ailenizden falan borç isteyin sonra ödemek üzere. Bir kadın tutsanız bir günde genel olarak temizleyip evi oturulacak hale getirir.

Son düzenleme:
Evet ama o bebek düştü maalesef. Düğün iptal oldu ertelendi daha doğrusu. Diğer konuyu da doğru hatirlıyorsunuz. Şimdi de bu rezillik oldu. Bıktım hepsinden.
Öncelikle çok geçmiş olsun, size de bebeğinize de eşinize de. Karşınızdakiler arayıp söylemeyle anlayacak insanlar değiller. Eski konularınız bir yana sadece bu konu için bile, tehlikeli bir hastalıktan hamile yengesi ve abisi hastanede yatan insanın yapacağı iş değil kaynınızın yaptığı. Bakın insanın dedim, ne kaynınız insan gibi davranmış ne de kayınvalideniz. Ben yerinizde olsam gider polise şikayetçi olurdum, benim bilgim yokken ben hastanedeyken evime girilmiş,evim bu hale getirilmiş ,bu şahıslar girmiş diye şikayet ederdim. Sonra da iki gün üstü üste her gün iki temizlikçi olmak üzere toplam dört kadına temizletir parasını da eşimden alırdım, perde ve başka şeyleri de değiştirir yenisini alır eşime ödetirdim. Buna sebep olan aile onun ailesi çünkü. Allah size sabır versin karşınızdakiler normal insan değiller

Daha neler okuyacağız burda acaba. Yorum bile yapacak kelime bulamadım. Sakinliğinize ayrı şaşırdım, eşiniz hasta olduğu için ona duyurmamak istemenizi anladım ama insan en azından o kayınvalideye iki laf eder içindeki siniri boşaltır o kayınla eltinin balayını burnundan getirirdi ki biraz içiniz rahatlardı. Sessiz kalıp burda konu açabilenleri görünce kendimden şüphe ediyorum ben mi çok fevriyim diye. Çünkü benzer durum olsa muhtemelen o kayınvalideyle kayın elti yedi düvele rezil olmuştu. Herkesin huyu suyu farklı tabiki ama sinir oldum yazık günah hamile kadına bu yapılır mı? Siz hastanedeyken evinizi temizleyip iki kap yemek yapacakları yerde temiz olanı da batırmışlar adi yaratıklar.

Esinize ve size çok geçmiş olsun. Esiniz en kısa sürede hastalığını atlatıp çıkar insallah. Sizde eşiniz iyileşince göstermek için bütün evin videosunu çekip her yerin fotoğrafını da çekin. Kayınvalideniz yüzsüz olsa da gelmeyeceğini temizlikçi parasını vermeyeceğini bilseniz de arayıp icinizdekileri sayın. Temizlikçi getirip ücretini ödemesini teklif edin. En azından az iciniz ferahlar düşüncelerinizi söyleyince. Sonra da duruma göre temizlikçi getirmezse tamamen iletişimi kesin. Bu kadar benciller ilerde torun olunca da sizi rahat bırakmaz. Hazır fırsat hayatınızdan hepsini çıkarmak için. Hamileliğiniz de riskliymiş kesinlikle kendiniz temizlemeyin. O pislikler yüzünden bebeğinize bir şey olsa vicdan azabından mahvolursunuz. Maddi olarak temizlikçi zorlayacaksa da ailenizden falan borç isteyin sonra ödemek üzere. Bir kadın tutsanız bir günde genel olarak temizleyip evi oturulacak hale getirir.

Valla bende çok sinir oldum. Hatta şok oldum ya bunlar nasil insanlar insanlıktan nasibini almamışlar

Valla bende çok sinir oldum. Hatta şok oldum ya bunlar nasil insanlar insanlıktan nasibini almamışlar
Gecen burda bir konu vardı, evleri sahili olan yazlık gibi bir bölgedeymiş. Kadın ailesindeyken kaynı sevgilisi falan evlerine gitmişti de hepimiz sinir olmuştuk. Onu okuduğumda yuh artık demiştim. Şimdi bu konuyu okuyunca o konu gözümde bir basit kaldı nedense. İnsanlar gerçekten çok tuhaf. Hamile bir kadın var , kocası ağır bir hastalık geçiriyor . Onlar böyle canlarıyla uğraşırken parti vermeleri ayrı saçma birde o hasta insanların evinde kalınması daha da saçma. Eltinin ailesi de orda kaldıysa eltiye de kızdım ben, kayınvalidem bana o evi verecek olsa kadın yokken evinde kalmayalım der asla kabul etmezdim. Basit bir nezaket kuralı diye düşündüm ama bihaber olan çok insan varmış sanırım. Epey uzun yazdım galiba :kızgın:

Gecen burda bir konu vardı, evleri sahili olan yazlık gibi bir bölgedeymiş. Kadın ailesindeyken kaynı sevgilisi falan evlerine gitmişti de hepimiz sinir olmuştuk. Onu okuduğumda yuh artık demiştim. Şimdi bu konuyu okuyunca o konu gözümde bir basit kaldı nedense. İnsanlar gerçekten çok tuhaf. Hamile bir kadın var , kocası ağır bir hastalık geçiriyor . Onlar böyle canlarıyla uğraşırken parti vermeleri ayrı saçma birde o hasta insanların evinde kalınması daha da saçma. Eltinin ailesi de orda kaldıysa eltiye de kızdım ben, kayınvalidem bana o evi verecek olsa kadın yokken evinde kalmayalım der asla kabul etmezdim. Basit bir nezaket kuralı diye düşündüm ama bihaber olan çok insan varmış sanırım. Epey uzun yazdım galiba :kızgın:
Ya baya gorgusuzler. Hatta gorgusuzden ziyade evrimini tamamlayamamis lar. Yerde dışkı ne demek. Bu insanlar ne yemiş ne ic mis o evde. Uyuşturucu bile kullanmış olabilirler. Sigara ile koltuk yakacak kadar kör kütük olmuşlar zaten. Hadi onlar dahilde kayınvalide gelini sevmiyor da oğlunu da mi düşünmüyor. Aynisi basima gelse annemden baya uzaklaşır ve küserdim sanirim ben bu haldeyken düğün yaptiniz bir de evimi hallettiniz diyerekten. Ben konu sahibinin kocasına üzüldüm. Kendisi hariç. Zaten kendi de hamile ve bu sıcakta bu hastalıkta bu durumda başına gelene bak. Stres yapmaması lazim ama bu onlar in yanına asla kar kalmamalı.pislikler

Ya baya gorgusuzler. Hatta gorgusuzden ziyade evrimini tamamlayamamis lar. Yerde dışkı ne demek. Bu insanlar ne yemiş ne ic mis o evde. Uyuşturucu bile kullanmış olabilirler. Sigara ile koltuk yakacak kadar kör kütük olmuşlar zaten. Hadi onlar dahilde kayınvalide gelini sevmiyor da oğlunu da mi düşünmüyor. Aynisi basima gelse annemden baya uzaklaşır ve küserdim sanirim ben bu haldeyken düğün yaptiniz bir de evimi hallettiniz diyerekten. Ben konu sahibinin kocasına üzüldüm. Kendisi hariç. Zaten kendi de hamile ve bu sıcakta bu hastalıkta bu durumda başına gelene bak. Stres yapmaması lazim ama bu onlar in yanına asla kar kalmamalı.pislikler
Zaten kv nin az aklı olsa gelini üzdüğünde oğlunu da üzmüş olacağını tahmin eder. Gerçi oğlunu da sevdiği meçhul. Adam hastanede yatıyor o öbürünün düğününü yapma derdinde. Empati anlayışımı bile zorluyorum, hani düğün iptali de kolay şeyler değil. Bir sürü hazırlık salon falan hepsi zor işler. Ama düğünü yapıyorsan yap madem de hasta insanların evinde parti vermek işin cılkını çıkarmak oluyor. Umarım evini temizletip yerleşebilir. Anlayışsız insanlarla hayat zor iste.

Back
X