• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korona olduk, Ev düğün evi oldu

Konu sahibi sizin bi yorumunuza denk gelmiştim. “Sünnet düğünü nedir ya hiç bilmiyorum, varoş kesimin yaptığı bişey mi?” demiştiniz. Şu varoş çevreyle vallahi şaşırdım bilmemenize.
Benim evime bu şekilde girecek adam henüz anasının karnından doğmadı. Ben feci şekilde yaslardım ortalığı. Okurken elim ayağım titredi. Dışkı falan nedir ya..

Tüm evin fotoğraflarını çekip, banyodaki dışkı da dahil okkalı bir mesajla kayın, elti ve kv ye hatta varsa kızın ailesinden birilerine gönderirdim ve bir daha evime ayak uçlarını dahi sokmazdım.

Siz bu aileyle çok rezillik yaşadınuz ama sizde ders almıyorsunuz. Hala çok pasif gördüm sizi

Temizleyeceksen de fotograflarini çek önce eşine gösterirsin sonra. Insallah bir an önce çıkar üzülme geçmiş olsun. Temizdi zaten yaygara yapti kendi kendine demesinler. Riskli bi gebeligin olmasa polisi ara evime girilmis de dicem de ugrasabilir misin bilmiyorum. Böyle bi olay hollywood komedilerinde bile olmaz cidden nasi bi vicdanmis bunlarinki. Yani bisey desen ondan da anlamazlar ki. Ara para iste evi temizleticem de bari. Ev temizlenene kadar da kaynanan olcak cadınin evinde kal.

Evdeki her pisliğin fotoğrafını çekip kaynınıza atın. Maddi olarak karşılasınlar zararı. Ne büyük terbiyesizlik! Ben bile sinir oldum şuan
Ne kaynı, bütün sosyal medyada yayınlasın. Ben can derdinde hastanede yatarken evde yapılan parti sonucu evimin hali diye, bütün hepsini de etiketlesin.

yuvarlanan asi bir panda yuvarlanan asi bir panda bu işe ciddi bir yaptırım uygulamasınız
Bundan sonra bu insanları sokmayın hayatınıza
Eşinize de acil şifalar dilerim, şu an en önemlisi onun iyileşip yanınıza dönmesi
Kendinize de bebeğe de çok dikkat edin, bir temizlik şirketi ile anlaşın evi temizlesinler

Evime izinsiz girmisler diye polisi arayin ve gazetecilere yazin yasadiklarinizi. Bu yasadiklariniz o kadar normal disi ki haber niteligi kesin vardir.
Bilim adamlarinin incelemesi gereken organizma olan kayinvalidenizle bunca yasadiklarinizdan sonra gorusmenize, anahtar vermenize hayret ettim. Bu biraz, gel evime pislet demek. Kusura bakmayin ama vermeyecektiniz anahtari o organizmaya.

Öncelikle geçmiş olsun eşiniz de en ksa sürede iyileşir umarım.

yuvarlanan asi bir panda yuvarlanan asi bir panda Siz bekarlığa veda partisi yapıldığını ve gelin tarafının sizde kaldığını kimden ve ne zaman öğrendiniz? Bir de kalanlar gelin ve annesi, babası, kardesleri falan mı yoksa amcası, halası teyzesi falan mı? Normalde yeni evlilerin evinde misafir ağırlanmasını kimse hoş karşılamıyor da bulasıcı hastalık nedeniyle hastanede olan birinin evinde kalınmasındansa ve ev, pansiyon falan tutulamiyorsa yeni evlilerin evinde kalsalarmış.

Bunu sordum çünkü belki onlar kalmadı ama kv gelip bilerek yaptı bu pislikleri. Hatta diğer konunuzdan aklima geldi, kv yegenini evinize getirmis bile olabilir baskasinin makyaj malzemesini hangi akli basinda insan kullanir? Bu da bir olasilik.

Bu aileyle bağınızı kesmek zorundasınız en güzeli güzel bir kavgayla olur ama simdi sağlık durumunuz nedeniyle hiç risk almayın. Evi de bu sekilde birakmak olmaz bir an önce temizlenmesi ve düzeninize devam etmeniz lazım. Ben olsam tansiyon, kalp problemi falan yoksa annemden, kardesimden falan rica ederdim kv'yi arayıp paylasınlar ve hemen temizlikçi göndertsinler. Telefona da arama kaydi uygulamasi indirin ilerde yalan söyleyemesinler. Normal durumda tabi anne, baba muhatap edilmez ama siz ararsaniz çok sinirleneceksiniz belki fenalasacaksiniz. Kendiniz konusursaniz da yaninizda birisi olsun.

Zarar gören esyalarinizi da icinize nasil sinerse öyle halledin, yapilabiliyorsa tamir ettirin ya da yenisini alin ama parasini kvden alin mutlaka, fotograf video cekin, para vermeye yanasmazsa dava açmakla korkutun.

Esin hastayken şu durumda ondan destek alamazsın zaten
Kayınvalidn bı acaipmis oğlu hastanede yatıyor gelini hamile , evi otel olarak hizmete açmış .
Kayinvalideni ara anahtari iste ve hala hasta olduğunu durumunun kritik olduğunu , eve yaridmci kadin ayarlayıp temizlettirmesini söyle. Evin pis yerlerinin de resimlerini cek kaynina gönder bunu mu hak ettim ben hastayken yaptığınıza bak diye. Bakayım zehir et onlara

Geçmiş olsun.. koltuğun yanması, tuvaletteki dışkı hepsini anladım da perdeyi nasıl yakmış bu mahluklar acaba? Maytap filan yakmış olabilirler. Gerçekten çok sinir bozucu ama kesinlikle elini sürme ara KV yi bağır çağır gelsin temizlesin.

Evin fotoğraflarını da eltine at. Evimin içine sıçılmış aynısının senin evine yapılmasını ister misin sen de bu evin gelinisin ben de , ayıp değil mi bu halde bırakılması acil olarak temzlikçi gönderin de

Arkadaşlar tüm yorumlarınızı okudum. Teşekkür ederim ama tek tek cevap yazamıyorum. Temizlik için bir miktar para aldım şimdilik. Eltimle sorunumu çözdüm diyebilirim bu konuda. Ailesinin adına da eşi adına da özür diledi. Yatağı değiştirmek için de eltimin geri dönmesini bekliyorum zira yatağın kullanıldığını alezin olmamasından fark ettim. Asla kullanmayı düşünmüyorum. Ufak tefek tamiratlar var. Her şey için liste yapacağım düzenledikçe. En azından eşim dönene dek evi toparlamak istiyorum tamamen ki bir de o stres olmasın. Dua eden herkesten ayrıca Allah razı olsun. 🙏

Arkadaşlar tüm yorumlarınızı okudum. Teşekkür ederim ama tek tek cevap yazamıyorum. Temizlik için bir miktar para aldım şimdilik. Eltimle sorunumu çözdüm diyebilirim bu konuda. Ailesinin adına da eşi adına da özür diledi. Yatağı değiştirmek için de eltimin geri dönmesini bekliyorum zira yatağın kullanıldığını alezin olmamasından fark ettim. Asla kullanmayı düşünmüyorum. Ufak tefek tamiratlar var. Her şey için liste yapacağım düzenledikçe. En azından eşim dönene dek evi toparlamak istiyorum tamamen ki bir de o stres olmasın. Dua eden herkesten ayrıca Allah razı olsun. 🙏
Çözebilmene ve bu halinle temizliğe girişmemene sevindim. Kaynanan ve kaynınla ilgili ne yapmayı düşünüyorsun?

Back
X