Öncelikle geçmiş olsun eşiniz de en ksa sürede iyileşir umarım.
yuvarlanan asi bir panda
Siz bekarlığa veda partisi yapıldığını ve gelin tarafının sizde kaldığını kimden ve ne zaman öğrendiniz? Bir de kalanlar gelin ve annesi, babası, kardesleri falan mı yoksa amcası, halası teyzesi falan mı? Normalde yeni evlilerin evinde misafir ağırlanmasını kimse hoş karşılamıyor da bulasıcı hastalık nedeniyle hastanede olan birinin evinde kalınmasındansa ve ev, pansiyon falan tutulamiyorsa yeni evlilerin evinde kalsalarmış.
Bunu sordum çünkü belki onlar kalmadı ama kv gelip bilerek yaptı bu pislikleri. Hatta diğer konunuzdan aklima geldi, kv yegenini evinize getirmis bile olabilir baskasinin makyaj malzemesini hangi akli basinda insan kullanir? Bu da bir olasilik.
Bu aileyle bağınızı kesmek zorundasınız en güzeli güzel bir kavgayla olur ama simdi sağlık durumunuz nedeniyle hiç risk almayın. Evi de bu sekilde birakmak olmaz bir an önce temizlenmesi ve düzeninize devam etmeniz lazım. Ben olsam tansiyon, kalp problemi falan yoksa annemden, kardesimden falan rica ederdim kv'yi arayıp paylasınlar ve hemen temizlikçi göndertsinler. Telefona da arama kaydi uygulamasi indirin ilerde yalan söyleyemesinler. Normal durumda tabi anne, baba muhatap edilmez ama siz ararsaniz çok sinirleneceksiniz belki fenalasacaksiniz. Kendiniz konusursaniz da yaninizda birisi olsun.
Zarar gören esyalarinizi da icinize nasil sinerse öyle halledin, yapilabiliyorsa tamir ettirin ya da yenisini alin ama parasini kvden alin mutlaka, fotograf video cekin, para vermeye yanasmazsa dava açmakla korkutun.