Korona olduk, Ev düğün evi oldu

Gerçekten düğün yapmaları umurumda bile olmazdı benim, herkes kendi karakterine etik anlayışına göre davranır ama partiyi benim evimde yapıyorlarsa onların başlarına yıkarım o evi. Gidip nerede yapıyorlarsa yapsınlar, cehennemin dibine kadar yolları var açıkçası.
İşte düğün yapan insandan her şey beklenir. O evi de hayatta temizlemezler 🤷

Kayinvalideni ara hemen çağır gelsin. Baksın evin haline. Ben hastaneden geldim zaten halim ortada, bu evin hali ne biz bunun için mi size anahtar verdik. Hiç mi içiniz acımadı deyin. Ay ne ayıp ne utanmazlik ne hadsizlik. İnsan abisi hastayken dugununu bile yapmaya utanır bunlar gitmiş abisinin evinde bekarlığa veda yapmış. Terbiyesizlik resmen.

Konularınızi hatırladım baştan beri sorunlu bir kv ye yüz vererek hatalı davranmissiniz. Anahtarin asla onda olmaması gerekirdi nasıl biri olduğunu biliyorsunuz zaten
Siz hastanedeyken ev yanacak olsa yine de vermemeliydiniz. Düğündeki hatta daha sonraki olaylardan sonra neden gorüstünüz anlamadım. Son şans eşimin hatırı az görüştüm vs bahane değil bu kadına herşey fazla. Kara kara ne yapacağınızı düşünüyorsunuz şu an çünkü fazla sessiz ve pasifsiniz. Ben olsam evlerine gider dağıtır gerekirse başlarına yikardim. Bundan sonra tek care görüşmemek olur onu da yapabilirseniz.

Ben şu an şoktan ne yazacağımı bilemedim, bu kadar mıi insanlıktan çıktık bu kadar mı vicdan denen şeyi kaybettik yani. Gelinen son nokta nirvana bu olsa gerek. Evin hiçbir köşesine elinizi sürmeyin fotoğrafları çekin ve bence de kv kayına atın baktınız hiç oralı olmuyorlar haber sitelerine gönderir sizi rezil ederim de ve yap da gerçekten. Fotoğrafları buraya yüklesen şu kadar üye haber sitelerine göndersek yemin ediyorum yarın ana haberde şu olay. Nerede kalacaksınız peki bu akşam yakınınız var mı. O eve kesinlikle dokunmayın yarın gelip halletsinler nasıl yapıyorlarsa.

ay sanırım ben olsam eve gırdıgımde gordugum manzara karsısında ılk iş direkt polısı arar evıme hırsız veya evsızlerden bırılerı gırmıs heralde dıye sıkayet ederdım :D

anahtarı ben vermedıysem gırebılırsın demedıysem benım evıme kımse gıremez cunku

Oha yaa oglu hasta gelını hasta karnında bıde bebek bu kadar agır bı hastalıga hemde dugun yapıyorlar.varya ben olsam arar agzıma gelenı sayardım hepsıne oglu ve kardesı hastanedeyken bunları yaptıkları ıcın. Hatta epey agır kpnusr bır dahada asla gorusmezdım. Bu yaptıkları ölsenız bıle umrumda degılsınız demek resmen.

Geçmiş olsun. Evin fotoğraflarını çekip tazminat davası açın utanmaz ahlaksızlara. Onlara bu paklar ancak. Bulaşıcı ve ölümcül bir hastalıktan hastanede yatan insanların evinde parti yapmak da iyi cesaret ne diyeyim.
Cok mantıklı bence bunu yap hatta hemen ara dava actım de kaynınada kv ye de balayları zehır olsunn kv de az tutussun

Kızlar hepinize merhaba. Maalesef geçtiğimiz günlerde kimden, nasıl kaptığımızı bilmiyorum ama eşimle korona olduk. 10bin kişilik yerde çalışıyor zaten her gün bir sürü insanı karantinaya alıyorlardı bize de vurdu piyango. 15 gün kadar hastanede kaldık. Bu süreçte ne oldu derseniz kaynım düğün yaptı. Benim evimde bekarlığa veda partisi vermiş ve şehir dışından gelen kız tarafını ağırlamış. Eve girince midem bulandı pislikten. Banyoda dışkı izi bile vardı yerde. Nasıl becerdiler bilmiyorum. Perdemi, koltuğumu yakmışlar sigara değmiş gibi duruyor. Makyaj malzemelerimi kullanmışlar. Yatağım düzgündü ama acaba yatıldı da mı toplandı diye düşünüyorum. Kendi evimden tiksindim. Ne yapacağım bilmiyorum. 5 aylık hamileyim evi kendim temizlesem bir dünya iş var. Perde yıka, halı yıka, nevresim yıka, duvarları sil.. Hiçbir şeye dokunamam dokunma fobim var zaten. Virüs dönemi öncesi de böyleydim. Eşim henüz bu vahşeti bilmiyor. Ben eve dönünce olayı fark ettim. Adamla kavga etmek istemiyorum derdimiz bize yetmişti. Şimdi kaynım olacak şahıs ve eşi balayındalar ne yapsam bu sinirimi öfkemi atsam bilmiyorum. Maddi manevi bana zarar verdiler. Zaten moralim bozuk, canım sıkkındı fazlasıyla ki bu da üstüne tam oldu. Sabahtan beri leş gibi hissediyorum.
Çok geçmiş olsun, eşinizede acil şifalar dliyorum,hamilesiniz stres yapmayın desemde,insanı çıldırtacak bir durum.. öncelikle anahtarı alırım,kayınvalideyi çağırıp evi gösterirdim,temizlikçi tutup temizletmesini ister ne gelirse de sayarım..kaynınızda bu durumda nasıl düğün yaptı, bu ne duyarsızlık ve saygısızlık, aile dediğin böyle zamanda vur patlasın çal oynasın yapıyorsa ,silerdim hayatımdan..Allah kolaylık versin

Back
X