• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korona paranoyak ligi:(

Amin. Biz ücretsiz izine ayrıldığımız da patronum eşi rahatsızdı. 20 gün sonra vefat etti. İş arkadaşım diğer iki patron eşimin yakın arkadaşları hep geçirdi. O kadar normal gelmeye başladı ki bana artık. Normal geldiği için rahat asla davranmıyorum. 2aydır evden çıkmadım mesela.
İnanamiyorum ya grip gibi herkese uğramış

Bide hamilelerin kurtuluşu yok ya ona da üzülüyorum kızım için:KK43:
İlk defa bunu sizden duydum desem...Sizin tabirinizle virüsü kapan her hamile ölüyor.Boyle bir şey yok lütfen kendinizi ve bunu okuyan hamileleri üzmeyin.Bircok yaşlı ve kronik rahatsızlığı olan insan atlattı.Hatta bir cok kişi evinde iyileşti.Şuan süreç iyiye gidiyor.Olumlu yanlarından bakın.Tedbirinizi almaya devam edin.
Şuan kızınız için yapacağınız en büyük iyilik kaygidan uzak durmak unutmayın kaygı bulaşıcıdır.Saglikla alın kucağınıza yavrunuzu.

İlk defa bunu sizden duydum desem...Sizin tabirinizle virüsü kapan her hamile ölüyor.Boyle bir şey yok lütfen kendinizi ve bunu okuyan hamileleri üzmeyin.Bircok yaşlı ve kronik rahatsızlığı olan insan atlattı.Hatta bir cok kişi evinde iyileşti.Şuan süreç iyiye gidiyor.Olumlu yanlarından bakın.Tedbirinizi almaya devam edin.
Şuan kızınız için yapacağınız en büyük iyilik kaygidan uzak durmak unutmayın kaygı bulaşıcıdır.Saglikla alın kucağınıza yavrunuzu.
Amin saol canım evet çok haklısınız iyi düşünmeye calisicam

Kızlar koronayi yendim galiba kafadab😂bu sabah çok iyi uyandım Rabbime şükürler olsun ateş falan yok bütün herşey düzelmiş demekki ufak bişe geldi geçti .. bidahaki semptoma kdar kafam rahatladı bidahakine ne düşünürüm bilmem 🙄

Ben yapım gereği olağan dışı olaylaylardan çok aşırı etkilenir en kötüsünü yaşarım depremi yeni yeni aşmışken bu virüs hayatımı alt üst etti dayanılmaz ağrılar aklımdan çıkmayan korkular devamlı gündemi takip etmek heryerden ayrı bilgi ve görüntüleri takiplemek derkennn dayanılmaz bir hal aldı bütün belirtiler vardı doktorumu aradım gel dedi ve gittim önce muayne sonra tomografi sonra covid-19 testi yapıldı o hastanade yaşadığım dakikalar ölünden beterdi herşey iyi çıktı sonuç stres kaygı birçok insan malesef bu durumda yalnız değilsiniz ..!!! Umarım en kısa sürede bu lanetden kurtuluruz sevgiler

Ilk zamanlar cok kotuydum, sonra haberleri takip etmeyi biraktim. Gunde bir kez basliklara bakiyorum, bilimsel bir aciklama varsa onu okuyorum, gerisine hic bakmiyorum. Yoksa insan kafayi yiyecek.

Aslinda kk da da bu basliklara girmiyordum da bugun ne olduysa...

Back
X