Korona sonrası babam

Kokina15

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2016
1.445
952
123
İyi geceler arkadaşlar.babam Ekim ayında koronaya yakalandı annemede bulastirdi.biraz ağır gecti.babamin ciğerlerine indi.on gün hastanede yattılar ikiside.cok şükür kurtuldular.okadar agirdiki babam çok şükür iyileşti.ama malesef hasar bıraktı.iyilesince tekrar eskisi gibi olacak sandı.ama halsizlik ve öksürük var hala.psikolojisi çökmüş durumda.doktor takibinde doktoru birden iyilesemeyeceginide söylemiş.bir haftadır sürekli agliyormus.annem bugün anlattı durumu.bende ağlıyor derken yakınıyor sanıyorum.cunku babamı hiç hasta yada ağlarken görmedim.simdiye kadar sağlığına dikkat ederdi.bugun gittim birde baktım yetmiş yaşında adam nasıl ağlıyor hüngür hüngür.annem geceden beri ağlıyor dedi.sanirim ölüm korkusu gibi birşey oldu.kendimce teselli etmeye çalıştım.bahceye çıkardım biraz hava alsın diye.psikolojisi öyle bozuk geldi bana.zamanim yaklaştı dedi.korona sonrası böyle olan yakininiz varmi.hemen psikiyatride randevu aldım.belki bir sakinlestirici gibi birşey alırsa rahatlarmiki diye düşündüm.cok üzüldüm cok

Rabbim acil şifa versin..Geçen yıl annemde yaşadık hastaneye felan yatmamıştı çok şükür.Tam olarak iyileşmesi 3 ay kadar sürdü. Psikolojisi çok kötüydü sürekli ağlama krizlerini yaşadık bizde zamanla geçiyor merak etmeyin.Sizi çok iyi anlıyorum inanın zor zamanlardan geçiyorsunuz.. Moralini yüksek tutmaya çalışın kendini dinlemesine müsade etmeyin yalnız bırakmayın.. Allahım biran önce bizleri kurtarsın bu illet hastalıktan. geçmiş olsun babacığınıza. rabbim sağlıklı uzun ömür nasip etsin inşallah

İmkanınız varsa terapi almasini sağlayın. Bu sekilde daha büyük hastaliklara kapı acar.

Amin inşallah arkadaşım.icime oturdu resmen.kendimce teselli etmeye çalıştım.hemen gecmiyecek biliyorum.anneniz şimdi iyimi.aglama krizleri böyle ölüm korkusu gibimiydi.bahceye fln çıkardım hava alsın diye hatta çocuklarımı götürdüm sonra tekrar.biraz kafa dagitsin diye.sasirsim yaa

Allah acil sifalar versin. Babaniz icin psikolojik destek alin. Biz bir cok corona hastanin travma yasadigini duyuyoruz.

Çok geçmiş olsun 70 yasında kurtulmuş şükredin. Koronanın belirtileri öyle kolay kolay geçmez zaten. 6-7 ay koku alamayanlar var hala. Psikolojisi bozulmuş babanızın.

Allah acil sifalar versin. Babaniz icin psikolojik destek alin. Biz bir cok corona hastanin travma yasadigini duyuyoruz.
İnşallah arkadaşım.iyi gelir degilmi en azından bir sakinlestirici fln alırsa.hic babamı böyle gormemistim.cocuk gibi hıçkırarak ağladı.cokta yorumda yapmıyor.agliyor sadece.icinde ne yaşıyorsa.annem ağlıyor geceleri fln diyordu bende hep yakınıyor diye düşündüm bu şekil ağladığını düşünmedim.

Çok geçmiş olsun 70 yasında kurtulmuş şükredin. Koronanın belirtileri öyle kolay kolay geçmez zaten. 6-7 ay koku alamayanlar var hala. Psikolojisi bozulmuş babanızın.
Hemde üçüncü aşıyı yaptırmamışlardi.oyle ağır gectiki anlatamam.hani bu duruma bile bin şükür.diyorum hemen geçmez diye.doktoruda demiş.nasil yardım edebilirim bilmiyorum.okadar tikandimki çok moralim bozuldu

Annem şu an çok iyi hamdolsun rabbime.. Aynen dediğiniz gibi ölüm korkusunu yaşadı telefonda bile ağlamaktan konuşamazdı. Ölürsem benim yerim babanızın yanı vasiyetimdir demeye başlamıştı kahrolduk o dönemde..psikatriste götürmüştük bir süre ilaç kullandı kendine geldi. şimdi çok çok iyi..babanızda iyi olacak Allahın izniyle merak etmeyin.

Masallahh çok sevindim annenize.icime şu serptiniz.onlar iyi olsunlar da başka birşey istemem.

Gerçekten insan bir daha normal konuşamayacağım, normal nefes alamayacağım sanıyor.
İyileşme hızlı olmuyor.
Babanıza iyileşme hikayeleri anlatın, bilmem kim de 2 ay çekmiş 3 ay çekmiş ama iyileşmiş diye.
Uydurun anlatın.

Iyi gelir muhakkak. Agir hastaliklar gecirmek insani psikolojik olarak cok etkiler. Benim babam agir hastayken mesela bur kere hacca gidemedigi icin ne kadar pisman oldugunu dile getirdi. Ölümle burun buruna gelmek insani derinden etkiler. Babanizda bu durumla karsi karsiya su anda. Icinde ne firtinalar kopuyordur simdi. Aile disindan baska birisi ile de konusmak iyi gelecektir. Aile başı olarak belki korkularini sizin yaninizda acik dile getiremez. Cok üzüldüm. Insallah cabuk atlatir

Aynn bugün öyle yaptım.yas ilerleyince sanırım ölüm korkusuda daha fazla sarıyor.benim kendimde çok var ölüm korkusu.vaktin dolduysa genç yaşta olmayada bakmıyorda.bir avuntu oluyor heralde.aklim hep babamda şimdi.kac defa aradım biseyleri bahane ederek.simdi saatte geç olduğu için arayamiyorum içime bişey oturdu

Sanki bana geçmişle flnda yüzleşiyor gibide geldi.onu mutlu etmek için elimden geleni yapmaya çalışıyorum kendi adıma.gunduzden beri napabilirim diye düşünüyorum.

Sanki bana geçmişle flnda yüzleşiyor gibide geldi.onu mutlu etmek için elimden geleni yapmaya çalışıyorum kendi adıma.gunduzden beri napabilirim diye düşünüyorum.

Sizin su anda ona en büyük yardiminiz psikolojik destek saglamak olacaktir. Insanlar kendi hayatlari ile yüzlesirken bazen hissettiklerini en yakinina bile anlatamaz. Disardan biriyle konussa bu daha kolay olacaktir. Belki bir süreligine ilac destegi de verilir.

Büyükbabam 75 yasında iki doz olmasına rağmen vefat etti maalesef.
Babanız destek alabilir.

Belki psikiyatriste içinden geçenleri anlatabilir daha rahatça.bilmiyirum çok zor yaşlılık.yaslilarin aslında gonlunu almak çok zor değil ama işte.yillardir saçma sapan işlere girisip babamı tirtiklayan bir abim var.bizim bulunduğumuz şehrin ilçesinde yaşıyor.yillarca babam onun borçlarını kapattı durdu.en sonunda babamin evini başkasının üzerine yapıp kredi çekti onuda altı yıl boyinc aodememis.ev gitmesin diye babam yine ödedi.tabiki kendisinden de istedi evim gitmesin diye borcun bir onbin lirasını odetmis.oderkende abim demiski ben bunu öderim ama bir daha yüzümü göremezsiniz.dirt yıl fln oldu ne arar ne sorar.evlerinin bir sokak üstüne kadar gelir annem babam var diye aramaz.annem beyin felci geçirdi.haberi olunca annemi aramaya başlamış.bir kerede hastaneye geldi.onun üzerinden iki sene geçti eve ne bayram ne seyran hiç gelmedi.annemle konuşuyorlar.onun dışında hepimize kusler eşide öyle.korona olduklarını duyunca aramış.sadece okadar icerliyor sanırım.tirunlarini goremiyorlar.insan nasıl dayanır bilmiyorum.onlarin eksiklerini kapatmaya çalışıyorum ama işte moralmanda çökük olunca

Evet bende öyle düşünüyorum.insallah faydası gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…