ne alaka ? ne demek istedinizOna kim bakacak? Kendiniz bakmayacağız çocuğu dünyaya getirmek çok saçma
Anneniz bakıyor yine mi annenize baktıracaksınız onu dedim? Kendiniz bakmıyorsanız doğurmak neden?ne alaka ? ne demek istediniz
iş saatlerimde annem bakıyor. yoksa doğurup anneme vermedim yani:) ayrıca doğum sonrası sürec hakkında konuda birşey yazmadım. Ayrıntısıda sizi ilgilendirmiyor. ben sadece bu sureçte bilgisi olan hakkında bilgi istedim. biliginiz varsa yardımcı olmak isterseniz yardımcı olur sunuz diğer konuları yargılamak size bir kazanç sağlamayacak.Anneniz bakıyor yine mi annenize baktıracaksınız onu dedim? Kendiniz bakmıyorsanız doğurmak neden?
bence kesinlikle bekleyin bu hastaligin gececegi yok malesef hepimiz yakalanicaz bile bile gebe kalmaniz bebeginiz ve sizin acinizdan buyuk risk beklemenizde fayda var4 yaşında bir çocuğum var artık 2. çocuğu düşünmeye karar verdik. Ama bu korona süreci korkutuyor . Çalışıyorum. Çocuğuma annem bakıyor. bu süreçte gebelik yaşayanlar ve düşünenler özellikle nasıl karar verdiniz neler yaşadınız. Bu konuda fikirleri olan lar tecrübeleri olanlar destek olabilir mi ?
Ben mayis sonu doğum.yaptim vaka açıklandıktan sonra uzunca bir süre doktora gitmedim 36.haftaya kadar gittimgimde de dogum icin gunu aldim daha da gitmedim4 yaşında bir çocuğum var artık 2. çocuğu düşünmeye karar verdik. Ama bu korona süreci korkutuyor . Çalışıyorum. Çocuğuma annem bakıyor. bu süreçte gebelik yaşayanlar ve düşünenler özellikle nasıl karar verdiniz neler yaşadınız. Bu konuda fikirleri olan lar tecrübeleri olanlar destek olabilir mi ?
Normal doğuma alınıyormuş, sezaryene alınmıyormuş daha doğrusuBen yine de emin olamıyorum doğumda benimle olup olmaması konusunda. Bizi dışarıda heyecanla beklemesi daha sevimli geliyor ama belli de olmaz tabii, belki birlikte gireriz
Bunu dikkate alacağım kesinlikle ❤ teşekkür ederimBebegi beraber yaptiniz, dogumda beraber olmalisiniz. Dogum öyle filmlerdeki gibi, adam bir yarim saat disarda bekliyor, bir aglama sesi pit bebek çikti diye birsey degil. Dogum saaatlerce süren birsey. Komplikasyonlari olabilen birsey. Seni o anda tek rahatlatabilcek kisi esin olur.
Bende sezeryan oldum (acil) ve eski esimde yanimdaydi o zaman. Psikolojik olarak rahatlatici. Ve baba içinde önemli. Bebek ilk ona verildi mesela. O sekilde bazi seylerin degeri daha belli oluyor.
Oncelikle ben korona surecinden once de bebek sahibi olmaya calistigim ve zorlandigim icin bu surecte hic ara vermeyi dusunmedim. Uzmanlar pandeminin gelismemis ulkelerde 2022ye kadar surecegini soyluyor. O zamana kadar ertelemek istemiyoruz.4 yaşında bir çocuğum var artık 2. çocuğu düşünmeye karar verdik. Ama bu korona süreci korkutuyor . Çalışıyorum. Çocuğuma annem bakıyor. bu süreçte gebelik yaşayanlar ve düşünenler özellikle nasıl karar verdiniz neler yaşadınız. Bu konuda fikirleri olan lar tecrübeleri olanlar destek olabilir mi ?
Çoğu doktor ilk kontrolleri azalttı kese için çağırmıyor kalp atışına çağırıyor vs..Aa süpermiş. Peki pandemiden dolayı doktorun kontrole çağırma sıklığında bi değişiklik oldu mu yoksa her şey rutin devam mı ediyor?
Ay yanlış anlaşılmak istemiyorum ama bazı kadınların naz için bile acile geldiği oluyordu. Bir kez devlette ateşler içinde ağlayıp bana bakılmasını beklerken rüzgarda kaldım koluma yel girdi diye acile gelen bir kadına rastlamıştım. Şimdi korkudan evlerinde oturuyorlardır herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?