Korona sürecinde komsuculuk 😔

İste bu yüzden net olup soyliyeceksiniz. Bu isin ayibi falan yok . Hem kendini hem karsi tarafi koruyorsun. Hic kafaniza takmayin .
Yüzüne söyleyemedim ama mesajla açık açık yazdım.Bugun oğlumu bahçeye indirirken ziline bastım nasılsın filan diye,gayet sıcaktı yine ,biraz rahatladım

Yüzüne söyleyemedim ama mesajla açık açık yazdım.Bugun oğlumu bahçeye indirirken ziline bastım nasılsın filan diye,gayet sıcaktı yine ,biraz rahatladım

Kasiniyorsunuz galiba ziline niye basiyorsunuz ne gerek var ben kendi kardesimi eve almadim isteyen alinsin banane tedbirli olmasi lazim herkesin sonucta acik kapi bıraktınız simdi kadina yine 👍

Ben bir haftalık ekmek alıp dondurucuya atıyorum.Bazlama yapalım dedim anneme her gün de bazlama yenmez dedi,fırına bakalım madem ama maya da yokmuş piyasada onu bulup stok yapmak gerekecek sanırım öncelikle.Guzel güzel ekmekleri yapıp atıyorlar sosyal medyaya kokusu burnuma geliyor canım çekiyor zaten

Konunuzdan bağımsız yazmak istedim ben de ekmekleri toplu alıyorum 1 haftalık ve buzluğa atıyorum. Ama buzluğa atmadan önce fırını ısıtıp, fırına atıyorum 5 dk, en yüksek dereceye. İçim daha rahat ediyor. Size de tavsiye ederim.

Back
X