Korona vardı, düğünler bir saate düşmüştü değil mi?

Dolunay2018

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2016
7.451
26.453
548
Akşam saat 8 de başlayan sokak düğünü var ve hala şu saate kadar devam ediyor. Biraz öncede silahlar patladı. Bu ne düşüncesizlik böyle biz doğru düzgün dışarıya bile çıkamazken saatlerdir düğünleri bitmedi. İnsanların hakkına girmek bu kadar kolay mı anlamıyorum ki. Bence bu insanlar böyle yaptığı müddetçe 2.dalgada daha beter olacak. Allah sonumuzu hayır etsin. Poliside aradım ekip göndericekler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Akşam saat 8 de başlayan sokak düğünü var ve hala şu saate kadar devam ediyor. Biraz öncede silahlar patladı. Bu ne düşüncesizlik böyle biz doğru düzgün dışarıya bile çıkamazken saatlerdir düğünleri bitmedi. İnsanların hakkına girmek bu kadar kolay mı anlamıyorum ki. Bence bu insanlar böyle yaptığı müddetçe 2.dalgada daha beter olacak. Allah sonumuzu hayır etsin.
Bahsettiğiniz yasak yarın itibari ile yalnız,bildiriyi doğru okursak iyi olur. Yaptıklarının doğru olduğunu savunmuyorum yanlıs anlasılmasın

Akşam saat 8 de başlayan sokak düğünü var ve hala şu saate kadar devam ediyor. Biraz öncede silahlar patladı. Bu ne düşüncesizlik böyle biz doğru düzgün dışarıya bile çıkamazken saatlerdir düğünleri bitmedi. İnsanların hakkına girmek bu kadar kolay mı anlamıyorum ki. Bence bu insanlar böyle yaptığı müddetçe 2.dalgada daha beter olacak. Allah sonumuzu hayır etsin. Poliside aradım ekip göndericekler.
İç icemiydiler hepsi

Gördüm haberi. Aradım polisi şu an gelen giden yok yazık ki
gelmezler boşa beklemeyin.
6 senedir oturdugum muhitte ne sokak dugunu bitti ne mahalle arasi havai fisek gosterisi nede silah atma olayi bitti
polis ihbarlar jandarma ihbarla ahbap olacagim nerdeyse kimse ne geliyor ne gidiyor.
sadece bir kez artik o kadar sinirlenmistim ki silah seslerine arayip catişma var galiba demistim hemen geldiler ozaman dügün falan kalmadi ortada 10 dk surmedi 😁

gelmezler boşa beklemeyin.
6 senedir oturdugum muhitte ne sokak dugunu bitti ne mahalle arasi havai fisek gosterisi nede silah atma olayi bitti
polis ihbarlar jandarma ihbarla ahbap olacagim nerdeyse kimse ne geliyor ne gidiyor.
sadece bir kez artik o kadar sinirlenmistim ki silah seslerine arayip catişma var galiba demistim hemen geldiler ozaman dügün falan kalmadi ortada 10 dk surmedi 😁
Geldılermi bilmiyorum biraz şarkı sesleri durdu ama şuan son gaz devam ediyor lar

Back
X