Korona vardı, düğünler bir saate düşmüştü değil mi?

Sosyal medyada düğün videosu gördüm. Kimsede maske yoktu.
Maske takmadıkları için ceza yazsalar keşke en azından.

Okullar acılamıyor, saglik sistemimiz çökmek üzere, saglikcilarimiz ölüyor ve dahasi bu salgin arttikca kisitlamalar da artacak ve bir sürü insan maddi anlamda bitecek , toplumun bilincli olan kesimi eve kapanmaktan depresyonun eşiğinde ama her seye ragmen o düğün yapilacak.Sosyologlar mi inceliyor psikologlar mi el atacak bilemedim.ben ama bu kafalar incelenmeli nefret ettim artik

Düğünü yapan cenazesine de katlanir artik. Pek cok sehirde covid bu dugunlerden bulasiyor. Onlsr dusujmuyorsa bunu yapacak bir sey yok. Bir de kapali alanda bir saatti sanirim acik alanda bir saat bilemiyorum

Cahillik diz boyu. Bizim köyümüzde de Covid den ölen biri oldu herkese msj atıp cenazeye çağırdılar ve adamın covidden öldüğünü sakladılar. 1 gün sonra ortaya çıktı. Köyde o kadar Covid olan var ki. Geçen haftaki düğüne tüm köy gitmiş hep beraber Covid olmuşlar. Bu cenazede de bulaşmayanlara bulaştırmışlar

Cahillik diz boyu. Bizim köyümüzde de Covid den ölen biri oldu herkese msj atıp cenazeye çağırdılar ve adamın covidden öldüğünü sakladılar. 1 gün sonra ortaya çıktı. Köyde o kadar Covid olan var ki. Geçen haftaki düğüne tüm köy gitmiş hep beraber Covid olmuşlar. Bu cenazede de bulaşmayanlara bulaştırmışlar
Bir de saklamışlar böyle büyük vebale nasıl giriyor bu insanlar anlayamıyorum. Pes.

Bursada otele kina icin baskin yapilmis resmen mutlu oldum herkes dusunemiyor bir bunlar akilli
Gercekten mutlu olabiliyorlarmi anlayamiyorum
Benim aklim cikar korkudan
Saglik sisteminden faydalanmalari yasaklanmali.
Birde ucretsiz tedavi olacaklar ulke ne kadar zorda ama yok illa o dugun olacak o akrabalar milyon km oteden gelecek o halay cekilecek

Ankarada yaşıyorum. Haberlerde duymuşsunuzdur felaketi. Sırf bu iki hafta içinde 4 arkadaşımın düğünü ve kınasi vardı.. Elbette hiçbirine gitmedim ama giden pek çok kişi oldu. Ne maske ne de bir şey.. Ve bu insanların bir kısmı sağlık çalışanıydi inanın. İnsanları anlamak çok güç. Kendi başına gelmedikten sonra laylaylom demek ki.

Back
X