Korona Virüsü ve evi yaptırmak isteyen ev sahibi

yarenturk

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2019
193
140
23
34
Selam arkadaşlar. Başlıktan da anlaşılacağı üzere ülkede bu salgın varken ev sahibimiz evin bazı bölümlerini yaptırmak istiyor. Penceleri değişip banyoyu yaptıracakmış. Salgın var, eve giren çıkan ustalar vs kesin hastalanırız. Ama adam vazgeçmiyor. Kışın ucuz olacak diye tuttu ila yaptıracağım. Yaşlı bir de laf anlatılması zor biri. Alttan alttan kabul etmiyorsanız çıkın da dedi kaç defa.

Benim ailem desen hepten beter. Taşınsan bu salgın dönemi taşınılmaz. Ne yapabilirim bir akıl verin... Adamla kaç defa konuştuk, salgın var amca hastalanırız dedik, dinlemiyor. İşin ciddiyetini hiç anlamamış. Allah kimseyi böyle duruma düşürmesin, kaç gündür bunlarla uğraşıyorum.
Arkadaşlar gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum. Yok mu bir tavsiyeniz?

Şuraya son durum için bir ekleme yapayım. Olayı olabildiğinde kötü şekilde halletik. Bir sürü bağırış çağırış. Virüsün yayılması durunca taşınacağız dedik. Artık mahkeme kararı ile gelin dedim, inşallah daha fazla çirkinleşmez olay. o zaman çıkarız. Böyle olmasaydı iyidi ama ne yapalım. Herkese teşekkürler.

Son düzenleme:
Ev sahibinize bu sacmalıga devam ederse onu Sıkayet edeceğinizi soyleyın, edin de.
Kendisi evın sahıbı sızın degıl, kabul etmiyoruz cıkmıyoruz da dıyın

Gun oyle bi gun ki ev sahipleri kıracılardan kira almıyor, bunun yaptıgına bakın.
Cıkaramaz sızı evden.

Benim de aklımdan geçti, o zamanda çıkarır evden, sözleşme yok ki... Bu dönem nereden ev buluruz.
Cıkaramaz, buyuzden evden cıkaracakmıs diye Sıkayet edin.
İzolasyon dönemindeyiz yahu bunun nesini anlamıyorlar
Camiden az önce anons edildi dört bes kere ust uste evlerinızde kalın diye.
Okadar kolay degıl, yaptıgı suc çünkü

Şöyle bir şey yapsanız bir yakınınız bakanlıktan arıyor gibi arasa bu tarz bir durumun suç olduğunu ceza kesileceğini söylese? Gözü korkar mı acaba gerçi bu sefer neden ihbar ettin diye size sıkıntı yaratabilir mi?

Bu yaşlı başlı gözünü para bürümüş ev sahiplerinden bilmiyorum ne yapacağız 🤦‍♀️ bizide çok zorluyor ev sahibimjz

Şöyle bir şey yapsanız bir yakınınız bakanlıktan arıyor gibi arasa bu tarz bir durumun suç olduğunu ceza kesileceğini söylese? Gözü korkar mı acaba gerçi bu sefer neden ihbar ettin diye size sıkıntı yaratabilir mi?
Ev sahibi egosu var, polis eşliğinde bile evden atar. Ev almaya çalışıyoruz bu yüzden kaç sene idare ettik.

kalacak yeriniz yok mu?hepiniz orada kalsanız bir kişi ustalar gidene kadar başlarında kalsa ve o kişi maske takıp eve gelince direkt duş alsa kıyafetleri yıkansa?biz bir dönem öyle yapmıştık.şu durumda tadilatın hiç sırası değil ama adam kafaya koymuşsa uğraşmazdım ben olsam.eğer yakın zamanda evden çıkmayacaksanız iyi geçinmek şart.

Ben de ev sahibin corona için eve panik odasi yaptıracak zannettim. Vayy be dedim.

Tabi ki düşüncesi sacma ama belli bir yasa gelmis insanların düşüncesi değişmiyor.

En azindan ertelettirin. Ne kadar gec o kadar iyi.

kalacak yeriniz yok mu?hepiniz orada kalsanız bir kişi ustalar gidene kadar başlarında kalsa ve o kişi maske takıp eve gelince direkt duş alsa kıyafetleri yıkansa?biz bir dönem öyle yapmıştık.şu durumda tadilatın hiç sırası değil ama adam kafaya koymuşsa uğraşmazdım ben olsam.eğer yakın zamanda evden çıkmayacaksanız iyi geçinmek şart.
Kalabalık bir aileyiz eşe dosta gitsek hastalık taşımadığımız ne malum, ya da onların taşımadığı? eve de almaya pek yanaşmıyorlar zaten.

Ev sahibi egosu var, polis eşliğinde bile evden atar. Ev almaya çalışıyoruz bu yüzden kaç sene idare ettik.

Öyle bir şey yapamaz. Sözleşmeniz yokmuş kanunen suç zaten bu durum, düpedüz vergi kaçırıyor. Kendinin de başı yanar. Çoluğu çocuğu yok mu onlarla konuşsanız?

Öyle bir şey yapamaz. Sözleşmeniz yokmuş kanunen suç zaten bu durum, düpedüz vergi kaçırıyor. Kendinin de başı yanar. Çoluğu çocuğu yok mu onlarla konuşsanız?
Onlar daha beter, oğluyla konuşmayı denedim, babam bilir diyor. Adam cahilin teki, ne anlar sözleşmeden ne olduğunu bilmiyor. Ne yapacağım hiç bilmiyorum. Caresizlik böyle bir şey.

Back
X