Korona yüzünden!!!

Morcivert34

Dünya mavidir, tıpkı portakallar gibi..
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2017
720
1.519
113
Evet korona endişesi yüzünden sanırım kafayı yiyeceğim. Sizler ne durumdasınız, hamilelik olmasa bu belki kadar tedirgin olmayacaktım. Hele ki umreden dönecek 21 bin kişiyi öğrendikten sonra endişelerim daha da arttı, ne olur ne olmaz diye hastane ortamında olmamak için doktor kontrollerime gitmeyi bile düşünmüyorum. Sizler ne durumdasınız?
27.haftamdayım, doktor kontrolüne bir süre gidilmese ne olur? Sizlerin düşüncesi nedir bu konuda?

Bence henüz o duruma gelmedik daha kontrollerinizi aksatmayın derim . Zaten artık ayda bir kere kontrol olmanız gerekir ekstrem bi durum olmadıkça . Benim 3 aylık oğlum var onu dün götürdüm

Aynı tedirginlikleri yaşıyorum.Yarin kontrolüm var bebeğimin gelişimini vs öğrenmek için gitmeyi düşünüyorum.Mecbur kalmadıkça dışarı çıkmıyorum artık ama çıkarsam da maskesiz çıkmıyorum.Ne kadar koruyucu onu da bilmiyorum ama Allah'a emanetiz diyerek hayatımıza devam etmeye çalışıyoruz.Ayrica ileriki süreçte ne olur onu da bilmiyoruz o yüzden bir an önce kontrole gideyim diyorum.

Kontrollerini sakın aksatma .. Hatta her hafta sağlık ocağına gidip idrar tahlili ve tansiyon takibi yaptır.. Benim 1 hafta önceki doktor kontrolüm normalken 1 hafta içinde gebelik zehirlenmesi çıktı aniden doktora gittim ve sezeryan olmak zorunda kaldm prematüre bebeğim şuan yanmda değil hastanede onu bekliyorum. Sonradan pişman olacağın birşey yapma.. Asla kontrollerini aksatma ve ek kontrole git mutlaka.

Gitmek, bebeğin gelişimini görmek, allah korusun bir aksaklık varsa onun erkenden tespit edilmesi için kontrolleri aksatmamak en mantıklısı ama şu korona yüzünden uykularım kaçıyo, bu konuda rahat insanları gördükçe kaygı düzeyim daha da artıyor çünkü onlar yüzünden salgın bir anda artacak allah korusun. Hepimiz bilinçli olmak zorundayız şu süreçte..

Son düzenleme:
Özel sektorde çalışan gebelere izin yok. Rapor alsam kac gun verırler? Dogum iznine 1 ayım kaldı kovarlar doye korkuyorum. Kızlar rapor bılgısı olan yazsın lütfen

Özel sektorde çalışan gebelere izin yok. Rapor alsam kac gun verırler? Dogum iznine 1 ayım kaldı kovarlar doye korkuyorum. Kızlar rapor bılgısı olan yazsın lütfen
Rapor alsan ya uğraştırırlar yada sıkıntılıysa is yerin verirler ama sonrada bahane ye bakarlar kendine dikkat et saflığına hijyenine tedbirine al ama çok şükür su an da o noktaya gelmedik . Yani ısın ne bilmiyorum ama bir ay dikkat et kendine insallah bisey olmaz

Canım rapor nasıl alacağımı sordum maksımum kac gun verırler heyet olmadan? Tabıkı taporluyken kovamazlar
Az önce haberlerde dinledim, doktorların verdiği raporlarda yenilemeye gerek duymadan uzatabileceğiz. Yani gidip hemen bi rapor yazdırsan acil durum geçene kadar süresiz kullanabileceksin. Durumu devlet ve sağlık bakanlığı yeterince ciddiye alıyor. Patronlarda mecburen alacaklar yasalar arkanda. Hamileler ve yaşlılar extra dikkat etmeli kendine, patronlarda bu risk söz konusuyken korunması gereken insanlar üzerinden para kazanıp çoluğunun çocuğunun gırtlağından o parayı geçirmesin bi zahmet.
Bu arada bende iş sahibiyim, bütün turlarımı durdurdum arabaları parka çektirdim elemanlar evde. Özellikle çıkmayın diye rica ettim. Hiç bir şey sağlığımızdan önemli değil yani. Para ile yerine konmaz bu tehlike...ben 3 kuruş daha kazanacam diye elemanlardan biri hasta olsa ailesine çevresine bulaştırsa birine bişey olsa vicdan azabından ölürüm yani. Allah korusun.

süresiz geçerli olan rapor ilaç raporlarıdır. istirahat raporları verilen süre kadardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…