Korona zamanı sınav görevi...🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
girlinred girlinred bu mesaja neden beğenmedim koydunuz anlayamadım, diğer arkadaşların öğretmen savunucu mesajlarını beğenmişsiniz . Ben de gayet o minvalde yazmışım, kişisel bir sorun mu var anlayamadım? Aynı fikirde olanlara beğen bana beğenme neden anlayamadım gerçekten
Tanımam etmem sizi, tanısam bile kişisel sorunum olmaz kimseyle. Bi dönüp bakayım yanlış mı okumuşum. Düzeltme: ben beğenmiştim bu mesajı, yanlışlıkla olmuş😂😂

ben de ogretmenim, coronalı hasta baktığım için iptal etmiştim sinavı, ama insanlarin böyle düşuneceği hiç aklima gelmemişti...bugün sondu başvuru, alayim bari, para da lazım zaten

Coronali hasta bakmak ne demek ? Evde karantinada hastanız varsa elbette ki sınav görevi almayınız lütfen. Dışarı bile çıkmayın.

Önlem alınan bir yerde olacaksanız sonuçta içiniz rahat olsun merak etmeyin.Bir de bu süreç zaten uzun sürecek belli ki .Yani bir yerden başlamanız gerekecek önünde sonunda

Coronali hasta bakmak ne demek ? Evde karantinada hastanız varsa elbette ki sınav görevi almayınız lütfen. Dışarı bile çıkmayın.
canim 2 aydir adim atmadık nerdeyse, getir uygulaması sağolsun market eczane ihtiyacımız hep kapıdan karşilandı,uzaktan eğitim programim da yoğun, evde su gibi geçti zaman ama burda ögretmenler sinav görevi almiyor hepsi tembel, fikirsiz, bencil ....vs denilince alayım bari dedim, üstelik ben almasam da galiba resen verecek devlet...ne yapsak suç yani, ben anlamadim bu işi

Açılsın şu okullar da hep beraber rahatlayalım.Hani övünüyorsunuzya her gün işe gittik diye ,acilsin da biraz da biz öğretmenler övünelim işe gittik diye..Benim anlayamadigim okullar acilsa sizler şu ortamda cocuklarinizi okula gonderecek misiniz yoksa biz okulda olunca bir rahatlama mi yasayacaksiniz..Saglikci bir arkadasta burda , ben sinava giderim gibisinden bir laf sokma cabasina girmis yanlis anlamadiysam...Bir saglikciya yakistiramadim.Benim etrafimdaki saglikcilar okullarin kapali olmasinin en dogru karar oldugunu soyluyor.Ve bizim sinav islerimizle felan ilgilenecek durumda da degiller.Cok yorgunlar ve insanlarin kurallara uymalarini istiyorlar.Onlara sorsak sinav ertelensin derler de..Neyse..Kendilerine de cok minnettarim ve saygi duyuyorum allah basimizdan eksik etmesin onlari cok degerliler...Sinav konusuna gelince sinav gorevini ornegin esim istedi ben istemedim.Esim gitmek gerek dedi ,ben zaten hic bir zaman gitmedigimden gerek gormedim.Ama gorev gelirse de giderim.No problem.O kadar yattik bir sinavin lafi mi olur degil mi?Bu son cumlem siz ogretmen dusmanlari icindi.Kulağa hos geliyir degil mi :))Bir daha yazayim cok yattik yata yata bir hal olduk..Birde uzerine para aldik.:))Komik insanlar ya şu surecte ogretmene yatti diyenlerin kendilerinin yattigini dusunuyorum artik.Biraz etrafina baksalar ogretmenlerin calistigini farkederlerdi.

bi de siperli maskem yok ama normal maskeyle filan gitsem bulaşır mi çocuklara? 3 saat kapali ortam, temas da oluyo mecbur

15 marttan beni covid yoğun bakımda çalışan bir hemşire olarak yazıyorum.Maskenizi imkan varsa siperliginizi takip ,sosyal mesafe kuralına uyun yeter .Temas etmiş olsanız bile bir sağlık çalışanı kadar temas yapamazsınız merak etmeyin .

canim 2 aydir adim atmadık nerdeyse, getir uygulaması sağolsun market eczane ihtiyacımız hep kapıdan karşilandı,uzaktan eğitim programim da yoğun, evde su gibi geçti zaman ama burda ögretmenler sinav görevi almiyor hepsi tembel, fikirsiz, bencil ....vs denilince alayım bari dedim, üstelik ben almasam da galiba resen verecek devlet...ne yapsak suç yani, ben anlamadim bu işi

Imkani olupta almayanlar için yazılmış.

Evde hastanız varsa çocukları ve devamında ailelerini riske atmak olur bu.

Hocam ben de yazarken de ayrı değil mi. Galiba sinirden yanlış yazıyorsunuz

Yok ben evde yata yata yazım kurallarına uymayı unuttum. Bunlar hep tembellik. Siz her gün işe giden ve hakkıyla para kazanan cefakar işçiler bilmezsiniz. Bizimki napalım oturduğumuz koltuktan g.t büyüterek hesabımıza her gün yatan paraları saymak.

Yok ben evde yata yata yazım kurallarına uymayı unuttum. Bunlar hep tembellik. Siz her gün işe giden ve hakkıyla para kazanan cefakar işçiler bilmezsiniz. Bizimki napalım oturduğumuz koltuktan g.t büyüterek hesabımıza her gün yatan paraları saymak.
Hocam çok güzel işmiş o işe nasıl giriliyor ben de girmek isterim

Hocam ben de yazarken de ayrı değil mi. Galiba sinirden yanlış yazıyorsunuz

Değil mi kısmından sonra soru işareti gelir. Bak bir bu aklımda kalmış görüyor musun? Ben öğretmen değilim diye savunma da bunu komik olursun, Türkçe malum hepimize yıllarca öğretildi.

Demek ki neymiş? Online yazışmalarda gözden kaçan hatalar olabiliyormuş?

Bu da sana bir öğretmenden kısa günün dersi olsun ;)

Değil mi kısmından sonra soru işareti gelir. Bak bir bu aklımda kalmış görüyor musun? Ben öğretmen değilim diye savunma da bunu komik olursun, Türkçe malum hepimize yıllarca öğretildi.

Demek ki neymiş? Online yazışmalarda gözden kaçan hatalar olabiliyormuş?

Bu da sana bir öğretmenden kısa günün dersi olsun :KK66:
Sağolun hocam corona günlerinde çalıştırdık ama sayenizde bişey öğrendim teşekkürler

Öğretmenlik.

Niye şaşırdınız? Bir çoğunuzun gözünde öğretmenlik zaten bu demek değil mi?
Yok hocam ben öğretmenliğin ne olduğunu ne kadar önemli bir meslek olduğunu çok iyi biliyorum. Sadece günümüz öğretmenlerinin günde 4 - 5 saat online ders yapınca ağlamalarını anlamıyorum

E doktorlar hemşireler salak mıydı da bu süreçte evlerine bile gitmeden çalışmaya devam ettiler? Bu da sizin göreviniz. Hemen hemen bütün meslek mensupları çalışmaya devam ediyorlar zaten süreci en korunaklı geçiren meslek grubundasınız bunun da şikayetini etmeyiverin bi zahmet. Öğretmenler yatıyor demeye fırsat bekleyenleri haklı çıkarmışsınız bu konuyla açıkçası.
Annemin gözünde yaşadığımız bir problem nedeni ile Gittiğimiz hastanede Doktorlara yalvardım. Eğer bakmazsanız büyük sıkıntı yaşayacağız diye. Biz sevkle gittik üstelik. Durum ciddiydi. Ne oldu biliyor musunuz? 4-5 doktor ve hemşire bir alışveriş sitesinden ürün bakıp yorumluyordu ve ben orda başka bir doktora anneme bakmaları için yalvarıyordum. Niye almıyorsunuz dedim. Acelesi yok annenizin dedi. Randevular açılınca arayın telrar alın dediler. Sevkle gittiğimiz için almaları gerekiyordu. Sadece 15 dakika ayırsalar yeterdi ama ayırmadılar. Oysaki kadın neredeyse görme kaybı yaşayacakmış. Sonra özel bir göz hastanesine gittik. Şimdi bütün doktorlar didiniyor mu diyeceğim ben? Öğretmenlerin yatanı varsa başka meslek gruplarından da yatan var. Öğretmenlerden vefa grubunda olup didineler de var. Tıpkı doktor ve hemşirede olduğu gibi. Arkafaşım vefa grubunda ve bir doktorun muhattap olduğu kadar insanla muhattap oldu. Keşke bu kadar sert üsluplu olmasanız. Oturduğunuz yerden eleştirmek çok kolay

15 marttan beni covid yoğun bakımda çalışan bir hemşire olarak yazıyorum.Maskenizi imkan varsa siperliginizi takip ,sosyal mesafe kuralına uyun yeter .Temas etmiş olsanız bile bir sağlık çalışanı kadar temas yapamazsınız merak etmeyin .
cok teşekkurler...
Sizin emekleriniz ödenmez, hele bu süreçte, ailesinde çokça sağlıkçı olan biri olarak yaşadiklarınizı yakinen biliyorum ve iyi ki varsınız diyorum....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X