Korona zamanı sınav görevi...🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ya geçen başka bir başlığa da yazmıştım, kimse cumhurbaşkanı değil nihayetinde, işinden şikayet eden iş değiştirir, koşulu çok güzel olan iş varsa o iş yapılır. herkese her şey serbest. doktor da doktor olacakken işinin koşulunu biliyordu, öğretmen de, hatta bu kişiler diğer işlerin de koşullarını biliyordu. ben çalışıyorum sen yatıyorsun, yok ben yatıyorum o koşuyor falan, bu yaşlarda neden bu gereksiz muhabbetlere giriş ki? kendisinin ne kadar yoğun çalıştığını anlatmaya çalışanlar da, neden uğraşıyorsunuz ki, kime neyi kanıtlamak zorundasınız, allah allah? önemli olan herkes iş tanımına uyuyor mudur, yükümlülüğünü yapıyor mudur, bitti. işini layıkıyla yapmayan öğretmen de çöptür, o da bu da. 'sen evde yatıyorsun' diye bir argüman olabilir mi yau? okul parmaklarına tutunup zorla kapı mı açtırtsın, duvarları mı izlesin insanlar? ya da ösym sınavına görevli seçerken sıralamayı yapan biz miyiz de 'eee o zaman gidiyodun şimdi de git' deniyor. ben araştırma görevlisiyim, beni salon başkanı yapan sistem kaç yaşında okul müdürünü gözetmen yapıyor, valla benim de hoşuma gitmiyor ama ne yapayım? bir grup riskli bir ortamda çalışıyor diye herkes her zaman kendini riske atmak zorunda mıdır? devlet verilen görevi reddetme hakkı vermişken, nasıl kendinde 'eeee seve seve gidecekleeer' deme hakkını görenler var? buradaki her yorumu okumadım ama geçen ekşisözlükte de böyle bir tartışmayı takip ettim. bana garip geliyor.

edit: ayrıca sağlık çalışanlarının istifa hakları ellerinden alındığında da üzülmüştüm. kimse zorla bir yerde tutulmamalı, istifa bir haktır ve dileyen bunu kullanabilmelidir bana göre.

Son düzenleme:
İstediğiniz kadar arayabilirsiniz sosyal medyada yazarken her şeye dikkat edilmiyor. Bunu bildiğimiz için de gidip insanları duzeltmiyoruz. Ama siz yapıyorsunuz. Onun için söyledim size de.
Yok gerçekten ben şey ayrımını hep unutuyorum benimkini görürseniz düzeltebilirsiniz ben de rahatsızım çünkü

Tüm memurlar isterse görev alabiliyormuş işte daha ne uzatıyorsunuz, nasıl başvuruluyorsa siz de başvurun olsun bitsin. Kusura bakmasınlar da Profı doçenti istemeyecek sonra artıkçı gibi hadi bakalım onlar istemedi zorunlu olarak sen görev alacaksın dense herkes sinir olur. İşleyişi yazmış işte birkaç arkadaş , akademisyen istemezse öğretmene veriliyormuş görev. Bu ne kadar ayıp bi şey al yemeği beğenmedim sen ye der gibi. Diğer memurlar da alsın yani madem görev alabiliyorlar . Zaten konu sahibi görev istemiyorum dememiş ki başvurmuş göreve. Bazı öğretmenlere ben de kızıyorum ama sezarın hakkı Sezar’a yani yazık değil mi bu kadar üstlerine gidiyorsunuz. Mecbur da değil öğretmenin görev tanımında yazmıyorsa sınavda görev alır almazsa almaz size ne
Hayır bu sınav için böyle bir durum yok.Her zaman bu sınavda öğretmenler tercih yapabiliyor ve puan sırasına göre görev veriliyor.

ya geçen başka bir başlığa da yazmıştım, kimse cumhurbaşkanı değil nihayetinde, işinden şikayet eden iş değiştirir, koşulu çok güzel olan iş varsa o iş yapılır. herkese her şey serbest. doktor da doktor olacakken işinin koşulunu biliyordu, öğretmen de, hatta bu kişiler diğer işlerin de koşullarını biliyordu. ben çalışıyorum sen yatıyorsun, yok ben yatıyorum o koşuyor falan, bu yaşlarda neden bu gereksiz muhabbetlere giriş ki? kendisinin ne kadar yoğun çalıştığını anlatmaya çalışanlar da, neden uğraşıyorsunuz ki, kime neyi kanıtlamak zorundasınız, allah allah? önemli olan herkes iş tanımına uyuyor mudur, yükümlülüğünü yapıyor mudur, bitti. işini layıkıyla yapmayan öğretmen de çöptür, o da bu da. 'sen evde yatıyorsun' diye bir argüman olabilir mi yau? okul parmaklarına tutunup zorla kapı mı açtırtsın, duvarları mı izlesin insanlar? ya da ösym sınavına görevli seçerken sıralamayı yapan biz miyiz de 'eee o zaman gidiyodun şimdi de git' deniyor. ben araştırma görevlisiyim, beni salon başkanı yapan sistem kaç yaşında okul müdürünü gözetmen yapıyor, valla benim de hoşuma gitmiyor ama ne yapayım? bir grup riskli bir ortamda çalışıyor diye herkes her zaman kendini riske atmak zorunda mıdır? devlet verilen görevi reddetme hakkı vermişken, nasıl kendinde 'eeee seve seve gidecekleeer' deme hakkını görenler var? buradaki her yorumu okumadım ama geçen ekşisözlükte de böyle bir tartışmayı takip ettim. bana garip geliyor.

edit: ayrıca sağlık çalışanlarının istifa hakları ellerinden alındığında da üzülmüştüm. kimse zorla bir yerde tutulmamalı, istifa bir haktır ve dileyen bunu kullanabilmelidir bana göre.
Bu tiplerin çocukları da okulda yere çöp attığında, hizmetlimiz uyarınca,çöpümü toplamak senin görevin diyor,yetiştirdikleri de böyle oluyor işte.

Öğretmen konuları hep linç ediliyor dedim diye ban yedim yeni geldim yine öğretmen konusuna denk geldim :KK70: Mantıklı olan en son sınavda kim görev aldıysa yine onlara görev verilmesi böyle zorlamalar baskılar normal Zamanda görev verilmeyen kişilere zorla görev itelenmesi hoş değil.Yorumlara biraz baktımda biz "ne şartlar altında çalışıyoruz sus Hakkını arama,benim çalışma şartlarım zor o zaman senin şartlarında zorlaşsın" diyen tiplerde gelmiş.Büyük ihtimalle konu birazdan kapanır.Sevgili konu sahibi lütfen kendine dikkat et kim ne derse desin bu ülkenin öğretmenlere çok büyük ihtiyacı var.

Bu ülkenin ,iyi çalışan insanlara ihtiyacı var.Herkes kendini haklı görmüş ,kendini haklı görürken,karşı tarafta eleştirdiği hataya düşmüş .Olmaması gereken şeyler bunlar .

Bu ülkenin ,mesleğini iyi yapan ,öğretmene ,doktora ,hemşireye ,postaciya , mühendise,temizlik görevlisine ,kargocusuna,mağaza görevlisine vs ihtiyacı var.Sen az çalıştın ben çok çalıştım olayı bizi bir yere getirmiyor .Hastaneye gittiğinizde o çok eleştirip yerden yere vurduğunuz doktordan -hemsireden yardım istiyorsunuz.Keza okullar açılınca ,yine çok eleştirip yerden yere vurduğunuz öğretmen ile aranızı iyi tutup çocuğunuzla özel ilgilenilmesini istiyorsunuz.Yani demem o ki ,meslek gruplarında bu kadar sert eleştiriler olmasın ,çünkü bizler sistemin birer parçasıyız.Birbirimize kinlenmeyelim.

Ücretli öğretmeni gelip yatıp yatıp gidiyor sandınız sanırım. Onlar da çalışıyor. Şaka mısınız?
İki yıllık hayvan bakıcılıpını bitiren birinin öğretmenlik yapmasını normal görüyorsanız ok, benlik bir şey yok siz bilirsiniz çocuğunuzu da ona emanet edersiniz o zaman

İki yıllık hayvan bakıcılıpını bitiren birinin öğretmenlik yapmasını normal görüyorsanız ok, benlik bir şey yok siz bilirsiniz çocuğunuzu da ona emanet edersiniz o zaman
neresiymiş orası. Söyleyin şikayet edelim o zaman. Benim çalıştığım ilçede bölüm mezunlarını bile ücretli öğretmen yapmadılar. Sadece öğretmenlik mezunları alındı. Kaymakam izin vermedi. Siz bana ilçeyi ili yazın bakalım neresiymiş

neresiymiş orası. Söyleyin şikayet edelim o zaman. Benim çalıştığım ilçede bölüm mezunlarını bile ücretli öğretmen yapmadılar. Sadece öğretmenlik mezunları alındı. Kaymakam izin vermedi. Siz bana ilçeyi ili yazın bakalım neresiymiş
gerçekten doğudan ve güneydoğudan haberiniz yok mu? Polemiğe girmeyeceğim ben öğretmenliği bitirmiş kişiler için değil başka bölümü bitirip ücretli öğretmenlik yapanlar için yazmıştım ama yani sizi savunsak suç savunmasak suç, bu kadar gergin olmayın. Öğretmenleri savunan üç beş kişi var bu forumda onları da uzaklaştırmayın derim ben naçizane

gerçekten doğudan ve güneydoğudan haberiniz yok mu? Polemiğe girmeyeceğim ben öğretmenliği bitirmiş kişiler için değil başka bölümü bitirip ücretli öğretmenlik yapanlar için yazmıştım ama yani sizi savunsak suç savunmasak suç, bu kadar gergin olmayın. Öğretmenleri savunan üç beş kişi var bu forumda onları da uzaklaştırmayın derim ben naçizane
İsim verir misiniz neresi orası. Öğrencileri düşünüyorum o yüzden söylüyorum.

Normalde torpillilerden bize kalmayan sinav gorevine simdi 4 5 defadir mesaj geliyor.Ustune bir de okula yeterli sayi olmazsa resen gorevlendirme olacak diye.Ne guzel dimi ? En istedigim zamanda cikmayan(cikamayan )gorev simdi resen verilebilir.Simdide ben istemiyorum.
Bizde de müdür sürekli görev alın mesajları atıyor. Almak istemeyene zorla (resen)vereceklermiş. Artık çıkarsa o zaman düşünmek zorunda kalırız.

bi de siperli maskem yok ama normal maskeyle filan gitsem bulaşır mi çocuklara? 3 saat kapali ortam, temas da oluyo mecbur
Ben bankaciyim,çok tedirgin oluyordum baslarda,binbir çeşit insan geliyor.bir de bizim sektore özel yogunluklar oldu kredi ertelemeleri vs...siperlik maskem aldım ama pek kullanmadım.normal maskenin içine kagit havlu katlayip koyup kendinizi daha güvende hisseebilirsiniz.ya da çift maske de takabilirsiniz.

Kimi kime şikayet edeceksiniz? Ne güzel sizin ilçenin kaymakamı düşünceliymis. Birçok yerde bölüm mezunu bile olmayan alakasız bölüm bitirenler ücretli öğretmenlik yapıyor.

Ben bizzat sahit oldum bu sene 3 kişiyi biliyorum. Sizin çevrenizde yok diye her yerde öyle değil.
O zaman şikayet edin burda eş dost ucretli ogretmenlık yapıyor diye. Senin çevren benim çevrem deil olay,ögrencilerimize en faydalı olacak kişiler tabiki lisansı ögretmenlik olan kişilerdir.

O zaman şikayet edin burda eş dost ucretli ogretmenlık yapıyor diye. Senin çevren benim çevrem deil olay,ögrencilerimize en faydalı olacak kişiler tabiki lisansı ögretmenlik olan kişilerdir.
Eşim dostum yapmıyor zaten. Kimi kime şikayet edeyim peki :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X