• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korona zamanı sınav görevi...🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
çok sağolun mesafe için henüz açıklama yapılmadı herkes kendi okulunda girecek bu sene ama benim oğlanın okuluna iki sınıf açmışlar sadece iki sınıfla onların istediği mesafeyi sağlamak mümkün olmayabilir. mesafe sağlanmazsa maske zorunlu olacak. yalnız bu konudan anladığım sanırım görevlendirecek öğretmen sıkıntısı var. o yüzden az sınıf açmış olabilirler.
Görevlendirmelerde sıkıntı çıkacağını sanmıyorum,yeterli başvuru yapılmazsa resen görevlendirilirler

Yemin ediyorum burda eleştirenlerin %85 i okul açılsada çocuktan kurtulsam derdinde :KK70::KK70:
Ülkemizde en kıskanılan meslek öğretmenlik net :KK70: kendileri olamamış. Ohhh ne güzel, öğretmenlerim evinizde benim içinde güzel bir kahve yapın sanki karşınızda ben varmışım gibi bereber içelim :KK68:
Sizin gibileri kıskanmak yerine ülkem için Hergun işe gitmeyi tercih ediyorum ben .
Umarım çocuğun hayatının hiçbir alanında sizin gibi bir öğretmenle karşılaşmaz .

Sizin gibileri kıskanmak yerine ülkem için Hergun işe gitmeyi tercih ediyorum ben .
Umarım çocuğun hayatının hiçbir alanında sizin gibi bir öğretmenle karşılaşmaz .
çocuklar bunlar yüzünden nefret ediyor okuldan
tiksinç

Aynen öyle. Konu sınav görevi, tartışılan şey öğretmen 2 aydır evde oturuyor. Gülüp geçiyorum artık. :confused:
Bu konuya daha önce de yazdığım şeyi tekrar ediyorum. Nasıl ki sağlıkçılar veya başka meslek grupları kendi meslekleriyle ilgili konuları burda açmıyorsa öğretmenler de açmamalı. Öğretmen olmayanların yazacağı cevaplar anca provoke etme amaçlı veya kulaktan dolma olur. Cevap vermeye dahi lüzum yok.

Artık usandım, bıktım bu öğretmen düşmanlığından. Bu nefrete nasıl ulaştınız bilmiyorum ki. Devamlı bir aşağılama, hor görme. Hayır kimse bizi elimizden tutup sınıfa sokmadı ki öğretmen olmak için. İstedik, hedeflerimizi ona göre koyduk, çalıştık olduk. Kimsenin tekelinde de değil zaten öğretmen olmak. Hala çoğunuzun şansı da var. Bu sene çalışır seneye sınava girersiniz, çenenizi bizim için yormanıza gerek yok. Sonra da gider okulda, evde nerde isterseniz yatarsınız daha ne diyeyim ki.

Hayır emeklerime yazık diyorum artık. 2,5 aydır canım çıktı öğrencilerimin bu süreçten en az hasarla çıkmaları için neler yaparım diye düşünmekten. Gece uyurken bile proje düşündüm. Telim 24 saat açık, soru çözümü mü dersin, psikolojik destek mi dersin, veli-öğrenci ilişkisini düzenleme mi dersin. Her sınıfıma normal okul açıkken kaç saat ders veriyorsam o kadar canlı ders yaptım, idaremin bile haberi sonradan oldu, yani laf olsun diye değil. Hatta başka okuldan arkadaşımın sınav hazırlık öğrencilerine bile bir ay hiçbir karşılık beklemeden ders anlattım seve seve, ihtiyaçları varmış. Müfredatımı bitirdim, tekrarlar yapıyorum. Bugün çağırsalar koşa koşa okula giderim. Yapmadığım şey de değil, kaç yaz-kış tatilimde (2 senedir ara tatil yapmadım, meb görevlendirmesi olduğu için, ihtiyaçtır dedim seve seve gittim) ihtiyaç oldu her zaman gittim, yeri geldi evrak işine yeri geldi kayıt işine yer geldi temizlik işine(hiç biri görev tanımım değil)
Kendi çocuklarım hep geri planda kaldı, yazık değil mi onlara.

Kulaklarımı boş insanlara kapıyorum çoğu zaman ama ben de insanım, hele bu aralar lanet olsun dedim artık böyle cahil sohbetlerinden. Pişman ettiriyorsunuz her şeye. Allah yolunuzu kalbiniz gibi etsin ne diyeyim.

(Bir iç dökmedir, aşırı mutsuz ve kırgınım artık)

İşte bende onu soruyorum.
Amacınız nedir?
yahu adliye personeli adli tatilde izinli demiş, bende değil dedim. siz neyin peşindesiniz ? neden bütün nefretinizi benim üzerimden kusuyorsunuz ? mesajımı alıntıladınız , amiyane tabirle sataşıyorsunuz. amacınız nedir ?

Ablacım okul kapalı cümlesini başka hangi dilde yazsam anlarsın? O beğenmediğin öğretmenlerden maske dikenler de var, vefa gruplarında hizmet edenlerde.

Ha bu arada o salladığın öğretmenlerde her sabah kalkıp ders anlatıyor, gece yarılarına kadar online ortamlarda soru çözüyor. Senin deyiminle ülkesi için çalışıyor. Tek fark bunu evden yapmak zorunda çünkü gideceği binalar kapalı. Nesini anlamak zor bunun?

yahu adliye personeli adli tatilde izinli demiş, bende değil dedim. siz neyin peşindesiniz ? neden bütün nefretinizi benim üzerimden kusuyorsunuz ? mesajımı alıntıladınız , amiyane tabirle sataşıyorsunuz. amacınız nedir ?

Sizin diğer konudaki maaş ve öğretmen takıntınız dikkatimi çekti, onu soruyorum. Bu takıntının amacı ne? Sorumun hangi kısmını anlamadınız? Bir öğretmen olarak anlatabilirim anlamadığınız kısmı.

Artık usandım, bıktım bu öğretmen düşmanlığından. Bu nefrete nasıl ulaştınız bilmiyorum ki. Devamlı bir aşağılama, hor görme. Hayır kimse bizi elimizden tutup sınıfa sokmadı ki öğretmen olmak için. İstedik, hedeflerimizi ona göre koyduk, çalıştık olduk. Kimsenin tekelinde de değil zaten öğretmen olmak. Hala çoğunuzun şansı da var. Bu sene çalışır seneye sınava girersiniz, çenenizi bizim için yormanıza gerek yok. Sonra da gider okulda, evde nerde isterseniz yatarsınız daha ne diyeyim ki.

Hayır emeklerime yazık diyorum artık. 2,5 aydır canım çıktı öğrencilerimin bu süreçten en az hasarla çıkmaları için neler yaparım diye düşünmekten. Gece uyurken bile proje düşündüm. Telim 24 saat açık, soru çözümü mü dersin, psikolojik destek mi dersin, veli-öğrenci ilişkisini düzenleme mi dersin. Her sınıfıma normal okul açıkken kaç saat ders veriyorsam o kadar canlı ders yaptım, idaremin bile haberi sonradan oldu, yani laf olsun diye değil. Hatta başka okuldan arkadaşımın sınav hazırlık öğrencilerine bile bir ay hiçbir karşılık beklemeden ders anlattım seve seve, ihtiyaçları varmış. Müfredatımı bitirdim, tekrarlar yapıyorum. Bugün çağırsalar koşa koşa okula giderim. Yapmadığım şey de değil, kaç yaz-kış tatilimde (2 senedir ara tatil yapmadım, meb görevlendirmesi olduğu için, ihtiyaçtır dedim seve seve gittim) ihtiyaç oldu her zaman gittim, yeri geldi evrak işine yeri geldi kayıt işine yer geldi temizlik işine(hiç biri görev tanımım değil)
Kendi çocuklarım hep geri planda kaldı, yazık değil mi onlara.

Kulaklarımı boş insanlara kapıyorum çoğu zaman ama ben de insanım, hele bu aralar lanet olsun dedim artık böyle cahil sohbetlerinden. Pişman ettiriyorsunuz her şeye. Allah yolunuzu kalbiniz gibi etsin ne diyeyim.

(Bir iç dökmedir, aşırı mutsuz ve kırgınım artık)
Kalbi kırık öğretmenler derneğine beni de ekleyin. 1 yapmam gerekirken 1000 yapıyorum. Çevremdeki çoğu öğretmen de öyle. Çoğumuz ne kalbimizdeki sevgiyi ne cebimizdeki parayı ne de elimizin emeğini esirgemedik öğrencilerimizden. Artık saygı duyulmak gibi bir derdim de kalmadı zaten. Böyle ayaklar altında eze eze öğretmenlik yapacak insan bulamayacaklar. Halihazırda zar zor yürüyen eğitim sürünmeye başlayacak. Ettikleri kötülüğü kendilerine, memleketlerine ediyorlar haberleri yok.

Sizin diğer konudaki maaş ve öğretmen takıntınız dikkatimi çekti, onu soruyorum. Bu takıntının amacı ne? Sorumun hangi kısmını anlamadınız? Bir öğretmen olarak anlatabilirim anlamadığınız kısmı.
Bence haddinizi aşıyorsunuz. Arkadaş izinle ilgili bir bilgiyi yanlış paylaşmış siz alıntılayıp, öğretmen takıntınız var diyorsunuz ? Öğretmen ile ilgili tek kelimem yok , ısrarla bir noktaya çekmeye çalışıyorsunuz ? soru çok açık amacınız nedir ? benim adli tatille ilgili verdiğim bilgiyle öğretmen takıntım çıkarımızın bağlantısı nedir ?

Ben de görev için başvurmuştum. YKS sınavında görev çıktı. Onayladım. Ama şimdi baktığımda görev görünmüyor

Kurduğunuz cümleler mesleğinize hiç yakışmıyor, şüpheli kişiler mı görev almalı deniyor, öğretmenler bu süreçte çok şımarık tavır sergiliyor....
Allah allah mesleğime yakışmayacak ne demişim ? küfür? hakaret? şımarıklık nerde?şüpheli kişi derken? sabıkalı oldugumu nerden çikardınız? hastalik şüphesiyse bahsettiğiniz siz de dahil herkes şüpheli şu anda hanimefendi...sinavda gorev alacak hiçkimseden negatif raporu istemiyorlar, farkinda misıniz?sınav niye ertelenmiyor diye soracağıniza burda öğretmenlere saldiriyorsunuz ama ogretmen kiskancligi kor etmiş gözünüzü, ağzınizdan çıkanı kulağınız duymaz olmuş, pes ....şifa diliyorum artık, soyliycek bişeyim kalmadı

Kalbi kırık öğretmenler derneğine beni de ekleyin. 1 yapmam gerekirken 1000 yapıyorum. Çevremdeki çoğu öğretmen de öyle. Çoğumuz ne kalbimizdeki sevgiyi ne cebimizdeki parayı ne de elimizin emeğini esirgemedik öğrencilerimizden. Artık saygı duyulmak gibi bir derdim de kalmadı zaten. Böyle ayaklar altında eze eze öğretmenlik yapacak insan bulamayacaklar. Halihazırda zar zor yürüyen eğitim sürünmeye başlayacak. Ettikleri kötülüğü kendilerine, memleketlerine ediyorlar haberleri yok.
Gerçekten çok üzülüyorum artık, kaç kere ağladım bile. Bir tutturmuşlar para, para, para diye. İnanın parayı düşünsem asla yapmayacağım bir meslek öğretmenlik. Ben öğrencilerimle vakit geçirmeyi seviyorum, onların enerjisi ile gençleşiyorum, o kadar aksaklıklarla bir şeyleri oldurmayı çalışıyoruz ki, takdir beklemiyorum zaten ama gölge etmeseler, hevesimizi kırmasalar bari.

Görev görevdir elbet. Verilen görev layıkıyla yapılır. Ama kabul edemediğim şu var ki normal şartlarda taşrada görevli öğretmenler hiç sınav görevi alamaz. Hep merkezde çalışanlar nasiplenir sınav ücretinden. Ama şimdi zamanında görev alamayanlar sınav görevi için sıkıştırılıyor. Sürekli sınava girenler nerede diye insanın aklına gelmiyor değil🤷

Hem merkez hem de sendika torpillileri nasipleniyordu normalde.Simdi adim gibi eminim ki gorevli listelerinden kendi isimlerini sildiriyorlardir gitmesinler diye.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X