Korona zamanı sınav görevi...🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bile isteye başvurdum. (Normal şartlarda olsak sınav görevi falan istemem, çok sıkılıyorum sınavda çünkü) ama bu sınav yapılması gerek, biz böyle düşünürsek çocuklar ne yapsın. Evet başvuru az, millet(öğretmenler)memleketlerine gitti, bir sınav için dönmek istemiyorlar. Eee biz elimizi taşın altına koymazsak nasıl olacak bu sınav. Mecburen resen görevlendirmeler de olacaktır.

Ben bile isteye başvurdum. (Normal şartlarda olsak sınav görevi falan istemem, çok sıkılıyorum sınavda çünkü) ama bu sınav yapılması gerek, biz böyle düşünürsek çocuklar ne yapsın. Evet başvuru az, millet(öğretmenler)memleketlerine gitti, bir sınav için dönmek istemiyorlar. Eee biz elimizi taşın altına koymazsak nasıl olacak bu sınav. Mecburen resen görevlendirmeler de olacaktır.
Takdir ettim sizi. :KK200:

En azından önlemlerin alındığı bir sınavda görevli olacaksınız.
Hergun çalışan market görevlisi,zabıta,hemşire,belediye işçisi ne yapsın?
İyi de bunun konuyla alakası ne ki. Onların zor olması gözetmenligin risksiz oldiğu anlamına gelmiyor

Geçen konuda öğretmenleri savunmuştum ancak bu konuda çok haksız ve bencilsiniz. Okullar kapalı zaten sınav görevine de gidin bir zahmet.
Sizleri okuyunca pişman oldum öğretmenleri savunduğuma.
ben de ogretmenim, coronalı hasta baktığım için iptal etmiştim sinavı, ama insanlarin böyle düşuneceği hiç aklima gelmemişti...bugün sondu başvuru, alayim bari, para da lazım zaten

ben de ogretmenim, coronalı hasta baktığım için iptal etmiştim sinavı, ama insanlarin böyle düşuneceği hiç aklima gelmemişti...bugün sondu başvuru, alayim bari, para da lazım zaten
bi de siperli maskem yok ama normal maskeyle filan gitsem bulaşır mi çocuklara? 3 saat kapali ortam, temas da oluyo mecbur

İyi ama konu sahibi normal zamanlarda gidiyormuş görevlendirmeye hiç gitmeyen birine bi zahmet gidin demedik yani. Yaprağı yerken kıtır kıtır sapına gelince me demeye gerek yok. Artık normalimiz bu. Aylardır pek çok insan bu şekilde yaşıyor ve yaşamaya devam edeceğiz. Evdeydim alışamadım tarzı yorumlar bi açıdan haklı olabilir ama madalyonun öteki yüzü için şımarıklık gibi görünüyor maalesef.
Bence konu sahibi kendine görev çıkmasına değil, birtek onun başvurmuş olmasına sitem etmiş.

Isın birde şu yönü var, başka yorumda belirtilmiş. Normalde bu sınavlarda öğretmenelere görev fazla verilmiyor. Akademisyenler varken. Şimdi şu zor durumda akademisyenler istemiyor diye öğretmenlerin resen gorev almaları öğretmenler acısından can sıkıcı görülüyor. Ha bana kalırsa dediğim gibi ben hicbir zaman başvuru yapmıyordum, evet tek oturumda 500 lira gibi ciddi para kazanılıyor fakat çok ciddi prosedürü ve sorumluluğu olan bir sınav. Aslı görev olmadığı için görev almak istememek bana normal geliyor.

bi de siperli maskem yok ama normal maskeyle filan gitsem bulaşır mi çocuklara? 3 saat kapali ortam, temas da oluyo mecbur
Sanmam zaten salon görevlisiyle hicbir temas olmuyor. Solunum yoluyla da bilasmadiğına göre çocuklardan yana sıkıntı yok. Diğer salon görevlileriyle temas etmemeye dikkat edin aiz

Sınav görevlerinden para aliniyor ama onlara verilmesin...
Bugün arkadaşın görev yaptığı ilçe milli eğitim köy öğretmenlerini zorunlu geri çağırmış bir de 14 gün önceden gelin de karantinaya girin, sınav görevi vereceğiz diye. O da köpürüyor zorunlu müdürlük veriyorlar istemiyorum ben ücretliye versinler diyor. Okulundaki ücretli zartzurt mezunuymuş kaç aydır para alıyor öğretmen bile değil diyor. Haklı. İlçe milli eğitimlerde tuhaf Ali kıranbaşkesen gibi

Bugün arkadaşın görev yaptığı ilçe milli eğitim köy öğretmenlerini zorunlu geri çağırmış bir de 14 gün önceden gelin de karantinaya girin, sınav görevi vereceğiz diye. O da köpürüyor zorunlu müdürlük veriyorlar istemiyorum ben ücretliye versinler diyor. Okulundaki ücretli zartzurt mezunuymuş kaç aydır para alıyor öğretmen bile değil diyor. Haklı. İlçe milli eğitimlerde tuhaf Ali kıranbaşkesen gibi
Müdür yetkili öğretmendir arkadasiniz. Ve ücretlide sadece sınıf öğretmenleri müdür yetkili öğretmen olabiliyor. Öğrermen bile olmayanlar torpille ücretli yapıyor zaten çoğunlukla

Isın birde şu yönü var, başka yorumda belirtilmiş. Normalde bu sınavlarda öğretmenelere görev fazla verilmiyor. Akademisyenler varken. Şimdi şu zor durumda akademisyenler istemiyor diye öğretmenlerin resen gorev almaları öğretmenler acısından can sıkıcı görülüyor.
Aslında bu da çok doğru bir şey. Normal şartlarda görev çıkmaz öğretmenlere, o zaman şimdi de hep kimlere veriliyorsa onlara resen verilmeli bence.

Bu konuda yakinmak biraz kotu olmus.
Ben en basinda 1 hafta kendim izinliydim kalan zamanda 1 2 gun gittim. Ama boyle bir gorev olsa hic dusunmeden giderim. Ztn biz kamu calisanlari en rahat gruptuk hic bir sey dusunmedik 2. Dalga olursa hemen onlem alinacagini biliyoruz yani daha ne yapilabilir bizler icin.
Ayni yerde hem calisip hem otursam vefa gruplarinda calismayi cok isterdim. Benim cogu arkadasim gonullu hizmet etti.
Eninde sonunda disari cikacaksiniz hatta evden hic cikmayan bir grup degilseniz risk hep var. Komsum soguk alginligi ile hastahaneye gidip covid oldugunu dusunuyor hic cikmamis 2 defa test yapmislar gitgide kotu olmus 3. Gidisinde pozitif cikmis
sizin isiniz cocuklari sekillendirmek o cocuklar ne yapsin ne kdr gerginler. Bence sinifa pozitif girin ve moral konusmasi yapin.

Görev görevdir elbet. Verilen görev layıkıyla yapılır. Ama kabul edemediğim şu var ki normal şartlarda taşrada görevli öğretmenler hiç sınav görevi alamaz. Hep merkezde çalışanlar nasiplenir sınav ücretinden. Ama şimdi zamanında görev alamayanlar sınav görevi için sıkıştırılıyor. Sürekli sınava girenler nerede diye insanın aklına gelmiyor değil🤷

Bu konuda yakinmak biraz kotu olmus.
Ben en basinda 1 hafta kendim izinliydim kalan zamanda 1 2 gun gittim. Ama boyle bir gorev olsa hic dusunmeden giderim. Ztn biz kamu calisanlari en rahat gruptuk hic bir sey dusunmedik 2. Dalga olursa hemen onlem alinacagini biliyoruz yani daha ne yapilabilir bizler icin.
Ayni yerde hem calisip hem otursam vefa gruplarinda calismayi cok isterdim. Benim cogu arkadasim gonullu hizmet etti.
Eninde sonunda disari cikacaksiniz hatta evden hic cikmayan bir grup degilseniz risk hep var. Komsum soguk alginligi ile hastahaneye gidip covid oldugunu dusunuyor hic cikmamis 2 defa test yapmislar gitgide kotu olmus 3. Gidisinde pozitif cikmis
sizin isiniz cocuklari sekillendirmek o cocuklar ne yapsin ne kdr gerginler. Bence sinifa pozitif girin ve moral konusmasi yapin.
Kesinlikle evde çocuklarım olmasa vefa gruplarına girmek çok isterdim. Arkadaşlarımın günlerini dinliyorum imreniyorum.

Aslında bu da çok doğru bir şey. Normal şartlarda görev çıkmaz öğretmenlere, o zaman şimdi de hep kimlere veriliyorsa onlara resen verilmeli bence.
Aynen öyle. Insanları sinirlendiren bu durum. Yoksa aman salgın var ben gitmem değil mesele. Kaldi ki kimsenin haberi yok ama cuma günü kılınacak cuma namazları için bile din kültürü öğretmenleri hep çağrıldı göreve. Burada kızılan mesele farkli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X