Korona zamanı sınav görevi...🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben resen görev alanlardan değilim ,gönüllü istedim ve cikti.,gideceğim inşallah.Bebegim var ondan stres yaptım kimse istemiyor iken ben niye atladim acaba diye

Biz hollandadayiz, okullar acildi,
valla kimse maske de takmiyor,
bence olumlu yanlarina bakin, alinabilecek onlemler zaten alinacak sinavda,
siz de para kazanacaksiniz,
kotu bir sey yok.
Ama tabi ki sorumluluk buyuk, sinavdaki cocuklari da germemek cok onemli, yazik kiyamam, zaten cok uzulduler.

Ben de virüs başkangıcından beri gidiyorum işe. Ki riskli gruptayız. Limana girip çıkıyoruz hergün. Siz de bir gün çıkacaksınız. Ki bunun için ücret bile talep etmeseniz olur. Okula gitmediğiniz günlere sayın .
Okula gitmediğiniz günler diyorsunuz da evde oturmuyoruz, uzaktan egitim süreci devam ediyor, sürekli oğrencilerle iletişim halındeyiyız, ve gunde 4 5 saat canlı ders yapıyoruz. Sınava ögrenci hazırlıyoruz. Ayıp yaa yapmayın.. Bugune kadar ogretmenlerı sırtına basarak nereye kadar yorum yapacaksınız.!bben metamtık ogretmeniyım whatsapım soru ile dolu..çzöumlerını yapıp gonderıyorum goruntulu konusuyoruz soru cozuyorum. Evet size gore evde oturuyoruz oturduğumuz yerden maas alıyoruz. Okulda olsam bu kadar yorulmazdım.emin olun.

benim oğlan girecek lgs ye bizim çocuklarımız ne yapsın..
pencereleri açarsınız.
maskeyle sınava girecekler benim ki gözlüklü evde deneme yapıyoruz maskeyle buğu yapıyor gözlükler :kızgın:
Sınavda maskeleri çıkartacaklar diye okudum universite sinavinda.Benim ogrenciler de merak ediyordu.LGs de de uygulanir sanırim

Utanmasalar evden hiç çıkmadan devamlı maas alalım dicekler. Sanki bi onlar evden çıkıyorlar bir tek onlar değerli bir tek onların canı var

Yok artık ya. Evde oturan tek kamu çalışanı öğretmenler mi? Ne çok yara yaptı öğretmen maaşı bu ülkede. Üstelik sınav gönüllülük esasına dayalıyken. Yani görev tanımımızda zorunlu değilken. Yani ister görev alırım ister almam tamamen keyfime ve kahyasına kalmışken. Yani bu konuda size bir şey düşmezken...

Yok artık ya. Evde oturan tek kamu çalışanı öğretmenler mi? Ne çok yara yaptı öğretmen maaşı bu ülkede. Üstelik sınav gönüllülük esasına dayalıyken. Yani görev tanımımızda zorunlu değilken. Yani ister görev alırım ister almam tamamen keyfime ve kahyasına kalmışken. Yani bu konuda size bir şey düşmezken...
Sinirlenmeyim diyorum gülüp geçeyim diyorum ama yine dayanamayıp böylelerine yorum yazıyorum.. Ban yemesem iyi..

benim oğlan girecek lgs ye bizim çocuklarımız ne yapsın..
pencereleri açarsınız.
maskeyle sınava girecekler benim ki gözlüklü evde deneme yapıyoruz maskeyle buğu yapıyor gözlükler :kızgın:
Tıraş köpüğü ile silmeyi deneyin. Buğulanmayı önlüyor diye duymuştum.

Allah yardımcınız olsun öncelikle. Yanlış bilmiyorsam sınav esnasında maske takmak zorunda değil çocuklar. Umarım doğrudur yani

çok sağolun mesafe için henüz açıklama yapılmadı herkes kendi okulunda girecek bu sene ama benim oğlanın okuluna iki sınıf açmışlar sadece iki sınıfla onların istediği mesafeyi sağlamak mümkün olmayabilir. mesafe sağlanmazsa maske zorunlu olacak. yalnız bu konudan anladığım sanırım görevlendirecek öğretmen sıkıntısı var. o yüzden az sınıf açmış olabilirler.

Sinirlenmeyim diyorum gülüp geçeyim diyorum ama yine dayanamayıp böylelerine yorum yazıyorum.. Ban yemesem iyi..

Ya bir düşün yakamızdan. Aldığımız paraya takılıp kaldılar. Ne çok koydu bu dönemde evden ÇALIŞIP maaşımızı almamız. İstiyorlar ki sürünelim, geberelim. Bir meslek bu kadar ayaklar altına alınmaz yemin ediyorum.

Ben bir öğretmenden duymamışımdır mali müşavirler şöyle, avukatlar böyle, diş hekimleri öyle, kaportacılar şöyle diye. Ama herkesin dilinde öğretmenler.

Sırf kendileri sokağa çıkmak zorunda ama biz değiliz diye kabullenemiyorlar bir türlü. Düşünsene? Hem evdeyiz hem maaş alıyoruz. (Kaldı ki iş yükü arttı, daha çok çalışıyoruz) Haksızlık olarak görüyorlardır eminim ki. Gidin şikayetinizi Ziya Selçuk a yapın o zaman. Okulları biz kapatıp keyfi gitmiyoruz sanki. Okul kapalı bunu bir türlü kavrayamıyorlar. Tekrar yazayım. Okul KAPALI. Nereye gideyim? Boş sınıfa mı?

Sevgili meslektaşım bu tür konuları öğretmenlerin olduğu gruplarda açmak gerek.zira hiç-bir doktorun veya mühendisin meslektaşlarını ilgilendiren konuları buralarda açtığını görmedim. Öğretmen düşmanlarına fırsat vermemek lazım .
Niye yapılan her eleştiriye öğretmen düşmanlığı olarak bakıyorsunuz? Ben gecenki konuda öğretmenlere hak vermişken şimdi haksız buldum. Olumsuz yazan herkesi öğretmen düşmanı olarak yargılamak yerine tarafsız olarak bakmayı deneyin.

Ya bir düşün yakamızdan. Aldığımız paraya takılıp kaldılar. Ne çok koydu bu dönemde evden ÇALIŞIP maaşımızı almamız. İstiyorlar ki sürünelim, geberelim. Bir meslek bu kadar ayaklar altına alınmaz yemin ediyorum.

Ben bir öğretmenden duymamışımdır mali müşavirler şöyle, avukatlar böyle, diş hekimleri öyle, kaportacılar şöyle diye. Ama herkesin dilinde öğretmenler.

Sırf kendileri sokağa çıkmak zorunda ama biz değiliz diye kabullenemiyorlar bir türlü. Düşünsene? Hem evdeyiz hem maaş alıyoruz. (Kaldı ki iş yükü arttı, daha çok çalışıyoruz) Haksızlık olarak görüyorlardır eminim ki. Gidin şikayetinizi Ziya Selçuk a yapın o zaman. Okulları biz kapatıp keyfi gitmiyoruz sanki. Okul kapalı bunu bir türlü kavrayamıyorlar. Tekrar yazayım. Okul KAPALI. Nereye gideyim? Boş sınıfa mı?

O da bizim kalitemiz canım işte.. ❤️ Kımsenin ekmeginde gözümüz yok çok şükür. Vicdanım rahat evde yan gelip yatmıyorum hergun canlı ders yapıyorum, 19 Mayıs 23 nisan da da yaptım, bayramın ikinci günü de yaptım..

Niye yapılan her eleştiriye öğretmen düşmanlığı olarak bakıyorsunuz? Ben gecenki konuda öğretmenlere hak vermişken şimdi haksız buldum. Olumsuz yazan herkesi öğretmen düşmanı olarak yargılamak yerine tarafsız olarak bakmayı deneyin.
Elestirilerin gecerli temeli olsa kabul edelim. Ama asli görevimiz bile değil sınav gozetmenligi. Ek gelir istiyorsam vaktim varsa canım istiyorsa basvururum. Akademisyenler ve polislere çatıyor musunuz hepsi görev almıyor diye? Belki de bu saydiklarimdan haberdar bile değilsiniz. Olmak zorunda da değilsiniz. Ayni meslek grubuna ait kişilerin ortak konusu olabilir bu. Dışardan sadece boş eleştiri gelir.

GErçekten öğretmenliğe karşı bi
Hazımsılık var toplumda genel olarak.Tabii başta işe giderken bu tür çekincelerin yaşanması normal .Ama unutmasınlar ki bu süreçte maske ,kolonya,erzak ,maaş dağıtımında da öğretmenler gönüllü çalıştı.Kimse o zaman çıkıp da öğretmenler kargocu mu demedi.:olamaz:

Elestirilerin gecerli temeli olsa kabul edelim. Ama asli görevimiz bile değil sınav gozetmenligi. Ek gelir istiyorsam vaktim varsa canım istiyorsa basvururum. Akademisyenler ve polislere çatıyor musunuz hepsi görev almıyor diye? Belki de bu saydiklarimdan haberdar bile değilsiniz. Olmak zorunda da değilsiniz. Ayni meslek grubuna ait kişilerin ortak konusu olabilir bu. Dışardan sadece boş eleştiri gelir.
Polislerle çalışıyorum hicbir polisi görmedim görevini red eden konumuz bu da değil zaten. Peki öğretmenlerin hepsi heeep haklı, haksız oldukları hicbir konu yok. Eleştirenlerde hep öğretmen düşmanı.

Bu da bizim görevimiz. Iyi yapmışsınız
Sonuçta gerekli tedbirler alınacak. Nasıl ki doktorlar çalışıyorsa, biz de bu işlerde elimizi taşın altına koymalıyız. Öğretmenlerin bu durumlarda görev bilinci ile hareket etmesi gerekiyor bence

Polislerle çalışıyorum hicbir polisi görmedim görevini red eden konumuz bu da değil zaten. Peki öğretmenlerin hepsi heeep haklı, haksız oldukları hicbir konu yok. Eleştirenlerde hep öğretmen düşmanı.

Provokatif konuşuyorsunuz. Bu konuda görev almayan öğretmeni eleştirme hakkına sahip değilsiniz bu kadar net. Konu sınav göreviyken lafı 2 aydır çalışmadan maaş almaya veya başka yönlere çekince öğretmen düşmanlığı oluyor açıkçası bariz

İdari izni gerektirecek sağlık problemi bulunmayan çoğu kamu personeli halen görevinin başında. Ben de onlardan biriyim. Kimseden bir şikayet duymadım. Öğretmenlerin şu yazdıklarını okuyunca gerçekten şaşırıyorum... Ya biz can değiliz ya sizin canınız çok kıymetli 😑
Tam olarak düşündüklerimi yazmışsınız.aylardir gidiyoruz işimize.ögretmenler tabii ki çok kıymetli de gönüllü ya da zorunlu bir gorevde (tüm gün bile değil) bulunmak istememek bana biraz simariklik gibi geliyor.

Provokatif konuşuyorsunuz. Bu konuda görev almayan öğretmeni eleştirme hakkına sahip değilsiniz bu kadar net. Konu sınav göreviyken lafı 2 aydır çalışmadan maaş almaya veya başka yönlere çekince öğretmen düşmanlığı oluyor açıkçası bariz
Gecen konudaki mesajlarimi okuyun bence. Asla 2 aydir maas aliyorsunuz diye birsey demedim. Aksine orada savunmustum ogretmenleri hatta kişilerle tartışmalara girdim ne gerek varsa.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X