Korona zamanı sınav görevi...🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Purpplee

Herkes çok duyarlı😌
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
13.625
16.049
298
Merhabalar, ben öğretmenim başvurduğum bütün sınavlarda görev verildi onayladım.Sinava çok başvuru olmuyor sanırım ki sürekli başvuru süresi uzatılıyor, malum korona yoğunluğunda 3.sirada olan ildeyim.İdarecimiz de bize ben son sınava basvurduktan sonra,sınavlara başvuru yapmanızı rica ediyorum çok eksik var diye yazınca bir ben miydim akıllı diye canim çok sıkıldı pişman oldum 🙄 yüz siperliği sipariş ettim sırf sınav icin.Aranizda var mı benim gibi 🤦🏻‍♀️
DİP NOT : ARKADAŞLAR YANLİS ANLAMALAR OLMUS.SANKİ BEN GOREV ALİYORUM DA DİĞERLERİ NİYE ALMIYOR KESKE ALMASAYMİSİM DEMİSİM GİBİ ALGİLAYANLAR COK OLMUŞ, ÖYLE DEĞİL.HERKES VİRÜS KAPACAGİM DİYE KPRKARKEN BEN NİYE BU KADAR CESUR DAVRANDİM DİYE TEDİRGİN OLDUM SADECE

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, ben öğretmenim başvurduğum bütün sınavlarda görev verildi onayladım.Sinava çok başvuru olmuyor sanırım ki sürekli başvuru süresi uzatılıyor, malum korona yoğunluğunda 3.sirada olan ildeyim.İdarecimiz de bize ben son sınava basvurduktan sonra,sınavlara başvuru yapmanızı rica ediyorum çok eksik var diye yazınca bir ben miydim akıllı diye canim çok sıkıldı pişman oldum 🙄 yüz siperliği sipariş ettim sırf sınav icin.Aranizda var mı benim gibi 🤦🏻‍♀️
Ben başta başvurmamıştım ama sonra ihtiyaç çok olunca başvurdum. Zaten yeterli sayı olmazsa resen görev verecekler. Bakanlığın da başka çaresi kalmıyor

Normalde torpillilerden bize kalmayan sinav gorevine simdi 4 5 defadir mesaj geliyor.Ustune bir de okula yeterli sayi olmazsa resen gorevlendirme olacak diye.Ne guzel dimi ? En istedigim zamanda cikmayan(cikamayan )gorev simdi resen verilebilir.Simdide ben istemiyorum.
Aynen öyle... Bu koronada kıymetimizi anlamışlardır ins

Bana da yks dil sınavında başvurmadigim halde görev cıktı. Iptal ettim. Lgs için yeterli sayıda öğretmen başvurusu olmadığı için başvuru suresi uzatıldı, hala sayı tamamlanamazsa resen görevlendirme olacak diye okuldan mesaj geldi. Bakalım ne olacak. Küçük bebeğim ve kronik hastalıkları bulunan anneannem olduğu için ben görev almak istemedim ama sonuçta bu sınavlar yapılacak. Birileri görev almak zorunda. Çevremde risk grubunda olan kişiler olmasa görevimi iptal etmezdim. Bence çevrenizde risk grubunda olan kişiler yoksa görev alınabilir.

Geçen konuda öğretmenleri savunmuştum ancak bu konuda çok haksız ve bencilsiniz. Okullar kapalı zaten sınav görevine de gidin bir zahmet.
Sizleri okuyunca pişman oldum öğretmenleri savunduğuma.
4 sınav onayladım zaten,şu ortamda hemşireler doktorlar polisler de örneğin tedirgin olmuyor mu bu bencillik demek değil teessüf ediyorum

benim oğlan girecek lgs ye bizim çocuklarımız ne yapsın..
pencereleri açarsınız.
maskeyle sınava girecekler benim ki gözlüklü evde deneme yapıyoruz maskeyle buğu yapıyor gözlükler :kızgın:
O kadar oğlunuz var mıymış maşallah..videoda izledim aslında yoğun sağlık önlemleri alinacak,bahçeye veli alinmayacak 1.5 m mesafe korunacak sınıflardaki öğrenci sayıları düşük olacak.Bisey olmaz ins

benim oğlan girecek lgs ye bizim çocuklarımız ne yapsın..
pencereleri açarsınız.
maskeyle sınava girecekler benim ki gözlüklü evde deneme yapıyoruz maskeyle buğu yapıyor gözlükler :kızgın:
Bu arada gözlüklerde buğu olmaması için bir yöntem öğrendim maskenin üst tarafına peçete koyunca buğu yaomiyor

Geçen konuda öğretmenleri savunmuştum ancak bu konuda çok haksız ve bencilsiniz. Okullar kapalı zaten sınav görevine de gidin bir zahmet.
Sizleri okuyunca pişman oldum öğretmenleri savunduğuma.
Utanmasalar evden hiç çıkmadan devamlı maas alalım dicekler. Sanki bi onlar evden çıkıyorlar bir tek onlar değerli bir tek onların canı var

Şimdi onayladım kurallara dikkat edilecek biz böyle düşünürsek çocuklar ne yapsın inşallah o güne vaka çok çok azalır da rahat oluruz.
İnşallah🙏evet öyle tabiki sınavın nasıl uygulanacağı ile ilgili video izledim aslında bayağı bayağı temassız olacak

Maskenizi ve siperliginizi takin...aylardir bu şekilde çalışıyoruz sıramız gelince.ben bankaciyim ,dönüşümle çalıştık 15 gun şube 15gun evden olacak şekilde.bunun mümkün olmadığı sektörler de var...sinavda oturma planı salona alınacak kişi sayisi vs koronaya göre ayarlanır hehalde.okullar açıldığında ne yapacaksınız.yeni normalimiz bu🤷

Maskenizi ve siperliginizi takin...aylardir bu şekilde çalışıyoruz sıramız gelince.ben bankaciyim ,dönüşümle çalıştık 15 gun şube 15gun evden olacak şekilde.bunun mümkün olmadığı sektörler de var...sinavda oturma planı salona alınacak kişi sayisi vs koronaya göre ayarlanır hehalde.okullar açıldığında ne yapacaksınız.yeni normalimiz bu🤷
Okul açılınca durum zoraki olacak,sınav görevi istemek gönüllü.Bu şuna benziyor çocuğu bırakıp okula gitmekle gezmeye gitmek farklı oluyor..evet orası öyle, sonuçta öğrencilerin de bizim de sağlığımızı onemserler

Ben özellikle başvurmadım ama otomatik verilen görevi onayladım. Sonuçta bu sınav bir şekilde yapılacak. Birilerinin görev alması lazım. En azından bebek yok yaşlı yok bari ben gideyim dedim. Okulum pek yakın değil ama artık yürüye yürüye gidicem. Tek sıkıntım o. Minibüsler çok kirli. Burada insanlar pek bilinçli değil. Sanırım tek sorunum ulaşım olacak.

Utanmasalar evden hiç çıkmadan devamlı maas alalım dicekler. Sanki bi onlar evden çıkıyorlar bir tek onlar değerli bir tek onların canı var
Sürekli dışarıda çalışan insanlar artık duyarsizlasiyorlar,sürekli evde olan haftada bir bile çıksa korka korka cikiyor

Eşime söyledim o da öğretmen. Evet dedi bizim müdür de grupta yazdı dedi. Biz başvurduk ya bişi olmaz inşallah :) gelir lazım üç beş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X