- 10 Nisan 2014
- 43.668
- 116.154
- 798
megafonla mı konuşsunlar yahuuu 2 metre çok değil mi?Bence kahve kapin, sahilde yuruyun. Sen de 2m mesafe birakirsin zaten elin herifiyle cok da yakin durma gerek yok![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
megafonla mı konuşsunlar yahuuu 2 metre çok değil mi?Bence kahve kapin, sahilde yuruyun. Sen de 2m mesafe birakirsin zaten elin herifiyle cok da yakin durma gerek yok![]()
haklısınız. fakat ben de bu konularda bayağı dengesizim. dün kendi kendime nasıl buluşsak, buluşunca ne yapsak falan diye planlar yaparken ona da çarşamba veya cuma görüşebileceğimizi söyledim, sormuştu. fakat şu an üşeniyor gibiyim. zaten yasaklar var, mesaim saat 18.30 civarında bitiyor. hani 1 saat için mi görüşeceğim? üşeniyor gibi hissediyorum mesela bugün. zaten bu yüzden yalnızım. zor geliyor birine zaman ayırmak. ama dediklerinize katılıyorum.Hepimiz bir şekilde hayatımıza devam ediyoruz. Ne güzel uyum yakalayabildiğiniz biri çıkmış karşınıza, bol bol vakit geçirmeniz lazımYeter ki tedbirlerinizi alın gerisini düşünmeyin
![]()
fikir güzel de benim dünümle bugünüm bir değil, üşeniyorum mesela şu anValla kahve alıp yürüyüş yapmak çok akıllıca ve çok romantik geldi bana![]()
ben galiba görüşmeyi de boşverdimBence görüş yaa boşvermişim koronayı.Dikkat edersin
söylediklerinize katılıyorum. görüşür müyüz kesin değil zira ben üşeniyorum dışarı çıkmaya. şimdi zaten salgın var, yasak var, 1 saat için mi çıkacağım gibi gibi düşünceler beliriyor kafamda.Ne zamana kadar görüşmeyeceksiniz belliki virüs bir sure saha hayatımızda olacak. Bence disarda görüşülebilir. Ayrıca nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama Ankarada bile havalar hala güzel yani sert kış yok kahvelerinizi ya da yiyeceklerinizi alıp sakin yerlerde görüşebilirsiniz![]()
Hoşlanmıyorsunuz demek ki, hoşlanıyor olsanız üşeniyorum, 1 saat için gidemem demezdiniz. Karşı tarafa da yazık yani, bırakın konuşmayı o zaman. Buluşmak istiyor, siz gün veriyorsunuz sonra üşendim gitmesem mi diye düşünüyorsunuz. Bu şekilde kimse olmaz tabi hayatınızda yada çok aşık olmayı bekleyin o zaman.haklısınız. fakat ben de bu konularda bayağı dengesizim. dün kendi kendime nasıl buluşsak, buluşunca ne yapsak falan diye planlar yaparken ona da çarşamba veya cuma görüşebileceğimizi söyledim, sormuştu. fakat şu an üşeniyor gibiyim. zaten yasaklar var, mesaim saat 18.30 civarında bitiyor. hani 1 saat için mi görüşeceğim? üşeniyor gibi hissediyorum mesela bugün. zaten bu yüzden yalnızım. zor geliyor birine zaman ayırmak. ama dediklerinize katılıyorum.
Üşenirseniz nasil olacak ilişkisöylediklerinize katılıyorum. görüşür müyüz kesin değil zira ben üşeniyorum dışarı çıkmaya. şimdi zaten salgın var, yasak var, 1 saat için mi çıkacağım gibi gibi düşünceler beliriyor kafamda.
çok doğru zaten bu yüzden hayatımda kimse yok. gerçekten insanlar birbirlerini tanıyacak enerjiyi ve isteği nasıl buluyorlar, imreniyorum. bende uzun zamandır olmuyor böyle şeyler. en son ne zaman birinden gerçekten hoşlanmıştım, tarihini bile unuttum. aslında tam da böyle şeylerden keyif alacak yaştayım. işim gücüm var, derdimi tasamı bir şekilde çözüyorum. tam da böyle şeylerle meşgul olabilecek dönemde olmam gerekirken bende durum bu. açıkçası karşı taraf beni görmeye can atıyor mu? bilmiyorum belki o da arayış içindedir. günün birinde kalbim yeniden birisi için çarpacak mı ben de merak ediyorum.Hoşlanmıyorsunuz demek ki, hoşlanıyor olsanız üşeniyorum, 1 saat için gidemem demezdiniz. Karşı tarafa da yazık yani, bırakın konuşmayı o zaman. Buluşmak istiyor, siz gün veriyorsunuz sonra üşendim gitmesem mi diye düşünüyorsunuz. Bu şekilde kimse olmaz tabi hayatınızda yada çok aşık olmayı bekleyin o zaman.
olmayacak işteÜşenirseniz nasil olacak ilişki![]()
fikir güzel de benim dünümle bugünüm bir değil, üşeniyorum mesela şu an![]()
aslında üşengeç bir insan değilim. normal hayatın akışında dışarı çıkmam gerektiği zaman zaten çıkıyorum. tabii bu dönem aylardır evlere kapanmanın da verdiği bir ölü toprağı var üstümüzde. belki buluşunca tekrar görmek için can atacağım. lakin daha önceki birkaç tecrübemde böyle buluştum ve buluşmadan sonra zaman kaybı olarak gördüm. erkeklerin de sağı solu belirsiz yani. bunu da daha çözmüş değilim. hayır o da hiç sana yakın yere geleyim modunda değil daha ziyade kendi oturduğu yere yakın bir yer önerdi. nereye gitti bu erkeklerin centilmenliği anlamış değilim. dün her şey gayet güzel giderken saçma sapan bir laf etti mesela, kendi kendime dedim ki maşallah dediğim üç gün yaşamıyor. şu an 'bu çocuk için değer' ile 'bu çocuk zaman kaybı' ikilemi arasındayım. bazen diyorum mükemmeli mi arıyorum diye ama hayır. ben kimim ki? kimse 4x4 değil. benim de hatalarım oluyordur. da işte bazı küçük şeyler uzaklaştırıyor beni.üşenenin oğlu kızı olmazmış diye bir söz seninki de o hesap
lakin bu üşenme sürekli evde oturmanın yan etkisi
aman bir saat sokakta gezmeye mi çıkacağım deyip deyip oturuyoruz
oysa zaten dışarıda yaşadığımız zaman da bir saat birisi ile kahve içmeye gidiyorduk 5-6 saat oturmuyorduk ki
onun ulaşım sıkıntısı yoksa sana yakın bir yere gelsin keza mesai sıkıntısı da yoktur
yani 18.30 da gelsin 20.30 da dönüşe geçersiniz ki zaten sokakta iki saat ancak zaman geçer
Böylesi daha rahat ve kolay geliyor olabilir ama ''konfor alanınızın'' dışına çıkmayı denemelisiniz. Bazen yeni bir ilişki bana da zor geliyor. Gün içinde ara, mesajlaş, ilgi göster, yok el ele tutuş, özel günleri unutma falan.çok doğru zaten bu yüzden hayatımda kimse yok. gerçekten insanlar birbirlerini tanıyacak enerjiyi ve isteği nasıl buluyorlar, imreniyorum. bende uzun zamandır olmuyor böyle şeyler. en son ne zaman birinden gerçekten hoşlanmıştım, tarihini bile unuttum. aslında tam da böyle şeylerden keyif alacak yaştayım. işim gücüm var, derdimi tasamı bir şekilde çözüyorum. tam da böyle şeylerle meşgul olabilecek dönemde olmam gerekirken bende durum bu. açıkçası karşı taraf beni görmeye can atıyor mu? bilmiyorum belki o da arayış içindedir. günün birinde kalbim yeniden birisi için çarpacak mı ben de merak ediyorum.
aslında üşengeç bir insan değilim. normal hayatın akışında dışarı çıkmam gerektiği zaman zaten çıkıyorum. tabii bu dönem aylardır evlere kapanmanın da verdiği bir ölü toprağı var üstümüzde. belki buluşunca tekrar görmek için can atacağım. lakin daha önceki birkaç tecrübemde böyle buluştum ve buluşmadan sonra zaman kaybı olarak gördüm. erkeklerin de sağı solu belirsiz yani. bunu da daha çözmüş değilim. hayır o da hiç sana yakın yere geleyim modunda değil daha ziyade kendi oturduğu yere yakın bir yer önerdi. nereye gitti bu erkeklerin centilmenliği anlamış değilim. dün her şey gayet güzel giderken saçma sapan bir laf etti mesela, kendi kendime dedim ki maşallah dediğim üç gün yaşamıyor. şu an 'bu çocuk için değer' ile 'bu çocuk zaman kaybı' ikilemi arasındayım. bazen diyorum mükemmeli mi arıyorum diye ama hayır. ben kimim ki? kimse 4x4 değil. benim de hatalarım oluyordur. da işte bazı küçük şeyler uzaklaştırıyor beni.
evet de o kişi bu kişi mi bilmiyorum. dün saçma sapan bir laf etti. bir fotoğraf paylaşmıştım, resmen kötü çıkmış demeye getirdi. saçmaladı yani. o andan beri düşünüyorum.Böylesi daha rahat ve kolay geliyor olabilir ama ''konfor alanınızın'' dışına çıkmayı denemelisiniz. Bazen yeni bir ilişki bana da zor geliyor. Gün içinde ara, mesajlaş, ilgi göster, yok el ele tutuş, özel günleri unutma falan.
Ama bir şeyler paylaşmak da güzel. Sevginin yanında birlikte bir şeyler yapmaktan da hoşlanacağınız arkadaşınız da olursa bu kişi bence çok güzel oluyor.
yok işte benim burada da bir yerler yok, ortak bir nokta olarak alsancakta buluşabiliriz sahil mahil işte.artık ilişkilerde centilmenlik arama
zira erkekler de alemin enayisi ben miyim
neden ben koşayım modunda
ağlamayana meme yok
orası bana uzak hem 18.30 a kadar bilgisayarda olmam lazım
sen bana yakına gel malum senin mesain daha erken bitiyor de ve konuyu kapa
(tabii sizin orada dışarıda takılacak yerler varsa, ne bileyim benim oturduğum yerde pandemi yokken de oturulacak bir yer yok, şimdi de mahalle arasında gezmek gerekir)
gelirse senindir gelmezse de kendi bilir
Ben olsam tanısirim ya bu kadar abartacak bişey yok sonucta çoğu kişi kaptı bile bence hayatını neden erteleyeceksin ki ya bı daha anlastigin birini bulamazsanhanımlar merhaba, uzun zaman sonra nihayet burada pozitif sayılabilecek bir konu açıyorum diyelim. bir süredir biriyle konuşuyorum daha doğrusu mesajlaşıyoruz daha çok. son zamanlarda hayatım biraz karmaşık olduğu için ben ara ara ihmal etmiş olsam da kaldığımız yerden devam edebiliyoruz muhabbetimize. kafalarımız uyumlu gibi. kendisi de hoş biri yani, akademisyen, işinde gücünde, kendi hayatını kurmuş kendi düzenini kurmuş. aynı şehirdeyiz zaten.
mesele şu ki biz henüz yüz yüze görüşemedik genelde benden kaynaklanan durumlar yüzünden. hani bir yerde oturup kahve içmişliğimiz bile olamadı daha. hadi şimdi görüşelim desek mekanlar falan kapalı. ha bir mekandan kahvelerimizi elimize alıp birlikte yürüyüş de yapabiliriz açık havada, malum. sorun tam olarak bu değil de, korona yüzünden bende bin tane endişe var. ne alaka diyebilirsiniz. sosyalleşmeyi tamamen kıstığımız bu dönemde ben de evden çalışıyorum, pek dışarısı ile temasım yok. zaten ben de kimseyle görüşmüyorum kimseyle misafirliğim falan da yok. aylarca güzel korunduk derken şu an sayılar patlama yapmış durumda. tamam bu çocuk da salak değil tabii ki kendine dikkat ediyor korona olmamak için ama biz buluştuktan sonra eğer iyi anlaşırsak buluşmaların devamı gelir. hadi ilk buluşmada temas etmeyiz uzak dururuz ama devamı gelirse hatta aramızda bişeyler bile olabilir uzun zamandır hayatımda biri yok ve ben de artık birisi olsun modundayım. niyetler belli sonuçta. böyle bir dönemde yeni biriyle tanışmak sizce saçma mı? tehlikeli mi? ya bişey kaparsam? siz ne düşünüyorsunuz aylardır her şeyi erteleye erteleye herkes bir hal oldu zaten. ama bu iş daha sürecek gibi de duruyor. yani böyle bir durumda belki de hayatımın aşkını ya da güzel şeyler yaşayabileceğim birini elimin tersiyle itmeli miyim? bana bir akıl verin hanımlar. siz olsanız ne yaparsınız?
evet de o kişi bu kişi mi bilmiyorum. dün saçma sapan bir laf etti. bir fotoğraf paylaşmıştım, resmen kötü çıkmış demeye getirdi. saçmaladı yani. o andan beri düşünüyorum.
zamanında ben sırf şakasına aptalca bir kelime kullandım diye karşımdaki insan buz gibi benden soğuyup tüm iletişimi kesmişti mesela. o dönem onu anlamamıştım. şimdi anlıyorum![]()