korona zamanında yeni flört konusu??

şu moddan bu moda geçtim, beyefendiyi tebrik ediyorum. Ağız tadıyla romantik tavsiye de veremez oldum. Karantinada date kombini falan konuşmaya heveslenmiştim halbuki, geldiğimiz yere bak. Bu ne çeşit bi erkek nüfusu ya, hormonlu salatalık tarlası gibi. Cacık bile yapılmaz bunlarla, tadı tuzu olmaz.

gerçekten erkeklerimizde ciddi sorunlar var ya. hadi bana yapılan saygısızlığı geçtim, ben de o niyette olsam ve bu adamla görüşsem, aramda bişeyler olsa bu da büyük risk. bu kafada bir insan kim bilir kimlerle görüşüp yakınlaşıyor salgın zamanında. kim bilir ne yaşıyor? kiminle yatıp kalktığı belli değil önüne gelen kadını yatağa atma peşinde demek ki. çok iğrenç değil mi sizce de ya her türlü hastalığa açık bir yaşamı var belki de.

Ergen gibi

Aybı durun
Aynı durum ben de de var şuan aylardır konuşuyoruz ama bir türlü görüşemedim ben de. Hem pandemiden dolayı hem de kız kardeşim hamile doğumuna 2 hafta kadar kaldı. Risk almak istemiyorum çünkü kız kardeşimde kalıyorum ve doğumdan sonra da bir süre daha kalmak zorundayım.

Bu adamla internetten tanıştınız sanırım. Konuyu direkt sekse getiren gerzeklere uyuz oluyorum ya. Daha yüzünü görmemişim etmemişim ne olduğun belli değil, hemen senle seks yapacam. Vay anasını. Memleket embesil kaynıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…