- 30 Kasım 2010
- 9.717
- 19.621
- 448
dengesizin önde gideniydi ki. asıl ileriyi düşünerek konuşan oydu. ben en başından söyledim ona açık açık, ben f.ckbuddy aramıyorum eğer o yönde bir isteğin, düşüncen varsa birbirimizin zamanını almayalım demiştim. o da bana hayır, iyi anlaşabileceğim, sevip sevileceğim bir şey istiyorum zaten duygusuz hissiz yaşansın istemiyorum yaşanacaksa da demişti. neyse bardağı taşıran son damla geldi zaten. allah biliyor ya üşenmiştim deoha demek istiyorum
ama acaba hani görüşsek mi virüs de var derken adam sizin daha ileriyi düşündüğünüzü sanmış olabilir mi
yani ilk defa birisi ile sevgili olmak için nasıl görüşülür bilmem de biraz mesafe olur
adam da virüs zaten bulaşacak yakınlık olmaz ama sen virüs deyince o senin daha da yakınlık istediğini sanmış olabilir mi yani o body olanı
Vatandaş onu yanlış anlamış baksana,daha sıcak yakınlık beklemiş açıkcana:))oha demek istiyorum
ama acaba hani görüşsek mi virüs de var derken adam sizin daha ileriyi düşündüğünüzü sanmış olabilir mi
yani ilk defa birisi ile sevgili olmak için nasıl görüşülür bilmem de biraz mesafe olur
adam da virüs zaten bulaşacak yakınlık olmaz ama sen virüs deyince o senin daha da yakınlık istediğini sanmış olabilir mi yani o body olanı
evet kesinlikle, sonradan ortaya çıksaydı daha kötü olurdu. benim her düşünceye saygım var kendi niyetindekilerle görüşsün, kime ne bundan. ama ben o değilim. bi şok geçirdiği kesinBişey diyeyimm,iyiki baştan böyle saçmalamış düşüncesini açıkca söylemiş.
Adamın tek gayesi buymuş hayır cevabını alınca dumura uğrmıştır kesin.
İyi olmuş sildiğin hiç sen canını bile üzme değmez bu tiplere çünkü.
hayır bir de ortada bu kadar kadın cinayeti varken, taciz tecavüz varken ve tüm bunları erkekler yapıyorken kendini nasıl üstün gördüyse direkt ona güveneceğimi sandı herhaldeVatandaş onu yanlış anlamış baksana,daha sıcak yakınlık beklemiş açıkcana:))
kesinlikle. hafifledim ama. başımdan attım iyi oldu.Su akmış ve yolunu bulmuş bak...
Niyetini erken belli etmiş olmasi en tutarli sey olmus
Kesinlikle doğru olanı yaptın sende,verdin ağzının payını totosunun üzerine oturttun öküzü.evet kesinlikle, sonradan ortaya çıksaydı daha kötü olurdu. benim her düşünceye saygım var kendi niyetindekilerle görüşsün, kime ne bundan. ama ben o değilim. bi şok geçirdiği kesinçünkü ben daha önce terslemedim onu ama bu kez tersledim. iyi oldu.
size önceki söylediklerinin aksine bir cümle mi kurdu? "o da bana hayır, iyi anlaşabileceğim, sevip sevileceğim bir şey istiyorum zaten duygusuz hissiz yaşansın istemiyorum yaşanacaksa da" demiş ya. zaten aslında baştan konuşmuşsunuz.dengesizin önde gideniydi ki. asıl ileriyi düşünerek konuşan oydu. ben en başından söyledim ona açık açık, ben f.ckbuddy aramıyorum eğer o yönde bir isteğin, düşüncen varsa birbirimizin zamanını almayalım demiştim. o da bana hayır, iyi anlaşabileceğim, sevip sevileceğim bir şey istiyorum zaten duygusuz hissiz yaşansın istemiyorum yaşanacaksa da demişti. neyse bardağı taşıran son damla geldi zaten. allah biliyor ya üşenmiştim deiyi oldu bitti gitti. uğraşamam ben ne aradığı ne istediği belirsiz insanla.
Kendince öyle düşünmüş,aklında ne planlar vardı acaba.hayır bir de ortada bu kadar kadın cinayeti varken, taciz tecavüz varken ve tüm bunları erkekler yapıyorken kendini nasıl üstün gördüyse direkt ona güveneceğimi sandı herhalde
dengesizin önde gideniydi ki. asıl ileriyi düşünerek konuşan oydu. ben en başından söyledim ona açık açık, ben f.ckbuddy aramıyorum eğer o yönde bir isteğin, düşüncen varsa birbirimizin zamanını almayalım demiştim. o da bana hayır, iyi anlaşabileceğim, sevip sevileceğim bir şey istiyorum zaten duygusuz hissiz yaşansın istemiyorum yaşanacaksa da demişti. neyse bardağı taşıran son damla geldi zaten. allah biliyor ya üşenmiştim deiyi oldu bitti gitti. uğraşamam ben ne aradığı ne istediği belirsiz insanla.
öyle eskilerden, hedeflerden, ilişki beklentilerinden konusu açılınca ben niyetin duygusallıktan ziyade cinsel anlamda paylaşımlar yapacağın biri mi diye sorduğumda söylemişti. ki zaten ben öyle biri olmadığımı da ifade etmiştim.size önceki söylediklerinin aksine bir cümle mi kurdu? "o da bana hayır, iyi anlaşabileceğim, sevip sevileceğim bir şey istiyorum zaten duygusuz hissiz yaşansın istemiyorum yaşanacaksa da" demiş ya. zaten aslında baştan konuşmuşsunuz.
çok saçma ya gelmiş 30 yaşına, acaba bu kız düşer mi kafası var. demek ki bugüne kadar kadınlarla pek iletişimi, ilişkisi olmadı ki bizi anlamıyor, tanımıyor aslında.Kendince öyle düşünmüş,aklında ne planlar vardı acaba.
aslında olayı da söyleyeyim içimde kalmasın. benim baza almam gerekiyordu ama internetten değil yerine gidip almam lazım dedim. alışverişte sana eşlik ederim istersen falan dedi. başka masraflar var ona daha sıra gelmedi ama internetten alınca eve gelip kurmuyorlarmış çok saçma dedim. o da şakasına işte 188 boyunda yağız bir anadolu delikanlısı olarak ben kurarım istersen, sen de bana mutfakta kahve hazırlarsın yorulmazsın, dedi. ben de güldüm, yok dedim bunu müşterinin kurması çok saçma o yüzden mağazadan alacağım, adamlar gelip kursun biz kahveleri hazırlarız, firmanın müşteriyi yorması saçma, dedim. o da güya şakasına ama adamlar o zaman seslerimizi duyarlar, ayıp olur dedi. ne sesi? diye sordum bakalım ne diyecek diye. 'se... pardon sohbet seslerimizi' diye çevirdi. onun üzerine zaten sen bu kafadasın belli ama bu kadarı bana göre değil dedim. akşam iptal olsun o zaman dedi.size önceki söylediklerinin aksine bir cümle mi kurdu? "o da bana hayır, iyi anlaşabileceğim, sevip sevileceğim bir şey istiyorum zaten duygusuz hissiz yaşansın istemiyorum yaşanacaksa da" demiş ya. zaten aslında baştan konuşmuşsunuz.
seviyesizmiş gerçekten olmamış yani.. haklısınız. yeri ve zamanı değil, aranızda o tarz bir espriye zemin verecek bir şey de yok. laubalice davranmış.aslında olayı da söyleyeyim içimde kalmasın. benim baza almam gerekiyordu ama internetten değil yerine gidip almam lazım dedim. alışverişte sana eşlik ederim istersen falan dedi. başka masraflar var ona daha sıra gelmedi ama internetten alınca eve gelip kurmuyorlarmış çok saçma dedim. o da şakasına işte 188 boyunda yağız bir anadolu delikanlısı olarak ben kurarım istersen, sen de bana mutfakta kahve hazırlarsın yorulmazsın, dedi. ben de güldüm, yok dedim bunu müşterinin kurması çok saçma o yüzden mağazadan alacağım, adamlar gelip kursun biz kahveleri hazırlarız, firmanın müşteriyi yorması saçma, dedim. o da güya şakasına ama adamlar o zaman seslerimizi duyarlar, ayıp olur dedi. ne sesi? diye sordum bakalım ne diyecek diye. 'se... pardon sohbet seslerimizi' diye çevirdi. onun üzerine zaten sen bu kafadasın belli ama bu kadarı bana göre değil dedim. akşam iptal olsun o zaman dedi.
Pandemi döneminde yeni insanlar tanımaya ara verdim. Çünkü evden dışarı çıkmıyorum uzun süreli sanal olarak konuşmaktan sıkılmaya ve uzaklaşmaya neden olacağı için kimseyle konuşmamayı tercih ediyorum.hanımlar merhaba, uzun zaman sonra nihayet burada pozitif sayılabilecek bir konu açıyorum diyelim. bir süredir biriyle konuşuyorum daha doğrusu mesajlaşıyoruz daha çok. son zamanlarda hayatım biraz karmaşık olduğu için ben ara ara ihmal etmiş olsam da kaldığımız yerden devam edebiliyoruz muhabbetimize. kafalarımız uyumlu gibi. kendisi de hoş biri yani, akademisyen, işinde gücünde, kendi hayatını kurmuş kendi düzenini kurmuş. aynı şehirdeyiz zaten.
mesele şu ki biz henüz yüz yüze görüşemedik genelde benden kaynaklanan durumlar yüzünden. hani bir yerde oturup kahve içmişliğimiz bile olamadı daha. hadi şimdi görüşelim desek mekanlar falan kapalı. ha bir mekandan kahvelerimizi elimize alıp birlikte yürüyüş de yapabiliriz açık havada, malum. sorun tam olarak bu değil de, korona yüzünden bende bin tane endişe var. ne alaka diyebilirsiniz. sosyalleşmeyi tamamen kıstığımız bu dönemde ben de evden çalışıyorum, pek dışarısı ile temasım yok. zaten ben de kimseyle görüşmüyorum kimseyle misafirliğim falan da yok. aylarca güzel korunduk derken şu an sayılar patlama yapmış durumda. tamam bu çocuk da salak değil tabii ki kendine dikkat ediyor korona olmamak için ama biz buluştuktan sonra eğer iyi anlaşırsak buluşmaların devamı gelir. hadi ilk buluşmada temas etmeyiz uzak dururuz ama devamı gelirse hatta aramızda bişeyler bile olabilir uzun zamandır hayatımda biri yok ve ben de artık birisi olsun modundayım. niyetler belli sonuçta. böyle bir dönemde yeni biriyle tanışmak sizce saçma mı? tehlikeli mi? ya bişey kaparsam? siz ne düşünüyorsunuz aylardır her şeyi erteleye erteleye herkes bir hal oldu zaten. ama bu iş daha sürecek gibi de duruyor. yani böyle bir durumda belki de hayatımın aşkını ya da güzel şeyler yaşayabileceğim birini elimin tersiyle itmeli miyim? bana bir akıl verin hanımlar. siz olsanız ne yaparsınız?
Bir sirti dovmeli vardi,o seninmiydi,ben orada kalmisim basini bagladik saniyordum:))yol daha yakınken döndüm az önce :) buluşmayı da adamı da iptal ettim. sildim gitti. bir tane bile düzgün insana rastlayamıyorum. teşekkür ederim yorumunuz için. gerçekten öyle saçmaladı ki bu adama tek satır bile yazmak için harcadığım enerjiye yazık dedim.
Geçen haftaya kadar birebir aynı çekinceleri yaşayan bi insan olarak diyorum ki acilen bu beyefendiyle yürüyüş konseptli bi date e çıkmalısınız. Zira biz dün ikincisine çıktıkhanımlar merhaba, uzun zaman sonra nihayet burada pozitif sayılabilecek bir konu açıyorum diyelim. bir süredir biriyle konuşuyorum daha doğrusu mesajlaşıyoruz daha çok. son zamanlarda hayatım biraz karmaşık olduğu için ben ara ara ihmal etmiş olsam da kaldığımız yerden devam edebiliyoruz muhabbetimize. kafalarımız uyumlu gibi. kendisi de hoş biri yani, akademisyen, işinde gücünde, kendi hayatını kurmuş kendi düzenini kurmuş. aynı şehirdeyiz zaten.
mesele şu ki biz henüz yüz yüze görüşemedik genelde benden kaynaklanan durumlar yüzünden. hani bir yerde oturup kahve içmişliğimiz bile olamadı daha. hadi şimdi görüşelim desek mekanlar falan kapalı. ha bir mekandan kahvelerimizi elimize alıp birlikte yürüyüş de yapabiliriz açık havada, malum. sorun tam olarak bu değil de, korona yüzünden bende bin tane endişe var. ne alaka diyebilirsiniz. sosyalleşmeyi tamamen kıstığımız bu dönemde ben de evden çalışıyorum, pek dışarısı ile temasım yok. zaten ben de kimseyle görüşmüyorum kimseyle misafirliğim falan da yok. aylarca güzel korunduk derken şu an sayılar patlama yapmış durumda. tamam bu çocuk da salak değil tabii ki kendine dikkat ediyor korona olmamak için ama biz buluştuktan sonra eğer iyi anlaşırsak buluşmaların devamı gelir. hadi ilk buluşmada temas etmeyiz uzak dururuz ama devamı gelirse hatta aramızda bişeyler bile olabilir uzun zamandır hayatımda biri yok ve ben de artık birisi olsun modundayım. niyetler belli sonuçta. böyle bir dönemde yeni biriyle tanışmak sizce saçma mı? tehlikeli mi? ya bişey kaparsam? siz ne düşünüyorsunuz aylardır her şeyi erteleye erteleye herkes bir hal oldu zaten. ama bu iş daha sürecek gibi de duruyor. yani böyle bir durumda belki de hayatımın aşkını ya da güzel şeyler yaşayabileceğim birini elimin tersiyle itmeli miyim? bana bir akıl verin hanımlar. siz olsanız ne yaparsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?