değil mi yani belki daha ilk buluşmada uymayacak bazı şeyler, fazla mı derin düşünüyorum ne? hayır bu yoğun bakımlarda yer yok muhabbetleri canımı sıkıyor.Tabiki görüş. Aranızda çekim varsa korona buna engel olmamalı. Biraz dikkatli olursun o kadar. İlişkiyi yürütebilmek için yüzyüze görüşmen gerek. Bu bir ihtiyaç yani sadece telefonda birini tanıman mümkün değil. Ee bir ilişkin de olsun istiyorsun o zaman niye tepesinki fırsatı. Yani hoşlanıyorsan gerekeni yap görüş bence
evet benim de annem bütün gün esnaf, bin tane farklı insanla muhatap oluyor belki de ondan bişey gelecek. geleceği varsa geliyor sanırım.Bence gorusun. Cunku zaten hepimiz ne kadar dikkat edip korunsak bile mecburen ise gidiliyor. Biz gitmesek esimiz gidiyor ve bir sekilde disari cikiyoruz. Hayati durdurabilmek gibi bir sansimiz yok. Sadece olabildigince dikkatliyiz hepimiz.
Umarim her sey gonlunuzce olur.
Önlemini al görüş hiçbir şey olmaz Allahın izniyle. Yüzyüze gelmeden uzun uzun tel görüşmelerin sonu hüsran olabilir. Görüş bi rutine girin kafan rahatlasın. Belki dediğin gibi uymayacak ayrılacaksın ya da cok etkilenecek daha güzel ilerleyeceksiniz. Süreci sündürme boşuna. Kuruntu da yapma bi cesaret görüşdeğil mi yani belki daha ilk buluşmada uymayacak bazı şeyler, fazla mı derin düşünüyorum ne? hayır bu yoğun bakımlarda yer yok muhabbetleri canımı sıkıyor.
hahahha e elin herifi statüsündeyken tabii ki mesafe bırakırım. önce bir görüşmek lazım bakalım enerjimiz tutacak mı? ben daha önce bu yaz biriyle görüştüm böyle, mesajda falan çok iyiydi buluşunca bende enerji menerji kalmamıştı. devamı da gelmedi. belki bu da öyle olur belki olmaz.Bence kahve kapin, sahilde yuruyun. Sen de 2m mesafe birakirsin zaten elin herifiyle cok da yakin durma gerek yok
evet di mi sonuçta salgın nereye kadar sürebilir? belli değil. bir de kim bekler ki bitmesini. daha da uzatırsam kaybedeceğim çünkü hevesi kırılıyor kaç oldu ertelemek zorunda kaldım kendimle alakalı şeyler yüzünden zaten :)Tabi ki görüş. Ne kadar süreceği belli değil salgının, nereye kadar görüşmeyeceksin, içine sinen, hoşlandığın biri çıkmış hem hazır. İlişkiniz ilerlerse de daha samimi görüşürsün, ben aile üyeleri hariç erkek arkadaşımla görüşüyorum sadece vallahi, evine gidiyorum, ne yapalım bu kadar da risk alacağız aşk için :))
haklısınız. her yerden gelebilir. uzun zamandır hayatımda bir temas yok da biraz bunun için de endişeliyim, bu yüzden tedirginim galiba :)Markete çıktığında da virüs kapabilirsin, çöp atmaya çıkarken de asansörde temas edebilir. Yani bunun nasıl olacağı hiç belli olmaz. Önleminizi alın, gerisi takdir.
görüş
bak eşim rahatsız bugün doktora gitti korka korka ya hastaneden korona bulaşırsa diye
ne yapalım adamı akşam eve almayalım mı
yani herkes işe gidiyor, senin arkadaşına bulaşma olasılığı ne kadar ise tüm çalışanlar aynı oranda
o zaman da çalışanlar evlerine gelmesin olur yorum ki bu mümkün değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?