korona zamanında yeni flört konusu??

Wurstria

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2015
14.178
25.556
598
hanımlar merhaba, uzun zaman sonra nihayet burada pozitif sayılabilecek bir konu açıyorum diyelim. bir süredir biriyle konuşuyorum daha doğrusu mesajlaşıyoruz daha çok. son zamanlarda hayatım biraz karmaşık olduğu için ben ara ara ihmal etmiş olsam da kaldığımız yerden devam edebiliyoruz muhabbetimize. kafalarımız uyumlu gibi. kendisi de hoş biri yani, akademisyen, işinde gücünde, kendi hayatını kurmuş kendi düzenini kurmuş. aynı şehirdeyiz zaten.

mesele şu ki biz henüz yüz yüze görüşemedik genelde benden kaynaklanan durumlar yüzünden. hani bir yerde oturup kahve içmişliğimiz bile olamadı daha. hadi şimdi görüşelim desek mekanlar falan kapalı. ha bir mekandan kahvelerimizi elimize alıp birlikte yürüyüş de yapabiliriz açık havada, malum. sorun tam olarak bu değil de, korona yüzünden bende bin tane endişe var. ne alaka diyebilirsiniz. sosyalleşmeyi tamamen kıstığımız bu dönemde ben de evden çalışıyorum, pek dışarısı ile temasım yok. zaten ben de kimseyle görüşmüyorum kimseyle misafirliğim falan da yok. aylarca güzel korunduk derken şu an sayılar patlama yapmış durumda. tamam bu çocuk da salak değil tabii ki kendine dikkat ediyor korona olmamak için ama biz buluştuktan sonra eğer iyi anlaşırsak buluşmaların devamı gelir. hadi ilk buluşmada temas etmeyiz uzak dururuz ama devamı gelirse hatta aramızda bişeyler bile olabilir uzun zamandır hayatımda biri yok ve ben de artık birisi olsun modundayım. niyetler belli sonuçta. böyle bir dönemde yeni biriyle tanışmak sizce saçma mı? tehlikeli mi? ya bişey kaparsam? siz ne düşünüyorsunuz aylardır her şeyi erteleye erteleye herkes bir hal oldu zaten. ama bu iş daha sürecek gibi de duruyor. yani böyle bir durumda belki de hayatımın aşkını ya da güzel şeyler yaşayabileceğim birini elimin tersiyle itmeli miyim? bana bir akıl verin hanımlar. siz olsanız ne yaparsınız?

Tabiki görüş. Aranızda çekim varsa korona buna engel olmamalı. Biraz dikkatli olursun o kadar. İlişkiyi yürütebilmek için yüzyüze görüşmen gerek. Bu bir ihtiyaç yani sadece telefonda birini tanıman mümkün değil. Ee bir ilişkin de olsun istiyorsun o zaman niye tepesinki fırsatı. Yani hoşlanıyorsan gerekeni yap görüş bence

Bence gorusun. Cunku zaten hepimiz ne kadar dikkat edip korunsak bile mecburen ise gidiliyor. Biz gitmesek esimiz gidiyor ve bir sekilde disari cikiyoruz. Hayati durdurabilmek gibi bir sansimiz yok. Sadece olabildigince dikkatliyiz hepimiz.
Umarim her sey gonlunuzce olur.

değil mi yani belki daha ilk buluşmada uymayacak bazı şeyler, fazla mı derin düşünüyorum ne? hayır bu yoğun bakımlarda yer yok muhabbetleri canımı sıkıyor.

evet benim de annem bütün gün esnaf, bin tane farklı insanla muhatap oluyor belki de ondan bişey gelecek. geleceği varsa geliyor sanırım.

değil mi yani belki daha ilk buluşmada uymayacak bazı şeyler, fazla mı derin düşünüyorum ne? hayır bu yoğun bakımlarda yer yok muhabbetleri canımı sıkıyor.
Önlemini al görüş hiçbir şey olmaz Allahın izniyle. Yüzyüze gelmeden uzun uzun tel görüşmelerin sonu hüsran olabilir. Görüş bi rutine girin kafan rahatlasın. Belki dediğin gibi uymayacak ayrılacaksın ya da cok etkilenecek daha güzel ilerleyeceksiniz. Süreci sündürme boşuna. Kuruntu da yapma bi cesaret görüş

Tabi ki görüş. Ne kadar süreceği belli değil salgının, nereye kadar görüşmeyeceksin, içine sinen, hoşlandığın biri çıkmış hem hazır. İlişkiniz ilerlerse de daha samimi görüşürsün, ben aile üyeleri hariç erkek arkadaşımla görüşüyorum sadece vallahi, evine gidiyorum, ne yapalım bu kadar da risk alacağız aşk için :))

Bence kahve kapin, sahilde yuruyun. Sen de 2m mesafe birakirsin zaten elin herifiyle cok da yakin durma gerek yok
hahahha e elin herifi statüsündeyken tabii ki mesafe bırakırım. önce bir görüşmek lazım bakalım enerjimiz tutacak mı? ben daha önce bu yaz biriyle görüştüm böyle, mesajda falan çok iyiydi buluşunca bende enerji menerji kalmamıştı. devamı da gelmedi. belki bu da öyle olur belki olmaz.

evet di mi sonuçta salgın nereye kadar sürebilir? belli değil. bir de kim bekler ki bitmesini. daha da uzatırsam kaybedeceğim çünkü hevesi kırılıyor kaç oldu ertelemek zorunda kaldım kendimle alakalı şeyler yüzünden zaten :)

Markete çıktığında da virüs kapabilirsin, çöp atmaya çıkarken de asansörde temas edebilir. Yani bunun nasıl olacağı hiç belli olmaz. Önleminizi alın, gerisi takdir.
haklısınız. her yerden gelebilir. uzun zamandır hayatımda bir temas yok da biraz bunun için de endişeliyim, bu yüzden tedirginim galiba :)

Hepimiz bir şekilde hayatımıza devam ediyoruz. Ne güzel uyum yakalayabildiğiniz biri çıkmış karşınıza, bol bol vakit geçirmeniz lazım Yeter ki tedbirlerinizi alın gerisini düşünmeyin

görüşün tabi ki de. önlemi alırsınız olur biter
samimiyet doğacaksa da bir antikor testi yaptırırsınız
valla dalga geçmiyorum, ben yeni biriyle tanışsam şu dönemde test isterdim o seviyeye gelince :)

görüş

bak eşim rahatsız bugün doktora gitti korka korka ya hastaneden korona bulaşırsa diye

ne yapalım adamı akşam eve almayalım mı

yani herkes işe gidiyor, senin arkadaşına bulaşma olasılığı ne kadar ise tüm çalışanlar aynı oranda

o zaman da çalışanlar evlerine gelmesin olur yorum ki bu mümkün değil

Ne zamana kadar görüşmeyeceksiniz belliki virüs bir sure saha hayatımızda olacak. Bence disarda görüşülebilir. Ayrıca nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama Ankarada bile havalar hala güzel yani sert kış yok kahvelerinizi ya da yiyeceklerinizi alıp sakin yerlerde görüşebilirsiniz

Alma kız karantina yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…