korona zamanında yeni flört konusu??

Şöyleki cinsel ilişki yaşayacaksanız ki illaki olur çok dikkat edin. Bir arkadaşımın başına böyle bir şey geldi birlikte olduğu adama bağladı. Adam gayet sağlıklı ve dikkatliymiş ama ikiside pozitif çıktı
 
hemen sevişmek iyi değil :)

bir kaç ay görüşmeniz lazım, öyle hemen el ele tutuşmaya , sarılmamak lazım.
 
Son düzenleme:
işte bu da ihtimal dahilinde. çünkü benim de ihtiyacım var. o fikir aklımı çeliyor ama korona olayı biraz da bu yüzden rahatsız ediyor işte. ama bir yandan da diyorum nereye kadar, ne zaman bu salgın bitecek, ne zaman herkes temizlenecek? kaç ay oldu. bulaşacağı zaman en ufak temastan bile bulaşıyor. bu durumda ha dokunmakla bulaşmış ha sevişmekle bulaşmış çok farkı yok. birlikte olmakla ilgisi yok bence sonuçta bir araya geldiğimiz insanla aramızda 1,5 metre mesafeyle gezmiyoruz. konuşurken de damlacık yoluyla bulaşabilir. genel anlamda bulaş durumu var o kötü
 
teşekkür ederim yazdıklarınızla zaten çok iyi anladığınızı belli etmiş oldunuz. bence de ya. zaten kendini kasan biri değilimdir. yazı dilinde o da ben emoji atmayınca yanlış anlıyordu mesela. bir de yazı insanı yoran bişey artık. unuttuk zaten artık birileri için giyinip süslenmeyi, özel hissettiricez özel hissedicez diye hazırlanmayı. gerçekten buna değecek birisi olacaksa sonuna kadar yaparım ama bilmiyoruz işte yaşayıp görmek lazım. zaten doğal halimden memnun kalan insan eğer hak ediyorsa çok daha fazlasını görebilir. tabii ben de onu beğenirsem :)
 
hanımlar normalde bu akşam buluşalım diye plan yapmıştık ama iptal ettik. adam sıkıntılı. bana göre biri değil. balık baştan kokar diye boşuna dememişler. düzgün birini bulana kadar tek sevgilim yalnızlığım olacak :) kimse için risk almaya ve başkalarını riske atmaya değmez.
 
Neden ne oldu?
 
ya muhabbeti sürekli öyle ya da böyle, alakalı alakasız demeden cinselliğe bağlama gayretinde. 30 yaşına gelmiş neyin abazanlığı bu böyle yeter. sanki aptal var karşısında. aptal saptal şakalar falan. yok işte akşam için çok heyecanlıyım çok sabırsızlanıyorum bilmem ne şaka gibi akşam aramızda bişey olabileceğini umut etmiş herif. sen çok fazla oluyorsun, bu kafadasın belli ben uğraşamam zamanım kıymetli dedim. o da tamam akşam iptal o zaman dedi. kesinlikle iptal dedim. niyeti gerçekten buymuş direkt iptal etti. son 2 senede zaten bir tane normal erkeğe rastlamadım. ben zaten çok sıkıntılı 2 ay geçirdim son 2 ayım ev ve aile sorunları derken çok kötü geçti. taşındım, tam huzura erecekken bir de böyle saçma sapan şeylerle uğraşamam. gitsin escort bulsun kendine ya da f.ckbuddy. biri daha vardı her şey iyi hoş, ikinci buluşmada evine çağırdı ev görüşmesini reddettim diye bir daha arayıp sormamıştı neyin kafasında bunlar merak ediyorum.
 
Bence aklında kalacağına git görüş derim,bakarsın beğenmezsin oturması kalkması konuşması nasıl izler ona göre kararını verirsin bence.
Böyle yazışarak tanıma fırsatın çok olmayacak.
Baktın beğenmedin en azınan yol yakınken bırakma şansın çok daha fazla olacaktır.
 
Öyle hissetiysen iyi yapmışsın iptal etmekle görüşme tabi boşuna zaman ve enerji kaybı, zaten pek gönllü de değildin:)
 
yol daha yakınken döndüm az önce :) buluşmayı da adamı da iptal ettim. sildim gitti. bir tane bile düzgün insana rastlayamıyorum. teşekkür ederim yorumunuz için. gerçekten öyle saçmaladı ki bu adama tek satır bile yazmak için harcadığım enerjiye yazık dedim.
 
görüş bence :)
korona daha kaç yıl sürecek belli değil
insan 25 ken 27 oluyor birden
zaman akıp gidiyor
 
Adam niyetini baştan belli etmiş baksana ..
 
Öyle hissetiysen iyi yapmışsın iptal etmekle görüşme tabi boşuna zaman ve enerji kaybı, zaten pek gönllü de değildin:)
evet, bir iki saçma lafı olmuştu. hadi yüz yüze gelince belki farklıdır falan dedim de. balık baştan kokuyor işte.
 

oha demek istiyorum

ama acaba hani görüşsek mi virüs de var derken adam sizin daha ileriyi düşündüğünüzü sanmış olabilir mi

yani ilk defa birisi ile sevgili olmak için nasıl görüşülür bilmem de biraz mesafe olur

adam da virüs zaten bulaşacak yakınlık olmaz ama sen virüs deyince o senin daha da yakınlık istediğini sanmış olabilir mi yani o body olanı
 
Bişey diyeyimm,iyiki baştan böyle saçmalamış düşüncesini açıkca söylemiş.
Adamın tek gayesi buymuş hayır cevabını alınca dumura uğrmıştır kesin.
İyi olmuş sildiğin hiç sen canını bile üzme değmez bu tiplere çünkü.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…