Bir arkadaşımın kocası hastaydı kıza hiçbir şey olmadı üstelik kız hamileydi, bi diğer arkadaşıma kuzeni kalmaya geldi hepsine bulaştı. Valla ben anlamadım.Ailem uzakta dedem ve anneannem korona oldu. Annem onlara bakıyor ve annemin kalp şeker tansiyon hastalığı var. Dedemi lavobaya bile annem götürüyor. Malesef hastanede bakılmıyolar annemden başka kimse bakmıyor. Annem sürekli maskeli fakat ben her dakika annemden ben de kötüyüm haberini bekliyorum. Bu durumda annem yüzde yüz olur mu? Bu şekilde bulaşmayan var mıdır?
Annem ve babam pozitifti. Karantınada birlikteydik, ben olmadım.maske eldiven mutlaka kullansın.
Allah yardımcıları olsun.
Babam atlattı suan negatif cok sukur. Annemın testinin sonucu da bugun yarın gelır. Insallah o da negatif gelir.Annen baban nasıl oldular duzeldilermi birazbenneyanginlargordum
Babam atlattı suan negatif cok sukur. Annemın testinin sonucu da bugun yarın gelır. Insallah o da negatif gelir.
Benım kı bugun cıktı negatıfım.
Cok gecmiş olsun.Babam atlattı suan negatif cok sukur. Annemın testinin sonucu da bugun yarın gelır. Insallah o da negatif gelir.
Benım kı bugun cıktı negatıfım.
Cok tesekkur ederımAa çok sevindim daha da iyi olun inşallah geçmiş olsun tekrar.
Babam koah hastası benım, oksuruyordu zaten normalde de. Oksuruk ve sırt agrısı oldu babamda. Sonra gogus agrısı oldu. Gogus agrısı baslayınca test yaptırdı pozitif.Cok gecmiş olsun.
Belirtileri nasışdı?
Allah bir daha göstermesin. Geçmiş olsun tekrardanBabam koah hastası benım, oksuruyordu zaten normalde de. Oksuruk ve sırt agrısı oldu babamda. Sonra gogus agrısı oldu. Gogus agrısı baslayınca test yaptırdı pozitif.
Annemde babamdan dokuz gun sonra, burun tıkanıklıgı halsızlık basladı. Annem de test yaptırdı dokuz gun sonra pozitif cıktı. Bana hıc test yapmadılar. Bende karantına bıtınce yaptırdım negatıfım. Zaten hıc belirtim yoktu ama kafam hıc rahat degıldı. Suan kafam rahatladı.
şimdi iyilerdir inşallah.Annem ve babam pozitifti. Karantınada birlikteydik, ben olmadım.maske eldiven mutlaka kullansın.
Allah yardımcıları olsun.
Amin, cok tesekkur ederımAllah bir daha göstermesin. Geçmiş olsun tekrardan
İyiler cok sukurşimdi iyilerdir inşallah.
Cok tesekkur ederımhepımız ıyı olalım bu bela Vırus bır an once bıtsın ınsallah, allah herkese sıfa saglık versın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?