Koronalı birisine evde bakan kesin korona olur mu?

Bağışıklık sistemiyle alakalı birşey. Annenizin bağışıklığı güçlüyse birşey olmaz belkide.

Benim eşim oldu. Bende ve oğlumda hiç bir belirti yok diye test yapmadılar. Yine de odasını ayırdık. Yemeğini vs kapıya bıraktım. Çamaşır suyu ve su dolu bir kap yaptım. Yediği tabak bardağı o kaba bırakıyordu. Biraz bekletip bulaşık makinasında yüksek derecede yıkadım. Bir kaç gün sonra bana ve oğluma da test yaptırdım v negatifti. Fakat annenizin kronik rahatsızlığı varmış daha dikkatli olması gerekiyor. Maalesef kronik rahatsızlığı olanlara daha kolay bulaşıyor. Geçmiş olsun.

Dedenizin de maske takması lazım.
Ben aynı evde olmadım ama izole olmuştuk. Bu kadar yakın bakarsa risk daha cok ama Baska caresi yoksa ne yapsın?

Arkadasimin abisi oldu. Evdeki baska kimseye bulasmadi ama direk odasini ayirmisti adam. Wc si de ayriydi.Wc ye goturmek vs cok yakin temas. Yuksek ihtimalle bulasir dye dusunuyorum ama ikisi de cift kat maske taksin cok yakin olmalari gereken zamanlarda. Allah yardimcisi olsun.

Çok geçmiş olsun. Anne ve babanız verilen ilaçları kullandılar mı?

Ben esime baktim,yanindan ayrilmadim, beraber evde izole olduk ama oda filan ayirmadim, alisverisi kapimiza birakti ailem.
Esim cok agir atlatti,gecelerce uyku uyumadim, agzini yuzunu ben sildim, yikadim, yedirdim, tuvalete kadar goturdum, en ufak belirtim olmadi, testlerim negatifti..
Cocuklari kardesime biraktim, evden uzaklastirdim o kadar..

Kesin cevabı olmaz ki bunun.
Ben olmadım mesela, eşim pozitif çıktı. Ona baktım aynı evin içindeydik.

Cocuklar kapmış olabilir ve kardesinizin ailesine bulastirmis olabilirlerdi , belki bulastirmislardir hatta. Sonucta onlarda ayni evdeydi. Onlarinda sizin evde izole olmasi gerekliydi.

Eldiven,siperlik,sık sık üst değiştirme ile risk aza iner bence..Allah şifa versin

Kv dem yeni atlattı Koronayı... İleri derecede de zatürre idi... Evde kendi odasından çıkmadı... Odasında ben içeri girerken vede çoğu zaman maske kullandı... İki tuvalet olduğu için biri kendine aitti.. Çamaşır suyuyla aşk yaşadım bu süreçte.. Kv nin kullandığı herşeyi çamaşır suyundan geçirdim.. Maskesiz evde kimse dolaşmadı... Kp, eşim ve ben negatif çıktık şükür ki... Daha önceden kaynım pozitifti, kimseye bulaş olmadı... Dikkat edildiği sürece bir sorun olacağını düşünmüyorum... Geçmiş olsun...

Elıne eldıven taksın çift maske taksın .Insallah bişey olmaz

Hayır. Ben tam 4 kez bulundum aynı ucus ta. 4 kez 14 gün karantinada kaldım 4 unde de negatif çıktım, ayrıca babam covid şuan annem ve ben negatifiz . Annemle evdeler şuan. Kendinizi koruyun. Çift maske takıyoruz, siperlik vs. Tedbirli olun bulaşmadı bana kaç kez

5 kişilik bir aileyiz. Önce babam pozitif çıktı, sonra evin diğer 3 üyesi. Ben 2 kere test yaptırdım ikisi de negatif. Üstelik kız kardeşimin testi pozitif çıkınca ben kendimi izole ettim. Anlayacağınız bulaşmayınca bulaşmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…