Benim eşim oldu. Bende ve oğlumda hiç bir belirti yok diye test yapmadılar. Yine de odasını ayırdık. Yemeğini vs kapıya bıraktım. Çamaşır suyu ve su dolu bir kap yaptım. Yediği tabak bardağı o kaba bırakıyordu. Biraz bekletip bulaşık makinasında yüksek derecede yıkadım. Bir kaç gün sonra bana ve oğluma da test yaptırdım v negatifti. Fakat annenizin kronik rahatsızlığı varmış daha dikkatli olması gerekiyor. Maalesef kronik rahatsızlığı olanlara daha kolay bulaşıyor. Geçmiş olsun.Ailem uzakta dedem ve anneannem korona oldu. Annem onlara bakıyor ve annemin kalp şeker tansiyon hastalığı var. Dedemi lavobaya bile annem götürüyor. Malesef hastanede bakılmıyolar annemden başka kimse bakmıyor. Annem sürekli maskeli fakat ben her dakika annemden ben de kötüyüm haberini bekliyorum. Bu durumda annem yüzde yüz olur mu? Bu şekilde bulaşmayan var mıdır?
Dedenizin de maske takması lazım.Ailem uzakta dedem ve anneannem korona oldu. Annem onlara bakıyor ve annemin kalp şeker tansiyon hastalığı var. Dedemi lavobaya bile annem götürüyor. Malesef hastanede bakılmıyolar annemden başka kimse bakmıyor. Annem sürekli maskeli fakat ben her dakika annemden ben de kötüyüm haberini bekliyorum. Bu durumda annem yüzde yüz olur mu? Bu şekilde bulaşmayan var mıdır?
Çok geçmiş olsun. Anne ve babanız verilen ilaçları kullandılar mı?Babam koah hastası benım, oksuruyordu zaten normalde de. Oksuruk ve sırt agrısı oldu babamda. Sonra gogus agrısı oldu. Gogus agrısı baslayınca test yaptırdı pozitif.
Annemde babamdan dokuz gun sonra, burun tıkanıklıgı halsızlık basladı. Annem de test yaptırdı dokuz gun sonra pozitif cıktı. Bana hıc test yapmadılar. Bende karantına bıtınce yaptırdım negatıfım. Zaten hıc belirtim yoktu ama kafam hıc rahat degıldı. Suan kafam rahatladı.
Evet kullandılar. Ilac ve ıgne.Çok geçmiş olsun. Anne ve babanız verilen ilaçları kullandılar mı?
Karantina sonunda test yapmıyorlar. Size ikinciye test yaptılar mi 14 gun sonra yani.Babam atlattı suan negatif cok sukur. Annemın testinin sonucu da bugun yarın gelır. Insallah o da negatif gelir.
Benım kı bugun cıktı negatıfım.
Cocuklar kapmış olabilir ve kardesinizin ailesine bulastirmis olabilirlerdi , belki bulastirmislardir hatta. Sonucta onlarda ayni evdeydi. Onlarinda sizin evde izole olmasi gerekliydi.Ben esime baktim,yanindan ayrilmadim, beraber evde izole olduk ama oda filan ayirmadim, alisverisi kapimiza birakti ailem.
Esim cok agir atlatti,gecelerce uyku uyumadim, agzini yuzunu ben sildim, yikadim, yedirdim, tuvalete kadar goturdum, en ufak belirtim olmadi, testlerim negatifti..
Cocuklari kardesime biraktim, evden uzaklastirdim o kadar..
Babama yaptılar sadekahvecım koah oldugu ıcın. Anneme yapmadılar, annem ozelde yaptırdı. Bende ozelde yaptırdım.Karantina sonunda test yapmıyorlar. Size ikinciye test yaptılar mi 14 gun sonra yani.
Evet yapmıyorlar çünkü bizimde temasli kisilere yapmadilar. Sonrasinda karantinasi bitenlere de yapmadilar. Cok gecmis olsun canim coook sevindimBabama yaptılar sadekahvecım koah oldugu ıcın. Anneme yapmadılar, annem ozelde yaptırdı. Bende ozelde yaptırdım.
Elıne eldıven taksın çift maske taksın .Insallah bişey olmazAilem uzakta dedem ve anneannem korona oldu. Annem onlara bakıyor ve annemin kalp şeker tansiyon hastalığı var. Dedemi lavobaya bile annem götürüyor. Malesef hastanede bakılmıyolar annemden başka kimse bakmıyor. Annem sürekli maskeli fakat ben her dakika annemden ben de kötüyüm haberini bekliyorum. Bu durumda annem yüzde yüz olur mu? Bu şekilde bulaşmayan var mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?