Koronalı eş ailesi & kurban mevzu

Kusura bakmayın sizi incitmek istemedim babam 15 gün yoğun bakımda kaldı çok kötüydü çok şükür 3 ay oldu iyileşeli duygusal baktım. Ama dediğim gibi belediyelerin kesim yerleri var ya da kasaplara veriyorsunuz kesip veriyorlar. Sırası gelince gidip alsın eşiniz bıraksın kapıya onlarda sonradan alsın bu daha makul. Biz yıllardır böyle kestiriyoruz

Parayla kestirsinler.
Ana baba atmak olmuyo ateşle oynamak oluyo.
Ana babayı atamıyo sizi nasıl ateşe atıyo

senin yerinde olsam yarın gittiğinde hemen şikayet ederdim kapı önünde kurban kesiyorlar diye.
kocayı da eve almazdım iki hafta.

İnanın gerçekten çok acı verici bi durum hani azaldı bitti falan diyorlar bence azalan biten bişey yok herkes fazlasıyla ciddiye almalı.. ben o kadar korunurken bana bulaştı böyleleri hemen kapar.. Çocuklar inanın bu öksürüğü bu acıyı çekemez gerçekten çok zarar verici.. çocuklarınızı düşünün uyarın anlamıyorlarsa yapacak bişey yok şikayet edin

Kurbani kendinizin kesmesi yasak belediyeler yer belirliyor diye biliyordum?
Kurban çardakta kurban kesim alanında kesilip dörde bölünüp eve gönderilecek bunlar kemikten ayırıp paylara bölecek ama kp kv dursa durmaz kesin yanlarına inecek ki diğerlerinde olmadığının garantisi yok

Bence hiç acımasızca değil, az bile söylemiş konu sahibi.
Maaile hastalar, ama ortada hiçbir sorun yokmuş gibi günlük hayatlarına devam ediyorlar. Adam çalışıyor, işe gidip geliyor. Dahası çoluk çocuk sahibi sağlam insanı illa bize gel diye zorluyor.
Ben bu insanların doğal seçilime uğramasını diliyorum. Kim bilir kaç kişiye bulaştırdı şimdiye kadar vicdansız insan.

Bence konu sahibi "hastaneye düşseydi" kısmını hani hastanede olsaydı etrafına bulaştırmazdı anlamında söyledi. hastaneye yatmayanlar da böyle karantina şartlarına uymayıp herkese bulaştırıyorlar ve o bulaştırdıkları kişiler bu sefer hastaneye düşüp acı çekiyorlar Ama önerileriniz çok iyi. Bence de eşi belediyede kestirip kapılarına bıraksın. Gerçi risk her yerde. Bu bayramda çok büyük bir patlama olacak bu yüzden ama Allah sonumuzu hayır etsin.

Anamı babalı atayım mi diyen erkekleri boğasın geliyo !!
Ana babası sa neden çağırıyor ki , herkese bulaşmış işte !!
Büyük cahillik
Eşin zaten gidip kapıp gelecek , tüm gün orda yiyip içmeyecek mi ? İlla ki şurayı tut buraya yardım et diye diye temasa geçecekler !!
YaZıklar olsun !!
Başta kendini sonra da çekirdek ailesini hiçe sayıyor resmen !
Başka yerde kalsın , sizi de düzeninizden edecek iki küçük bebe ile , Kv n gili ara gelme desinler eşine

Insanlari incitmek, baska hayatlari hice sayip vebal almaktan korkmamaktir. Yazdiginizda kotu bir sey yok .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…