- 30 Nisan 2014
- 2.647
- 9.801
- 358
Kayınpederin ciddiye almayıp evde durmaması daha insafsızca benceGitmesin de keşke hasteneye düşeydi demek insafsızca değil mi? Hastaneye yatan insanların ne kadar acı çektiklerinden haberiniz var mı ? Ama eşiniz gitmesin hem belediyelerin kesim yerleri var. Eşiniz kestirip kapılarına koysun
Tedavin evde mi hastanede mi ? Ne hissediyorsunEşinizde açık açık virüse doğru koşuyor.. ne kadar acılı bişey olduğunu bilseydi emin olun gitmeyi bırakın evin yakınından geçmezdi.. ben şuan tedavi görüyorum şakaya gelicek bişey değil aman dikkat
Ben şanslı olanlardan değilim maalesef hastanede devam ediyoTedavin evde mi hastanede mi ? Ne hissediyorsun
Vallahi benimde en son yilbasinda gormustum annemi babami kardesimiSanirim koronadan korunan tek insan olarak koruma altina alsinlar beni.5 aydir annemi babami gormedim ki hicbirimizde hastalik yok.boyle bi cehalet olamaz pozitif testi olanlarla ayni ortama girmek buyuk cesaret
Herkes sokakta geziyor,birbirlerine gidip geliyorlar ama hic hastada olmuyorlar.nasil iş anlamadimVallahi benimde en son yilbasinda gormustum annemi babami kardesimikardesim gecen hafta geldi gordum sukur ama annem babam o kadar ozledim ki gelin diyemiyorum geleyim diyemiyorum.. dogumdan bi sure sonra ancak gelecekler.. bizim gibi insanlarin kul hakkina giriliyor gercekten.. boyle insanlar yuzunden belki kac ay daha ailemi goremiycem
Ben o şekilde işe gidip geldiği kısmı okumamıştım sonradan gördüm babamda yoğun bakımda yatmıştı çok zor atlattı ben bu yüzden kımsrye hastaneye düşseydi diyememBence hiç acımasızca değil, az bile söylemiş konu sahibi.
Maaile hastalar, ama ortada hiçbir sorun yokmuş gibi günlük hayatlarına devam ediyorlar. Adam çalışıyor, işe gidip geliyor. Dahası çoluk çocuk sahibi sağlam insanı illa bize gel diye zorluyor.
Ben bu insanların doğal seçilime uğramasını diliyorum. Kim bilir kaç kişiye bulaştırdı şimdiye kadar vicdansız insan.
ARkadaşa söyledim sonradan söyledi bilmiyordum işe gidip geldiğini o haldenama hastaneye düşmek yoğun bakımda kalmak çok kötü bu yüzden yine de kimseye dememek gerekKayınpederin ciddiye almayıp evde durmaması daha insafsızca bence
Ben o vebali alamam babam 15 gün yoğun bakımda kaldı. Ki adam sadece belediyeye gidip gelirdi bütün belediye müdürlere kadar kapmışlar babam eve gelmedi ofıste yattı ama test çıkana kadar hastaneye yatamadı konuşamıyordu heceleyerek konuşurdu öksürmekten sonradan acil gelip aldılar yoğun bakımda çok uzun kaldıBence konu sahibi "hastaneye düşseydi" kısmını hani hastanede olsaydı etrafına bulaştırmazdı anlamında söyledi. hastaneye yatmayanlar da böyle karantina şartlarına uymayıp herkese bulaştırıyorlar ve o bulaştırdıkları kişiler bu sefer hastaneye düşüp acı çekiyorlarAma önerileriniz çok iyi. Bence de eşi belediyede kestirip kapılarına bıraksın. Gerçi risk her yerde. Bu bayramda çok büyük bir patlama olacak bu yüzden ama Allah sonumuzu hayır etsin.
Bende anlamıyorum cidden..Herkes sokakta geziyor,birbirlerine gidip geliyorlar ama hic hastada olmuyorlar.nasil iş anlamadim
Teşekkür ederim kuzum anladın beniInsanlari incitmek, baska hayatlari hice sayip vebal almaktan korkmamaktir. Yazdiginizda kotu bir sey yok .
çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Allah bundan sonra sağlıklı ömür versin. Çok dikkat edin kendinizeBen o vebali alamam babam 15 gün yoğun bakımda kaldı. Ki adam sadece belediyeye gidip gelirdi bütün belediye müdürlere kadar kapmış babam eve gelmedi ofıste yattı ama test çıkana kadar hastaneye yatamadı konuşamıyordu heceleyerek konuşurdu öksürmekten sonradan acil gelip aldılar yoğun bakımda çok uzun kaldıÖmrümüzden ömür gitti çeken bilmiyor doktor ne iyi ne kötü stabil diye sürekli arar lgi verirdi evde ağlardım. Çünkü gençliğinde verem atlatmıştı ciğerler kötüydü. Kimseye gerçekten hastaneye düş diyemem
Hiç sakin değilim yada yeni bi sakinlik çöktü bilmiyorum akşam üstü öğrendim kalbim sıkışıyor elim ayağım titriyor ama kavga etmekten de yoruldum tek yapabildiğim evden uzaklaşmakIyi sakinsiniz konu sahibi.
Ben genel olarak korona surecinde rahat takilan biriyimdir ama evde bir yasinda bebe varken koronali akrabalarla kurban kesecek esi ne yaparim bilemedim. Esinizin aman anam babam darilir deme luksu yok suanda, evde bebek var, kronik hastaligi olan var, cocuk oyuncagi mi bu canim. Biriniz hasta olsaniz kim gelip size bakacakmis acaba.
Aminçok geçmiş olsun çok üzüldüm. Allah bundan sonra sağlıklı ömür versin. Çok dikkat edin kendinize
Hiç sakin değilim yada yeni bi sakinlik çöktü bilmiyorum akşam üstü öğrendim kalbim sıkışıyor elim ayağım titriyor ama kavga etmekten de yoruldum tek yapabildiğim evden uzaklaşmak
Şikayet edin korona testi pozitif çıktığı halde ortalıkta dolaşıp insanlara da bulaştırıyorlar diye. Belki müdahale ederler zorunlu karantinaya alırlarSelam kızlar iyi akşamlar hayırlı bayramlar olsun inşallah herkese....
Konuya nasıl başlamalıyım bilmiyorum ...
Kızlar benim kp , kv , kaynımgil hepsi koronalı karantina da bunlar kp 2 kaynım 1 görümcem 4kişi kurbana girmişler kp korona pozitif olunca ortanca eltim iptal edilsin demiş bişey olmaz diye iptal etmemişler önce sonra büyük kayın pozitif çıktı diğer kaynım her gün babasına uğruyor zaten muhtemelen o ve görümcemle eşi de taşıyor kp ye teşhis konulmadan bi gün önce felan ordalarmış zırt bırt giderler zaten...
Şimdi konum kızlar kurban iptal olmamış eşimi gel de bizim kurbanı hallet diye çağırmışlar ortanca kaynımla eşi görümcemin eşi benim koca halledecekler kurbanı iyi hoş kp nin kapının önünde yapacaklar bnm kp kv durmaz yanlarına çıkacak o çıkmasa bunlar hiç mi tuvalete lavaboya girmeyecek ordan da bulaşır dedim kocama dikkat et yanlarına girme dokundukları yere dokunma temas etme aynı eve girip soludukları havayı soluma dedim gitme desem de ayıp diye gidecek anası babası korona oldu diye atamazmış bnm kayınpeder zaten normal hayatında işine gidip geliyordu sanayide oto tamirci bütün komşuları da hastanede babası felan da hastanede ama adam akıllanmıyor keşke kendisi hastaneye düşeydi dedim yeminle ...
Eşime de dedim ordan gelince 14 gün evde yanlız kalırsın çocuklarımı (2) kendimi riske atamam kusura bakma dedim daha napıyım kızlar kafam çok karışık bana akıl verin lütfen !!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?