- 1 Haziran 2020
- 1.874
- 4.259
- 83
İlla gideceğim diye tutturursa orada kalsın ya da 14 gün siz bir yere gidinSelam kızlar iyi akşamlar hayırlı bayramlar olsun inşallah herkese....
Konuya nasıl başlamalıyım bilmiyorum ...
Kızlar benim kp , kv , kaynımgil hepsi koronalı karantina da bunlar kp 2 kaynım 1 görümcem 4kişi kurbana girmişler kp korona pozitif olunca ortanca eltim iptal edilsin demiş bişey olmaz diye iptal etmemişler önce sonra büyük kayın pozitif çıktı diğer kaynım her gün babasına uğruyor zaten muhtemelen o ve görümcemle eşi de taşıyor kp ye teşhis konulmadan bi gün önce felan ordalarmış zırt bırt giderler zaten...
Şimdi konum kızlar kurban iptal olmamış eşimi gel de bizim kurbanı hallet diye çağırmışlar ortanca kaynımla eşi görümcemin eşi benim koca halledecekler kurbanı iyi hoş kp nin kapının önünde yapacaklar bnm kp kv durmaz yanlarına çıkacak o çıkmasa bunlar hiç mi tuvalete lavaboya girmeyecek ordan da bulaşır dedim kocama dikkat et yanlarına girme dokundukları yere dokunma temas etme aynı eve girip soludukları havayı soluma dedim gitme desem de ayıp diye gidecek anası babası korona oldu diye atamazmış bnm kayınpeder zaten normal hayatında işine gidip geliyordu sanayide oto tamirci bütün komşuları da hastanede babası felan da hastanede ama adam akıllanmıyor keşke kendisi hastaneye düşeydi dedim yeminle ...
Eşime de dedim ordan gelince 14 gün evde yanlız kalırsın çocuklarımı (2) kendimi riske atamam kusura bakma dedim daha napıyım kızlar kafam çok karışık bana akıl verin lütfen !!!!!
14 gün annemin evine gideceğim ama zoruma gidiyor geçen bayram da sokağa çıkma yasağı vardı o annesindeydi ben annemdeydim yanıma gelecekti son anda onlar arayınca bahane buldu oraya gitti yazık değil mi benim evlatlarımaİlla gideceğim diye tutturursa orada kalsın ya da 14 gün siz bir yere gidin
konya da da test yapmıyorlar kaynım zorla yaptırdı ilk negatif çıkmış şimdi pozitifYa bu hafta bizim iş yerinde çıktı. 7-8 kişi olmuş. Korkarak gittik. Sağlık bakanlığı tarama yapıyoruz diyor ya yalan yani. Gelip de herkese test Yapmadılar. Belirti varsa öyle yapıyoz diyorlar. Dikkat etmiyor insanlar
dedim zaten edecem şikayetKonu sahibi bildirin buralara, isim vermeden sikayet edin.
Bu cehaletleri benim gözümde bitiriyor hani derler ya cahil cesareti aynen o herşeyi biliyoruz zannediyorlar bi halt bildikleri yok kp belirtisiz atlatıyor bunlrda babam iyi diye geçiniyor bende dedim o belirtisiz atlatır gider birine bulaştırır adam ölür vebalini kim ödeyecekEsiniz ve ailesi cok cahil. Cahile laf anlatmak da zordur. Uzak durun. Karantinada ne kurban kesmesi onu da anlamadim. Esiniz de muhtemelen korona olacaktir. Eve hic ugramayip 14 gun kendini bir yerde izole etmeli. Bu nasil cehalet ya.
İş adresini bilmiyorum bilsem hiç durmicam banane kötü ben olayım kimseye bişey olmasın diye ama bilmiyroum bayramda onların evinde olurlarsa dışarı çıkarsa eltim haber verecek ihbar edecemKonu sahibi hemen yeni üye misin trol musun diye kontrol ettim ben böyle şey duymadım daha kimseden
Böyle cahillik böyle insafsızlık olmaz çocuklarını düşünmüyor ya torunları toplum icine karışıyormuş o halde ya o insanların çoluğu çocuğu kronik hasta olan var bağışıklığı düşük olan var milleti göz göre göre öldürüyor sizde gezdiğini bile bile neden polise şikayet etmiyorsunuz polisi arasanız işyeri adresini verseniz gidip bi ceza yazsa
O insanları öldürürüm hastalık bulaştırırım korkusuna değil para ceza korkusuna bi daha evden çıkmazdı
Dediginiz gibi keşke hastaneye yatsaydı da bunca insanın günahına girmeseydi bunun vebali çok büyük
Ay şuan ağlıyordum beni güldürdün haggat öyle düşünüyorlar galibaaaaa saçmalamayın ayıp olur onlar korona diye siz de olmazsanız !!!!
ne var alt tarafı corona olursunuz alla ala ne var yani en fazla ölürsünüz
Anlamadım evlatlarınıza ne konuda yazık?14 gün annemin evine gideceğim ama zoruma gidiyor geçen bayram da sokağa çıkma yasağı vardı o annesindeydi ben annemdeydim yanıma gelecekti son anda onlar arayınca bahane buldu oraya gitti yazık değil mi benim evlatlarıma
Aynen aradım doğru düzgün de konuşmuyor zaten riskli bir bölgede riskli bir işi var bide üstüne bu kurban çıktıAyıp diye ölüme gideni ilk kez görüyorum. Bu ülkeyi korona değil cehalet yok edecek
Hem virüs konusunda çocukları riske atıyor hemde babasız bayram geçirtiyor bu iki olduAnlamadım evlatlarınıza ne konuda yazık?
Hemde nasıl bütün sülale koronalı kp nin babası da hastanede dükkan komşuları da hastanede adamlar her öğlen birinin dükkanda yemek yiyolarmış koronaya rağmen eşimin amcası babasını hastaneye yatırdı koronadan ordan işine gitti kaynım da öyle bir haftafır işinde gücünde babamda çıktı bende de çıkar biz bu adamla dip dibe işe gittik onda var bende de vardır demedi çocukları da hasta onlara da test yapılmadı durum mechul kaynım kp nin yanındaymışCehalet ete kemiğe bürünseydi eşiniz ve ailesi suretinde görünürdü
Ama böleleri ýüzunden o hastanedekiler acı çekiyor ..gitmeyecek kimse ..hasta olanda teması kesicek akıllanmayanı dövsünler artiķ başka çaresi kalmadı ben anamın babamın yanına gitmiyorum yaaa bizim ne günahımız varGitmesin de keşke hasteneye düşeydi demek insafsızca değil mi? Hastaneye yatan insanların ne kadar acı çektiklerinden haberiniz var mı ? Ama eşiniz gitmesin hem belediyelerin kesim yerleri var. Eşiniz kestirip kapılarına koysun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?