Koronalı eş ailesi & kurban mevzu

Herkesten ricam öncelikle evlatlarınızı koruyun.. onlar böyle bi acıya dayanabilecek güçte değiller.. konu sahibi şikayet edin kimse evladınızdan değerli değil bunu benden iyi biliyorsunuz.. onlar akıllanmıyorsa siz onları akıllandırma yolunu bulun.. yazık ne kadar insan hayatını önemsemeyen bi sürü cahil var..üzülüyorum

Halâ insanların bu kadar şuursuzca hareket etmelerini aklım almıyor,almayacak ! Onca sağlık çalisaninin,milyonlarca insanin hakkina giriyorlar.. Bi sey olmaz lafindan nefret ettigim kadar hic bi seyden nefret etmedim bu hayatta. Allah yardımcınız olsun..

Üzülüyorum bebesini, anasını babasını göremeyen sağlık çalışanlarına.. o kadar emeğe üzülüyorum.
Tamam korona ile yaşamayı öğreneceğiz ama böyle göz göre göre olunca da hayret ediyor insan.

İlla gideceğim diye tutturursa orada kalsın ya da 14 gün siz bir yere gidin

İlla gideceğim diye tutturursa orada kalsın ya da 14 gün siz bir yere gidin
14 gün annemin evine gideceğim ama zoruma gidiyor geçen bayram da sokağa çıkma yasağı vardı o annesindeydi ben annemdeydim yanıma gelecekti son anda onlar arayınca bahane buldu oraya gitti yazık değil mi benim evlatlarıma

konya da da test yapmıyorlar kaynım zorla yaptırdı ilk negatif çıkmış şimdi pozitif
Konu sahibi bildirin buralara, isim vermeden sikayet edin.
dedim zaten edecem şikayet

Esiniz ve ailesi cok cahil. Cahile laf anlatmak da zordur. Uzak durun. Karantinada ne kurban kesmesi onu da anlamadim. Esiniz de muhtemelen korona olacaktir. Eve hic ugramayip 14 gun kendini bir yerde izole etmeli. Bu nasil cehalet ya.
Bu cehaletleri benim gözümde bitiriyor hani derler ya cahil cesareti aynen o herşeyi biliyoruz zannediyorlar bi halt bildikleri yok kp belirtisiz atlatıyor bunlrda babam iyi diye geçiniyor bende dedim o belirtisiz atlatır gider birine bulaştırır adam ölür vebalini kim ödeyecek

İş adresini bilmiyorum bilsem hiç durmicam banane kötü ben olayım kimseye bişey olmasın diye ama bilmiyroum bayramda onların evinde olurlarsa dışarı çıkarsa eltim haber verecek ihbar edecem

aaaa saçmalamayın ayıp olur onlar korona diye siz de olmazsanız !!!!
ne var alt tarafı corona olursunuz alla ala ne var yani en fazla ölürsünüz

aaaa saçmalamayın ayıp olur onlar korona diye siz de olmazsanız !!!!
ne var alt tarafı corona olursunuz alla ala ne var yani en fazla ölürsünüz
Ay şuan ağlıyordum beni güldürdün haggat öyle düşünüyorlar galiba çok sinirliyim eşimle konuşuyorum devamlı içim rahtlasın diye ama saçma sapan konuşup beni çileden çıkarıyor

Anlamadım evlatlarınıza ne konuda yazık?

Ayıp diye ölüme gideni ilk kez görüyorum. Bu ülkeyi korona değil cehalet yok edecek
Aynen aradım doğru düzgün de konuşmuyor zaten riskli bir bölgede riskli bir işi var bide üstüne bu kurban çıktı

Cehalet ete kemiğe bürünseydi eşiniz ve ailesi suretinde görünürdü
Hemde nasıl bütün sülale koronalı kp nin babası da hastanede dükkan komşuları da hastanede adamlar her öğlen birinin dükkanda yemek yiyolarmış koronaya rağmen eşimin amcası babasını hastaneye yatırdı koronadan ordan işine gitti kaynım da öyle bir haftafır işinde gücünde babamda çıktı bende de çıkar biz bu adamla dip dibe işe gittik onda var bende de vardır demedi çocukları da hasta onlara da test yapılmadı durum mechul kaynım kp nin yanındaymış

Ama böleleri ýüzunden o hastanedekiler acı çekiyor ..gitmeyecek kimse ..hasta olanda teması kesicek akıllanmayanı dövsünler artiķ başka çaresi kalmadı ben anamın babamın yanına gitmiyorum yaaa bizim ne günahımız var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…