4 ay once normal doğum yaptım. Gebeliğim boyunca Doktorum Adnan Beydi. Çok memnundum. İşinin ehli, az ve öz konuşan bir doktor. Onun sayesinde çok sakin ve stressiz bir hamılelık gecirdim. Kendinizi ona rahatlıkla emanet edebilirsiniz. Once Allah sonra onun sayesinde sağlıkla huzurla geçirdim hamileliğimi. Bana her daim güven verdi. kesinlikle tavsiye ederim.Merabalar bende adnan hocaya gitmeyi düşünüyorum güncel bir deneyimi olan var mı
Merabalar bende adnan hocaya gitmeyi düşünüyorum güncel bir deneyimi olan var mı
Adnan beye gözünüz kapalı gidebilirsiniz. Ultrasonla bebeğe bakarken iki saat inceler. Ölçer biçer bi sıkıntı var mı diye? Ben bu kadar uzun muayneyi hic bir doktorda gormedim. Kendisi bir tüp bebek uzmanı. Yaptığı işe önem veren bir insan. Karakterinden kaynaklı sanirim biraz ağır basli bir doktor. Sorunuz olursa kesinle en iyi bilgiyi verir. Telefonla bile çekinmeden arayıp görüşebilirsiniz. Birde hastasını sağolsun yıllar gecsede unutmuyor. Yediği içtiği pek takilmayin Ankarada bulabileceğiniz en profesyonel doktordur kendisi..
Adnan hoca hakkında yorumu olan varsa yazarsa sevınırım kızlar doğum için kendisine gitmeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?