- 28 Nisan 2015
- 2.178
- 1.704
- 63
- 41
Nasil yaniKorkularım ve endişelerim var arkadaşlar özellikle bilgi birikimi ile ilgili
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasil yaniKorkularım ve endişelerim var arkadaşlar özellikle bilgi birikimi ile ilgili
Bunları yazmak için benim için çok erken henüz emin oldukça yazarımNasil yani
Arkadaslar merhaba, ben de ileriki aylarda hamile kalmayi dusunuyorum (insallah olur tabi ki). Yorumlarinizdan ve internetteki arastirmalarimdan su an icin Aylin Hoca'yi dusunuyorum. Kendisi normal dogum taraftari degil mi? Bir de negatif dusunceleriniz/tecrubeleriniz varsa da lutfen paylasir misiniz? Cunku gercekten cok zor bir surecmis bu hastane ve doktor seçme isi :) Gerci benim icin henuz cok erken ama iste insanin aklina düşünce arastirmadan edemiyor :)) Çoğunuzun dogumlari da yakin gibi gorunuyor, lutfen doğumla ilgili tecrubelerinizi de biz gebe adaylariyla paylasin :)
Ne kadar guzel anlatmissiniz, cok teşekkür ederim. Ben de oncelikle kendisine muayene olmayi dusunuyorum, umarim ben de bu sekilde rahat ve pozitif bir dogum sureci gecirebilirim. Bebeginizi de Allah size bağışlasin, ömürlü olsun :)Merhaba, Aylın hanımla ilgili sorunuzu görünce hemen yazmak istedim çünkü çok taze deneyimlere sahibim. Bebeğim doğalı 20 gün oldu 7. Haftada Koru hastanesi doğum paketini aldım bi Arkadaşımın tavsiyesiyle Aylin Hanımı tercih ettim. Aylin hanım ilgili, güleryüzlü ve gayet deneyimli yaklaştı. Ilk doğumum ve Canı tatlı pipirikli bi insan olarak çok Tedirgindim ( sadece doğumda değil hamileliğim boyunca). Aylin hanım muaynelerde hep rahatlattı. Aylin hanım normal doğum taraftarıydı ve bu benim için tezavantajdı çünkü ben sezaryenle daha sıcak bakıyordum (korkudan) 41. Haftamda suyum azaldı, plesenta yaşlandı. Aylin hanım suni Sancıyla deneyelim dedi tabi ben sıcak bakmadım suni Sancıyla ilgili bir Sürü kötü Tecrübe okumuştum. Çok zorlamıcam, zaten çok müsaitsin en azından bi deneyelim gibi telkinlerle beni kandırdı. Çarşamba'ya doğuma sözleştiler. Bu iki günde ben sünniyi deneticem ama sezeryana hemen gecıcem dıye düşünüyordum. Eşimi falan tembihledim sürekli beni sezeryana alsınlar sende Konuş diye Velhasıl hastaneye gıttığimiz sabah sancım suni sancıdan önce başladı, yavaş yavaş suyum gelmeye başladı derken suni sancısız doğumum başladı. Koru Hastanesi'nin özel doğum odaları, aylin hanım veAylin Hanım'ın doğum ekibi, özel doğum egzersizleri, rahatlatıcı Müzikler vs derken benim gibi dokuz ay boyunca sezeryan diye gezmiş insana normal doğum yaptırdılar ben çok memnun kaldım. Annem ve diğer yakınlarımızda hastane ve doktorlar konusunda daha tecrübeli insanlarda hem hastaneye hem doktoruma bayıldılar. O kadar ki tayin olmadan ikinciside burada Aylin hanımla yapmaya karar verdim
Doktor tecihinizi paylaşın lutfen karar verince, benim de okudukca kafam karisiyor...Ben de hamile olduğumu yeni öğrendim. Biraz araştırma yaptım Aylin Hanım'a gitmeyi düşünüyordum ama farklı mesajlar kafamı karıştırdı. Kimi drun güler yüzünden ilgisinden bahsetmiş kimi ilgisiz gereksiz tahliller de yaptırıyor demiş. Kimi hastaneyi göklere çıkarmış kimi hiç beğenmemiş. 79 doğumlu bir dr. oldukça genç fazla ihtisası da yok, insan ikilemde kalıyor. Ben de normal doğum istiyorum normal doğumda erkek doktorlar daha iyi diye duyuyorum hep. Bir an önce seçimimi yapıp kontrollere başlamak istiyorum artık.
canım ozel sıgortalar hamılelıkte de yapılıyor ama cok bı fıyat farkı olmuyor onceden yaptırsaydın daha ıyıydı tabı ama ben koruda paket aldım tek tek tum tahlıllere para odemektense bır seferde verdım dusuncesınden kurtuldum. daha da ucuza gelıyor dusunebılırsın yanı. ınsallah guzel elektrık alırsınız aylın hanımla ben cok sevıyorum kendısını bebegın ısmıne bıle beraber karar verdık hatta:) onemlı olan senın ıyı enerjı alman ınsallah saglıklı bır surec gecrıp yavrunu saglıkla kucagına alırsın:)Aylin Hanım'dan gelecek hafta için randevu aldım, umarım başından sonuna kadar güzel bir süreç yaşarım. İzlenimleri yazmaya çalışacağım umarım memnun kalırım merak edenlere de fikir verebilirim. Yalnız randevu 212 liraymış fazla geldi biraz. Cumartesi günü eşimle hastaneye gidip dolaşmak bilgi almak istiyorum şu doğum paketi olaylarını filan merak ediyorum. Bir de sigorta yaptırılıyormuş galiba ama ben geç mi kaldım. Hamilelikten önce mi yapılması gerekiyor ve SGK'lılar da yaptırabiliyorlar mı acaba?
merhabalar msjlarınızı gorunce yazmadan edemedım umarım cok az da olsa yardımcı olabılırım:) ben su an hamılelıgımın 30. haftası ıcerısındeyım. daha hamıle kalmadan aylın hocaya karar vermıs bırıyım bunun nedenlerının basında kendısının almıs oldugu egıtım gelıyor cv sını ıncelersenız gercekten cok basarılı oldugunu gorursunuz ayrıca doguda devlet hastanesınde bıle calısmıs bır bayan doktor kendısı bu nedenle kendısını tercıh ettım hıc de pısman olmadım:) soyle kı bır cok yorum var evet bunun sebebı kısılerın beklentılerının farklı olmasından kaynaklı. ben bana bır anne gıbı yaklasacak endıselendıgımde sakınlestırecek ve bılgısınden tereddut etmeyecegım bırı olsun ıstemıstım kesınlıkle oyle bırı. testlere aklınız takılmıs bır hamılelık surecınde ne kadar test varsa dogru hepsını ıstıyor bazı doktorların gerek gormedıgı testlerı bıle ıstıyor bunun sebebı bır sorun varsa erkenden bılelım ona gore onlem alalım sız ıstemezsenız yaptırmazsınız zaten ama bu dunyaya getırecegımız bebegımız olunca ınanın sızın gıbı bırının daha her detaya bakması hosunuza bıle gıdıyor. normal dogumu desteklıyor kesınlıkle hemde gelıp sacınızı oksayarak aılenızle ılıglı her seyle ılgılenerek desteklıyor ben cok memnunum kesınlıkle de herkese tavsıyemdır ınsallah dogumdan sonra da gırıp detayları yazıcam sıze:):)
Aylin Hanım'dan gelecek hafta için randevu aldım, umarım başından sonuna kadar güzel bir süreç yaşarım. İzlenimleri yazmaya çalışacağım umarım memnun kalırım merak edenlere de fikir verebilirim. Yalnız randevu 212 liraymış fazla geldi biraz. Cumartesi günü eşimle hastaneye gidip dolaşmak bilgi almak istiyorum şu doğum paketi olaylarını filan merak ediyorum. Bir de sigorta yaptırılıyormuş galiba ama ben geç mi kaldım. Hamilelikten önce mi yapılması gerekiyor ve SGK'lılar da yaptırabiliyorlar mı acaba?
yardımcı olabıldıysem ne mutlu bana canım ınsallah hemen guzel sonuc alırsın ve saglıklı bır hamılelık gecırırsın saglıcakla da bebegını kucagına alırsın :)Böyle güzel yorumları okumak heyecanlandırıyor beni de, en azından gidip kendim de göreyim diye düsünüyorum. Ben de cok panik birisiyimdir, doktorumun beni sakinlestirmesi ve destek vermesini cok istiyorum. Bu acılardan düsününce mantıklı geliyor Aylin Hanım'a gitmek :) Bakalım zaman ne gösterecek...
Bazı sigorta sirketlerinin hamilelik sırasında da gecerli olacak sekilde paketleri var, arastırmak gerekiyor. Genel olarak Ankara'da muayene ücretleri hep bu sekilde oldugundan biz erken yaptırdık, simdi de bekleme süresinin dolmasını bekliyorum :) Tecrübe ve yorumlarınızı takip ediyor olacagım![]()
Umarım canım cok sagol :) Yolu yarılamıssın neredeyse, insallah saglıcakla dogar bebeginyardımcı olabıldıysem ne mutlu bana canım ınsallah hemen guzel sonuc alırsın ve saglıklı bır hamılelık gecırırsın saglıcakla da bebegını kucagına alırsın :)
amınn ınsallah canım cok saol 2-2,5 ay kadar kaldı :):)Umarım canım cok sagol :) Yolu yarılamıssın neredeyse, insallah saglıcakla dogar bebegin![]()
Dogumdan sonra da (tabi vakit bulabilirsenamınn ınsallah canım cok saol 2-2,5 ay kadar kaldı :):)
Merhaba, oncelikle hayirli olsun. Bu mesaji carsamba gunu yazmissiniz, ben de sali aksami hastaneyi arayip aylin hanimin muayene ucretini sordugumda 192 tl oldugunu soylediler. Fiyatlar neden farkli acaba ?Aylin Hanım'dan gelecek hafta için randevu aldım, umarım başından sonuna kadar güzel bir süreç yaşarım. İzlenimleri yazmaya çalışacağım umarım memnun kalırım merak edenlere de fikir verebilirim. Yalnız randevu 212 liraymış fazla geldi biraz. Cumartesi günü eşimle hastaneye gidip dolaşmak bilgi almak istiyorum şu doğum paketi olaylarını filan merak ediyorum. Bir de sigorta yaptırılıyormuş galiba ama ben geç mi kaldım. Hamilelikten önce mi yapılması gerekiyor ve SGK'lılar da yaptırabiliyorlar mı acaba?
yani şimdilik mutlaka yazarım diye dusunuyorum da insallah tabi bizim haylaz ızın verırseDogumdan sonra da (tabi vakit bulabilirsen) Aylin Hanım'la dogum nasıl gecti yazarsan cook iyi olur canım :) Ben hamile kalana kadar sen dogurup internete girecek vakit bulabilirsin muhtemelen
![]()
Merhaba, oncelikle hayirli olsun. Bu mesaji carsamba gunu yazmissiniz, ben de sali aksami hastaneyi arayip aylin hanimin muayene ucretini sordugumda 192 tl oldugunu soylediler. Fiyatlar neden farkli acaba ?