• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koru Hastanesi Dr.Aylin Anıl Aslan hastaları

Aylin Hanıma muayene oldum. Hastaneden başlarsak, fiziki mekan olarak beklentilerimin altında kaldı biraz. Fazla hastane kokuyor basık, bunaltıcı bir yer kadın doğum. Maalesef tuvaletleri de pek temiz değil, özellikle kan verilen yerde bile afedersiniz idrar konusu hissediliyor. Muayeneden sonra doğum odasını, yatılan yerleri görmek istedik. Birilerine telefon ettiler ama ilgili kişi çok geç geldi. Tam dolaşmaya başlayacakken de her yer dolu hiçbir oda müsait değil dediler, e odaları dolaşacağımızı biliyorsun, madem müsait değil niye o kadar beklettin boşuna, müsait değil dersin çıkar gideriz. Müsait değil sözüne de pek inanamadık zaten. Neyse fiyat görüştük doğum paketi için 6300 tl istediler. Dr randevusu 212 tl, kan ve idrar testi için 600 tl istediler doğum paketi yaptırırsak 10 gün içinde paramızı iade ediceklermiş.. Muayeneye gelince biraz aceleye geldi sanki.. Aylin Hanım güleryüzlü biri ama her şey o kadar acele olup bitiyorki sorucaklarınızı soramıyorsunuz girmenizle çıkmanız bir oluyor sanki. Ultrasonla baktı kalp atışını dinledik filan. Tabbi bilgisini birikimini anlayamadan çıktık gittik. Eğer hamile değil de hamile kalmayı planlayan biri olsaydım sanırım biraz daha araştırma yapar düşünürdüm. Ama ilk ihtiba olarak özel muayenehanesinde kontrol edip doğumu özel hastanede yaptıran bir dr sanırım daha iyi olurdu diye düşünmeye başladım. En azından muayene sürecinde belki daha fazla vakit ayırırdı. İlk izlenimlerim böyle, umarım faydalı olur.

Oldukca detaylı yazmıssınız cok tesekkurler :)

Rica ederim siz karar verdiniz mi doktorunuza
Ben henüz hamile bile kalmadıgım icin karar vermedim :) Simdiden forumları okumaya başladım, fikir edinmek icin. Aylin Hanım'ın ismini de çok duydum o yüzden seceneklerimden birisi olarak düsündüm. Alabildigim kadar fikir almak istiyorum hamilelige kadar :)

Ben henüz hamile bile kalmadıgım icin karar vermedim :) Simdiden forumları okumaya başladım, fikir edinmek icin. Aylin Hanım'ın ismini de çok duydum o yüzden seceneklerimden birisi olarak düsündüm. Alabildigim kadar fikir almak istiyorum hamilelige kadar :)

Anladım, Allah gönlünüze göre versin o halde

Merhabalar herkese, bu başlıkta daha önceden yazmıştım. Aylin hanımı çok severek isteyerek seçmiş biriyim. Fakat ben çok hayalkırıklığı yaşadım ne yazıkki. Halihazırda kimseyi sıkıştırmayı sevmeyen, sadece gerekli bilgilere ihtiyaç duyan bir insanım. Fakat Aylin hanım benim her muayenemde yapmacık bir gülüşle, 2 dakika içinde beni yollayarak beni her defasında çok üzdü. Eşim bana yalvarıyordu nolur değiştirelim doktorumuzu, çok kötü muamele yapıyor diye. Ben dur bakalım hamilelik ilerledikçe ilgisi artıyordur dedim. Olmadı. Ben her muayeneden sonra sormak istediğim hiç bir soruyu soramadan çıkıyordum. Tahlil sonuçlarımı 5 gün öğrenemediğimi biliyorum, kendisi bana geri dönüş yapmıyordu. Sinirimden kaç kez ağladım.
Tabiki anlaşanlar olacağı gibi anlaşamaynlar da olacaktır. Benim demek istediğim, ilk muayenelerde içinize sinmeyen bir şey varsa benim gibi zorlamayın, sonra 32. Haftada doktor değiştirirsiniz :KK3: artık Ümit beye gidiyorum ve hiç olmadığım kadar memnunum. Herkese hayırlı doğumlar dilerim :anneadayı:

Aylin Hanıma muayene oldum. Hastaneden başlarsak, fiziki mekan olarak beklentilerimin altında kaldı biraz. Fazla hastane kokuyor basık, bunaltıcı bir yer kadın doğum. Maalesef tuvaletleri de pek temiz değil, özellikle kan verilen yerde bile afedersiniz idrar konusu hissediliyor. Muayeneden sonra doğum odasını, yatılan yerleri görmek istedik. Birilerine telefon ettiler ama ilgili kişi çok geç geldi. Tam dolaşmaya başlayacakken de her yer dolu hiçbir oda müsait değil dediler, e odaları dolaşacağımızı biliyorsun, madem müsait değil niye o kadar beklettin boşuna, müsait değil dersin çıkar gideriz. Müsait değil sözüne de pek inanamadık zaten. Neyse fiyat görüştük doğum paketi için 6300 tl istediler. Dr randevusu 212 tl, kan ve idrar testi için 600 tl istediler doğum paketi yaptırırsak 10 gün içinde paramızı iade ediceklermiş.. Muayeneye gelince biraz aceleye geldi sanki.. Aylin Hanım güleryüzlü biri ama her şey o kadar acele olup bitiyorki sorucaklarınızı soramıyorsunuz girmenizle çıkmanız bir oluyor sanki. Ultrasonla baktı kalp atışını dinledik filan. Tabbi bilgisini birikimini anlayamadan çıktık gittik. Eğer hamile değil de hamile kalmayı planlayan biri olsaydım sanırım biraz daha araştırma yapar düşünürdüm. Ama ilk ihtiba olarak özel muayenehanesinde kontrol edip doğumu özel hastanede yaptıran bir dr sanırım daha iyi olurdu diye düşünmeye başladım. En azından muayene sürecinde belki daha fazla vakit ayırırdı. İlk izlenimlerim böyle, umarım faydalı olur.
SGK anlaşmaları yok mu? 212 lira çok yüksek geldi muayene için. Ben de şu an HRS'ye gidiyorum ve değiştirmek istiyorum.

SGK indirimli hali buymuş, düşünün yani :/ bu fiyata daha iyi bir hastane bulunabilir belki de, HRS'den niyey memnun kalmadınız, orayı da merak ediyordum aslında

SGK indirimli hali buymuş, düşünün yani :/ bu fiyata daha iyi bir hastane bulunabilir belki de, HRS'den niyey memnun kalmadınız, orayı da merak ediyordum aslında
Tarık Aksu'ya gidiyorum. Pıhtılaşma sorunum var. Onun için iğne verdi. Sonra bırak dedi. Progesteron hormonum düşük olduğu için progestan vericem dedi. Ama ne yazık ki bunları telefonda sekreteri söylüyor. Doğru düzgün konuşmadı. Bu yüzden memnun değilim. Bi onu kullan yok vazgeçtim bırak demek hamilelikte problem bence.

Merhaba ben de Anıl hocanın hastasıyım okuldan bir arkadaşımla daha beraber araştro karar verdk ve devam ediyoruz. arkadaşım 40. Ben 29. Haftadayım herhangi bir sorunla karşılaşmadık. İlgili bilgili güleryüzlü bir insan Anıl hoca. Normal doğumu destekliyor. İlkinde kimyasal gebelik yaşadım hatta çok sıcak teselli etti moral verdi ve ben diğer ay yine hamile kaldım. Şu sıra bebeğimin kilosu biraz düşük geldi Anne gibi beni uyardı ve daha dikkat ettim inş yarın kontrolde oğlumun kilo aldığını öğrenirim. Arkadaşım şu sıralar doğuracak benim Doğumum mayısta içim rahat ve inş da herşey yolunda gider. Anıl hoca bana bu rahatlığı verdi ben çok memnunum inş. Sizler de memnun kalırsınız .

Aylin hanımla bir hafta önce doğum yaptım. Normal doğumdan da sezaryenden de korkan birisiydim ve annem 3 gün sancı çekerek doğum yaptığı için ben de çok zorlanırım diye düşünüyordum. Ama hiç düşündüğüm gibi olmadı. Hamileliğim çok şükür çok rahat geçti, Aylin hanım çatı muayenesinde rahatlıkla normal doğum yapabileceğimi söyledi. Epizyotomi benim korkulu rüyamdı, kendisiyle bunu paylaştığımda belki gerek kalmaz dedi ve öncesinde mutlaka bölgesel olarak uyuşturduğunu söyledi. Epidural için de belki gerek duymazsın bile o anki duruma bakacağız, sen bu kısımları bize bırak dedi ve beni rahatlattı. Nitekim kesik olmadan ve epidural almadan oldukça kolay ve hızlı bir doğum yaptım. Bunda gece nöbetindeki ebem Melda hanımın da çok etkisi oldu.Sancılarımın başlamasından doğuma kadar geçen süre ilk doğumum olmasına rağmen yalnızca bir saat sürdü. Hamileliğim süresince yaptığım araştırmalar, okuduğum kitaplar hep bebeğin normal doğumdan sonra anne göğsüne yatırılması, yıkanmaması sadece silinmesi gerektiğini, ilk yarım saat içinde emzirmenin ve babayla temasın da sağlanması gerektiğini söylüyordu. Ben belki bunları bulamam ya da sezaryen olurum diye detaylı bir şekilde talep sunmadım ama hastanede hepsini harfiyen yerine getirdiler. Aylin hanımı internetten bulmuştum, ben çok çok memnun kaldım. Sizlere de gönül rahatlığıyla önerebilirim. Bu arada normal doğum düşünenler Ina May Gaskin'in Doğuma Hazırlık Rehberi'ni okusunlar, doğum sırasında oradaki imgelemelerin bana çok faydası oldu.

Yaptığımız uzun araştırmalar sonucunda Koru hastanesinde karar kılmıştık ama doktor konusu hala net değildi bunun için randevu alıp kime içim ısınırsa onda devam etmeye karar verdik eşimle ve alfabetik olarak ilk randevu Anıl hocayaydı. Odasından içeri girip güleryüzünü gördüğüm anda bütün duygularım boşalıp ağlamaya başlamıştım sağolsun önce güzel bir terapiden sonra muayeneye başlamıştık. Doğumun her türlüsünden korkan ben bebeği geri göndermeyi bile teklif etmişliğim var ancak gönderecek bir yer bulamayınca doğurmak zorunda kaldım bizzat. Bu noktada Anıl hocamın olaya el atmasıyla normal doğum ile kızımızı kucağımıza aldık. Anıl hocam ve Fatma ebe Sağolsunlar beni doğurttular onların sayesinde ben doğurdum diyemiyorum çünkü kontrol bendeydi dersem haksızlık ederim . Doğuma dair öyle beklenti ve isteklerim yoktu tek isteğim travmatik birşey yaşamamaktı ve çok şükür yaşamadım. Bi de normal doğum yapınca aile eşrafındaki havamı belirtmeden geçemiycem. Beni gereksiz hiçbir detay ile boğmayan kapısını her açtığımızda güleryüzünü gördüğümüz ve doğum ile ilgili aklımda hiçbir olumsuz anı bırakmayan Anıl hocama sonsuz teşekkürler.

Anıl hanımı internetteki pozitif yorumlar sayesinde tanıdım. Gebeliğim süresince bunun ne kadar doğru bir karar olduğunu gördüm. Tüm gebelik takibim boyunca çok rahat ve inanılmaz güler yüzlüydü. Olaya hakim olduğu kesinlikle belli. Oğlum Bulut'u 2 Nisan 2016 tarihinde normal doğumla kucağımıza aldık. Doğumda ise suyum geldiği için gecenin bi saatinde aramama rağmen telefonu ilk çalışta açtı ve sesinde en ufak bir gerginlik yoktu. Normal doğum süreci inanılmaz hızlı ve kolay oldu. Buarada Koru hastanesine de bir parantez açmak lazım. Hastaların isteklerine inanılmaz saygılı bir hastane. Başta Anıl hoca ve muhteşem insan Fatma ebe olmak üzere bize destek olan tüm hemşire ve ebelere çok teşekkür ederim. Bu süreci düşündüğümde hep iyi ki diyorum.

Son düzenleme:
Merhaba. Ben de Anıl hocanın hastasıyım. Vajinusmus sebebiyle Anıl hocaya gittik. Başından itibaren gösterdiği samimiyetle, verdiği motivasyonla, güven duygusuyla yendik vajinusmusu. Yeni evli bir çift olmak hatta balayında böyle bişey yaşamak insanı umutsuzluğa ve türlü türlü sorgulamalara itiyor malesef. Karamsarlığıma rağmen eşimin desteğiyle profesyonel bir yardım almaya karar verdiğimizde Anıl hocaya ulaşabildik. Daha ilk andan bizim bunu çözeceğimize inandı ve inandırdı. Tedavinin ne zaman biteceğini bile söyledi. Bunlar vajınusmuslu biri için büyük bir umut ışığı. Anıl hocanın planlı tedavisi, bizim de yenmeye istekli oluşumuz sayesinde bu zorlu günleri atlattık. Eğer bu sıkıntı başınızdaysa karamsar olmayın. Mutlaka sonu çözümle bitecek bir rahatsızlık bu. Sabır önemli tabi. Ankara'da iseniz düşünmeden Anıl hocaya bir gidin derim.

Merhaba,
Ben de Anıl Hanım'ı burada bulunan yorumları okuyarak tercih etmiştim. Öncelikle doğru yorumlarınız için çok teşekkür ederim. ben de deneyimimi paylaşarak bundan sonra okuyacak olanlara yardımcı olmak istedim. Yaklaşık 20 gün once kızımızı normal doğumla dünyaya getirdik. Getirdik diyorum çünkü doğum aslında tek başınıza değil doktor, ebe ve hatta eşinizin de içinde olduğu bir ekip işi bence. gebelik takibimi en başından beri Anıl Hanım yaptı. 9 ay boyunca onun sayesinde çok rahat ve keyifli bir hamilelik yaşadım. her muayeneye gittiğimde güleryüzü ile beni karşıladı. sorduğum sorulara verdiği net cevaplar sayesinde kendimi hep güvende hissettim. İlk muayeneye gittiğimde kendisine de söylediğim gibi gerçekten burada bahsedilen kadar tatlı bir insan. Kızımız 39 haftalıkken dünyaya geldi. Bir gün öncesinde muayeneye geldim ve nst de hafif ağrılarım çıktı. Anıl Hanım takip et akşama konuşalım dedi. Ağrılarımın akşama kadar devam ettiğini sölediğimde Anıl Hanım bu gece yatışını yapalım dedi. Ertesi gün kızımız doğdu. Epizyosuz (kesisiz) bir doğum yaptığımı belirtmek isterim. Hamileliğin 17. haftasından itibaren gittiğim yoga derslerinin, 20. haftadan itibaren tenis topuna oturma ve 33. haftadan itibaren yaptığım perine masajının bunda büyük etkisi olduğunu düşünüyorum. Anıl Hanım'ı seçtiğimde Koru Hastanesi'nin hamileler için düzenlediği eğitimler ve diğer aktivitelerden haberim yoktu. Hamilelik yogası, aylık düzenlenen eğitimler ve doğuma hazırlık sınıflarının çok faydasını gördüm gerçekten. Başta doktorum Anıl Hanım olmak üzere Koru Hastanesi doğum ekibine, özellikle sevgili Fatma Ebe'ye, böylesine güzel bir hamilelik ve doğum yaşamamı sağladıkları için sonsuz teşekkür ederim. İkinci bebeği düşündüğümde tercihim yine Anıl Hanım olacaktır.

Merhaba, ben 7 haftalık hamileyim. İnternet bir sürü arama yaptıktan sonra Koru hastanesinde karar kılmıştım. Sonra yeni doğum yapan güvendiğim bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Aylin Hanımdan randevu aldım. Tabii ki işk randevum ve çok heyecanlıydım. Ancak ben de sizin gibi düşüncelerle ayrıldım. Randevu saatim gelmiş olmasına rağmen eski bir hastayı randevusuz olarak kabul ederek beni 15 dk beklettiler. Bu sırada heyecandan ve hamileliğin ilk haftaları olması nedeniyle sıklıkla wcye gitmem gerekiyor. Ve maalesef kattaki hiçbir lavabo temiz değildi, üstelik tuvalet kağıdı da yoktu. Beklerken yanımıza bir bayan oturdu ve bizden 10 dakika sonrasında randevu verilmiş... İlk muayene de olsa 10 dakikada bir hasta almalarını ise hiç doğru bulmadım. Daha sonra seslendiler ve girdik. İlk soru kaç yıllık evli olduğumuzdu. Böyle bir bilgiyi neden aldıklarını hiç anlamadım. Benim herhangi bir ameliyat geçirip geçirmediğimi sordu ancak 1. derecemizle ilgili hiçbir bilgi sormadı. Anne babalarımızda bir sürü hastalık var halbuki. Sonra tartılma ve ardından hızlı bir ultrason... Ultrasonu izlerken duygulandım ve bununla dalga geçti resmen... Sonuçta ilk kez bu duyguları yaşıyorum ve bu hiç de küçümsenecek birşey değil... Evet yüzü sürekli gülüyor, ama ben kendimi doktorla konuşuyor gibi değil de yapay bir gülümseme ile verilen bir otel hizmeti alıyor gibi hissettim. Ultrason sonrasında ard arda yemem ve yememem gereken şeyleri sıraladı. Sıraladığı bilgiler hamileler ne yapmalı dediğinizde google da çıkan sıradaydı. Üstelik alerjim olup olmadığını, kabızlık yapacak şeyleri veya böyle bir sıkıntı yaşayıp yaşamadığımı ise hiç sorgulamadı. Bu hızlı bilgi bittikten sonra elime test kağıdını uzattı. Bu testlerin ne için istendiğini de açıklamadı. Üstelik bizim kan uyuşmazlığımız olmamasına ve kan grubu belgelerimizi göstermemize rağmen uyuşmazlık testi de istedi. Genelde ayda bir yapılan muayeneye nedense 9. haftada tekrar gelmemizi isteyerek uğurladı. Çıktık testler 670 Tl dediler. Dışarıda yaptırabiliyor muyuz deyince de o gülümsemeleri bi anda suratsız bir ifadeye dönüştü. Daha sonra doğum paketi ile ilgili bilgi istedik. Evet bazı testlerin içinde olması ve ilk istediği testleri vs düşününce uygun gözüküyor. Ancak erken doğum olması veya düşük yapmanız durumlarında sdc tetkikleri düşüyorlar. Gelmediğiniz muayeneler vs düşülmüyor. Onun dışında erken doğum olmanız durumunda 10 gün yattığınızı düşünelim geceliği 500+KDV'den 5000 TL ekstre ödemeniz gerekiyor. Pilates yoga bile %25 indirimli...Üstelik paket ve diğer ödemeler için taksit istediğinizde vade farkı ekliyorlar. Yapılan tahlillere de bazıları dahil değil. Kısacası ben de sizin gibi ilk muayeneyi bir travma gibi geçirdim. Ve gülümsemenin herşey olmadığını düşünüyorum. Ben yarın çocuğumu düşürecek bile olsam (allah korusun) bugün tam bir bilgilendirme yapılmalı ve daha detaylı bir muayene gerçekleştirilmeliydi. Yeniden doktor aramaya başladım. Bu kadar olumlu mesajın içinde mesajınızı görünce sormak istedim. Acaba daha sonra nerede muyanelere devam ettiniz ve doğum yaptınız? Ben Zekai Tahir'den özel muayenehanesi olan bir doktor bulup oradaki VİP odalarda doğum yapmayı düşünüyorum. Ama henüz karar vermiş değilim. Yanıtlarsanız çok sevinirim.

Bende anıl hocanın hastasıydim.Kendisine internet deki yorumlar ve önerilerden sonra gitmeye karar verdim.Gebelik takibimi en başından beri anıl hoca yaptı.Aslinda tercih etmenin en büyük nedenlerinden biri de normal doğum yanlısı olmasıydı okuduğum yorumlardan.Ilk randevuma gittiğimde çok doğru bir karar verdiğimi anladım inanılmaz güler yüzlü ve sizinle yaşadığınız heyecanı paylaşan bir insan.Her aşamayı ayrıntılı bir şekilde anlatan her sorunuza açıklayıcı cevaplar veren biri ve gece de bir sıkıntı yasadigimda hemen u lasabildim ve geri dönüş yapti.Ve doktorun bu kadar önemli olabileceğini doğumdan sonra anladım.Normal doğum yaptım ve doktorla iletişimin çok önemli olduğunu gördüm. Kendisine çok tesekkur ediyorum iyiki onu tanimisim.bebegim 1 aylik oldu iyiki varsın hocam oğlumla ben tesekkur ediyoruz.

Merhaba, henüz doğum yapmadım, Koru'ya ve Aylin Hanım'a devam ediyorum. Şu anki düşüncem, sanırım hastane ortamında yapılan muayeneler çok uzun sürmüyor, durumun diğer hastane ve doktorlarda da farklı olduğunu sanmıyorum ama özel muayenehaneler ne durumda bilemiyorum, dolayısıyla hiçbir zaman drların söylediğiyle yetinmemek gerekiyor, internette bilgi kirliliği var evet ama mecburen bakmak zorunda kalıyor insan. Ben mesela avm girişlerindeki cihazlardan geçmemek gerektiğini düşünememiştim, bi arkadaşım söyledi, küçük ama önemli bir ayrıntı, drun bu konuda bilgi vermesi lazımdı. Bir de drlar için artık olağan bir durum ki hamilelik siz ilk defa anne baba olsanız bile buna önem vermeden dünyanın en sıradan şeyiymiş gibi tak tak iki saniyede anlatıp geçiyorlar her şeyi. Onun dışında hastanelerin fiyat politikaları genelde aynı, özellikle bu doğum konusu en çok istismar edilen bölümlerden belli, hele ilk çocuğunuzsa tabi gözünüz hiç bir şey görmüyor. Arkadaşımın eşi ilk bebeğini Koru'da doğurdu Ümit Bey de, bir şikayeti de olmamasına rağmen şu an Başkent Hastanesi'ne filan bakıyor mesela. Ama iyi bir dr bulup, drun da tavsiyesiyle tam donanımlı bir hastanede doğum yapmak daha mantıklı gibi. Tabi dediğim gibi özel muayenehanelerde ne kadar zaman ayrılıyor onu bilmiyorum. Herkese iyi doğumlar dilerim :)

merhabalar ben 33 haftalık hamileyim ve gebelik takiplerim için Aylin hanıma gidiyorum. Kendisi çok enerjik pozitif bir insan. kendisiyle tanışmadan önce 3 farklı doktora gittim, hiçbirisinden görmediğim kadar yakınlık gösterdi. gerek sorduğum her soruya (ki aynı soruyu belki 2 3 defa farklı zamanlarda sormuşluğum vardır) sabırla ve detaylı bir şekilde cevap vermesi, gerek ben sormadan açıklama yapmasıyla gönlümüzde taht kurmuştur :) benim gibi evhamlı ve pimpirikli birini bile sakinleştirdiğini söyleyebilirim. gidecek arkadaşlara kesinlikle tavsiye ediyorum.
hastane para politikasını beğenmememe karşın, (yani verilen hizmete göre biraz fazla ücret alınıyor bence) doktorumu çook seviyorum. Aylin hanım 10 numara 5 yıldızdır.

merhabalar ben 13 haftalık hamileyim. Bu hafta aylin hanıma gitmeye başladım. Aşılama sonucu hamile kaldığım için 7.haftaya kadar aşılamayı yapan doktoruma gittim. Tüp bebek doktoru olduğu için maalesef gebelik takibi yapmıyordu. Sonrasında prof.dr Ahmet Erdem'e gittik. Muayene ücreti 350 tl. Kendisi iyi bir doktor olabilir ancak çok rahat geldi bana. herşey normal diyor. Beslenemediğim ve özellikle su içemediğim için aile hekimine gittim. sodyum eksikliği çıktı. Hocaya mesaj attım. bana tuzlu ayran iç geçer dedi. Sıkıntı şu ki, ben sıvı içtiğim an çıkarıyorum. Tuzlu ayran da içemedim yani. Migrenim tuttu, işe gidemiycem rapor için aile hekimine koştum. Muayeneye gittiğimde su içemediğim için sıkıntı yaşarmıyım diye sormuştum ahmet hocaya, hayır demişti. ama ben yine aile hekimimin yaptığı test sonucu idrar yolu enfeksiyonu olduğumu öğrendim. Aile hekimi ilaç önerdi. ben de ahmet beye mesajla sordum. mesajımı okuduğu halde cevap vermedi. kendisi bende bir güvensizlik yarattı. daha ciddi bir sorun yaşayacak olsam allah korusun kendisine nasıl ulaşacağım konusunda kafamda soru işaretleri kaldı. Ayrıca ultrason görüntüleri bana kötü geldi. cihazdan mıdır bilmiyorum bebek görünmüyor sanki. Zaten her durumda aile hekimime koşacaksam ona neden gidiyorum diye düşündüm. sonrasında çok araştırdık eşimle, aylin hanıma randevu aldık. ilk karşılaşma iyiydi, güleryüzlü bir hekim kendisi. hemen gebelikle ilgili sorular yöneltti cevapladık, tabi bu durum uzun uzadıya bir süreç değil. sonra tarttı beni, sonrasında hemen ultrasona geçtik. ikili test de yapılacağı için sanırım ultrasonda daha detaylı baktı. güzelce ne gördüyse anlattı, bir ara duygulandım ağlamaya başladım, duygulandım dedim, aylin hanım o zaman seni daha da duygulandıralım dedi. azcık bebişi kımıldattı uyandı bebeğim, kımıldadı. bana ultrason kısmı gayet iyi geldi, aylin hocam çok ilgiliydi. bana verdiği ultrason görüntüleri de netti. sonrasında nasıl beslenmem gerektiğini anlattı. ben de beslenemiyorum dedim. mide bulantılarım çok fazla. serum istedik. tamam dedi. mide bulantı ilacı önermedi. telefon numarasını verdi. bi kaç gün sonra çıkarmalarım çok sıklaşınca mesaj attım, anında cevap yazdı. bu benim için çok önemli. Aylin hocam bana güven verdi, onunla devam etmeyi düşünüyorum. Gebelikle ilgili genel bilgiler için zaten kitaplardan, internetten araştırma yapıyoruz, kendim tansiyonumu ölçüyorum ve hergün tartılıyorum. benim için sorun yaşadığımda ulaşabileceğim bir doktor olması çok önemli. ayrıca yaptığım araştırmalarda kendisinin normal doğuma sıcak baktığını öğrendim. bu da benim için bir artı oldu.

Back
X