- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
Aylin Hanıma muayene oldum. Hastaneden başlarsak, fiziki mekan olarak beklentilerimin altında kaldı biraz. Fazla hastane kokuyor basık, bunaltıcı bir yer kadın doğum. Maalesef tuvaletleri de pek temiz değil, özellikle kan verilen yerde bile afedersiniz idrar konusu hissediliyor. Muayeneden sonra doğum odasını, yatılan yerleri görmek istedik. Birilerine telefon ettiler ama ilgili kişi çok geç geldi. Tam dolaşmaya başlayacakken de her yer dolu hiçbir oda müsait değil dediler, e odaları dolaşacağımızı biliyorsun, madem müsait değil niye o kadar beklettin boşuna, müsait değil dersin çıkar gideriz. Müsait değil sözüne de pek inanamadık zaten. Neyse fiyat görüştük doğum paketi için 6300 tl istediler. Dr randevusu 212 tl, kan ve idrar testi için 600 tl istediler doğum paketi yaptırırsak 10 gün içinde paramızı iade ediceklermiş.. Muayeneye gelince biraz aceleye geldi sanki.. Aylin Hanım güleryüzlü biri ama her şey o kadar acele olup bitiyorki sorucaklarınızı soramıyorsunuz girmenizle çıkmanız bir oluyor sanki. Ultrasonla baktı kalp atışını dinledik filan. Tabbi bilgisini birikimini anlayamadan çıktık gittik. Eğer hamile değil de hamile kalmayı planlayan biri olsaydım sanırım biraz daha araştırma yapar düşünürdüm. Ama ilk ihtiba olarak özel muayenehanesinde kontrol edip doğumu özel hastanede yaptıran bir dr sanırım daha iyi olurdu diye düşünmeye başladım. En azından muayene sürecinde belki daha fazla vakit ayırırdı. İlk izlenimlerim böyle, umarım faydalı olur.
Oldukca detaylı yazmıssınız cok tesekkurler :)