Dene canım ama kendini hazır hissetmiyorsan konus eşinle.ama düşüncen yanlış bence düşük fln olmaz allahın izni ile.Iyiaksamlar kızlar,
Denk gelenler bilirler 6 ay öncesine ait bir kurtaj im ve yeni kimyasal gebelik geçmişim var.adetim yeni bitti zorlu bir adetti dusuk yaptığım için.doktorum kimyasal gebelik sonrasi korunma vermedi.ama ben ruhen ve fiziksel olarak kendimi yorgun hissettiğim için bir adet beklemek istiyorum.ama esim doktor korunmaya gerek yok dedi diye beklememizin anlamsız olduğunu düşünüyor.onunla az önce guzelce konustum.Ben ailemle tatildeyim yarın bizim yanımıza gelecek.Ben gelince seni ikna ederim dedi kestirdi attı.ama gerçekten enazindan bir ay dinlenmek istiyorum.Sanki korunmazsam tekrar hamile kalıp yine dusuk yapcakmisim gbi saçma salak bir psikolojiye kapıldım.esim biraz inattir pek beni bu konuda anlayabilcegini sanmıyorum.Ne desemde enazindan bir diğer adetime kadar çocuk dusunmesek..teşekkürler okuyan herkese.
istemiyormuşsun zorla mı yaaaa birlikte olmayın olsun bitsinIyiaksamlar kızlar,
Denk gelenler bilirler 6 ay öncesine ait bir kurtaj im ve yeni kimyasal gebelik geçmişim var.adetim yeni bitti zorlu bir adetti dusuk yaptığım için.doktorum kimyasal gebelik sonrasi korunma vermedi.ama ben ruhen ve fiziksel olarak kendimi yorgun hissettiğim için bir adet beklemek istiyorum.ama esim doktor korunmaya gerek yok dedi diye beklememizin anlamsız olduğunu düşünüyor.onunla az önce guzelce konustum.Ben ailemle tatildeyim yarın bizim yanımıza gelecek.Ben gelince seni ikna ederim dedi kestirdi attı.ama gerçekten enazindan bir ay dinlenmek istiyorum.Sanki korunmazsam tekrar hamile kalıp yine dusuk yapcakmisim gbi saçma salak bir psikolojiye kapıldım.esim biraz inattir pek beni bu konuda anlayabilcegini sanmıyorum.Ne desemde enazindan bir diğer adetime kadar çocuk dusunmesek..teşekkürler okuyan herkese.
Doktor okadar basit birşey gibi konustu ki esim büyütme diyor.evet rahim belki yipranmadi ama benim korkum ikinci kayip tan sonra arttı.erkekler sanırım bu konuda daha sabit fikirli.beraber olma olsun bitsin.senin yasadigin travmayi hesap edemiyorsa konusmaya gerek yok
Aslında oda çok istediğimi biliyor.sadece korkumun tekrar hamile kalana kadar gecmicegni düşünüyor.ay bilemedim zor işler...istemiyormuşsun zorla mı yaaaa birlikte olmayın olsun bitsin
Kurtajdan sonra üç ay bekledik.Doktor öyle dediği için.kimyasal dusuk ten bile sayılmaz korunma devam dedi diye korunmayalim olcaksa olur diyor..tekrar konusucam Tabiiki gelince ama acaba K onusmasinimi bilemiyorumGelince tekrar konuş yine anlayamıyorsa gizlice korun. Dinlenmek istemekte haklısın.
Ben de kürtajdan sonra ki 3.adet dönemime girdim. Tekrar denemeye karar verdik. Kimyasal bile olsa vücutta denge bozuluyor. Adet düzenin bozuluyor. Eşinin tek başına karar vereceği bir şey değil bu.
canım Tıbbi olarak bir sıkıntı yok. senin istememe nedenin Tıbbi ise eşin haklı ha yok kendin istemiyorsan hiç bir şey zorla değil .:)Doktor okadar basit birşey gibi konustu ki esim büyütme diyor.evet rahim belki yipranmadi ama benim korkum ikinci kayip tan sonra arttı.erkekler sanırım bu konuda daha sabit fikirli.
onemli olan sensin canim.sen bu olayda bedenen ve ruhen bir travmaya maruz kaldin.Doktor okadar basit birşey gibi konustu ki esim büyütme diyor.evet rahim belki yipranmadi ama benim korkum ikinci kayip tan sonra arttı.erkekler sanırım bu konuda daha sabit fikirli.
Kurtajdan sonra üç ay bekledik.Doktor öyle dediği için.kimyasal dusuk ten bile sayılmaz korunma devam dedi diye korunmayalim olcaksa olur diyor..tekrar konusucam Tabiiki gelince ama acaba K onusmasinimi bilemiyorum
Peki gizlice korunma konusunda yardımcı olabilirseniz ayrıca sevinirim.aklima buda geldi ama nasil yapacagimi bilemedim.hiç ilaç kullanmadım vücuduma zarar verir korkusuyla.zaten kullanmamisken vücut tutmuyo bebeği.bir aylığına vücuduma kimyasal bişey almak istemiyorum.kısaca aşağı tukursen sakal yukarı tukursen bıyık.
Aslında hakkını yemiyim çok anlayışıdır her konuda ama bu konuda doktor öyle dedi diyo başka bişey demiyo.Seni anlamayan eşinme birlikte olma olaya bak bütün derdi kadınlar çeksin adamlar ben seni kandırırım ne güzel
4sene olacak ekimdene kadarlık evlisiniz acaba
Aslında şöyle ifade etsem daha doğru olacak sanırım.iki kaybı beynim bir şekilde kabul etti.ama bi tane daha yasarsam sanki bütün ümidim tükenecek korkusu bendeki.halbuki hicbir seyin garantisi yok bunun farkındayım.esim normaldede herşeyi akışına bırakan bir tip.olacak la olecege çare yok der hep.ama bu konuda bana ufak çaplı bir saygısızlık yaptığını düşünüyorum..ne yasadigini senden daha iyi kimse bilemez..bu karari sana birakmasi lazim .sen ne zman hazir hissedersen o zman olmali..esine psikolojik olarak hazir olmadgni soyle tekrar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?